• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAATHAminimalismus v haute couture a modnich retezcich
    klub o mode, ktera je designerska (promyslena, funkcni), snad nadcasova, minimalisticka, je na vic nez jednu sezonu, avantgardni, elegantni ale ne explicitne nebo kycovite sexy
    znacky jako COS, Acne atd.

taky se sem hodi vytvareni stylu, capsule wardrobe, trademark style
    rozbalit záhlaví
    SEOM
    SEOM --- ---
    SEDNA: jarmilky, věčná láska. začaly je dělat i v černý. kamarádka, šťastná majitelka nohy č. 38, je nosí a dycky se mi zamží oko, dyž to vidim.

Norio Surikabe

a taky jsem objevila Ameriku v podobě kolekce pani Beckhamový pro podzim 2011. k jejímu jménu se ve mně vynořujou nejrůznější odsudečný asociace, ale dyž jsem koukla na ty fota, tak musim říct, že tyhle šaty bych mileráda nosila.

zdroj: http://www.moda.cz/Kategorie/Styl_a_trendy/20110216_Victoria_beckham_je_kralovnou_minimalismu.html?action=detail&image=6&albumName=album3#album3

ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    SEDNA: .-) vzdyt taky slavnej zavod!

SEDNA: ha, minuska dorazila .-]
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    :-))
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    ZOOEY: dost nadčasovej vzor
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    a co blogy nejaky modne minimalni, ctete?
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    tak a co naky cechy? treba praha, kolem roku 1926
    latka: marie teinitzerova a jeji klany (a stavy) autor navrhu nevim .-)
    za me klidne 2011. treba i s sirokym paskem. barevnym
    minus ten klobouk

ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    SEDNA: ua! .-) ty jsou dobry. tyjo mne se tu libej ty asociace. keep it up .-]
    SEDNA: jj myslim ze se shodujeme zcela .-] provokativnost se mi taky spis libi. priste mozna trochu doladej, jak rikas, tu typologii konkretni osoby vs. konkretni hadr .-) (ale pro mne furt spis ten laduv vodnik .-) ale celek proc ne. btw. genialni kampan zcela zdarma pro novy podnik, takze podtrzeno secteno, stejne vede na body .-)
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    KAATHA: mozna je to malinko OT, ale ty modely mi pripomnely modely tanecnic a tanecniku...
    Marta Kubišová - Denně čekám (1967) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=2zFMB9DjBds&feature=related
    BOS
    BOS --- ---
    lookbook občas mile překvapí.

KAATHA
    KAATHA --- ---
    Start - Carin Wester
    http://www.carinwester.com

SEDNA
    SEDNA --- ---

minimalismus s maxiefektem
    SEDNA
    SEDNA --- ---

ZOOEY: no spis to bulvar spojoval s Ch.Chaplinem:D Taky se Pohlreichova zena se ohradila, ze modni kritika u nas asi konci na hranicich, ze nepoznaji znacku:-) na druhou stranu je fakt, ze kdyz je to "znacka" neni to univerzalni na kazdou postavu.. rozhodne je to provokativni ne?
    CHRUM
    CHRUM --- ---
    MANDYL: Niet zač. Rado sa stalo
    MANDYL
    MANDYL --- ---
    CHRUM: jo, to je presne ono, diky moc!
    CHRUM
    CHRUM --- ---
    MANDYL: Tuším, že viem, čo máš na mysli. Tie brošne boli myslím z porcelánu. Skús toto: http://anamorprokop.com/
    MANDYL
    MANDYL --- ---
    mam dotaz a doufam, ze jsem tu spravne - na letosnim designbloku (bylo to v tom dome v hybernske) jsem videla skvele saty, uplne jednoduchy strich, bez vystrihu, asi tak po kolena, delsi rukavy, bud z hedvabi nebo v takove latky jako jsou plavky a pak jeste nejaky material, to uz si nepamatuju.. v ruznych barvach, ale vetsinou takove svetle zelene a modre.. a jedine, cim byly ozdobene, byly aplikace (neco jako nasita broz, ale bylo to treba na rukave, nebo na dolnim lemu satu) z keramiky, nebo z plastu.. byla tam holka, ktera delala ty saty a kluk ty broze/manzetovy knoflicky, atd. Je to trochu zmateny popis, ale nevite nahodou nekdo, jak se to jmenovalo..? Shanim saty na promoci a tohle by se mi libilo..
    SEOM
    SEOM --- ---
    Elie Tahari
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    KAATHA: asi taky jak co. ale s tou rozprostranenosti minimalne u prvniho img mas pravdu. treba to sako v nove kolekci ve slideshow je uplne klidny .-) relativni meritka no
    SEOM
    SEOM --- ---
    mně se líběj klopy tpho prvního kabátku zleva
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    ZOOEY: tohle mi prijde tvarove takovy ukriceny. U minimalu mivam vetsinou uklidnujici pocit ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam