• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAATHAminimalismus v haute couture a modnich retezcich
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    SEDNA: ty oba cerny krajni prosim!!
    SEDNA: imho, blogerskej minimalismus .-]
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    MUI: já jsem pro černou,ale bílé modely:-)
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    SEDNA
    SEDNA --- ---

A minimalist silhouette with maximalist hair.
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    MUI: rikas, diskuse 'cos stores - co tam maji a co ne' .-)?

tak aspon lukas nascimento a jeho plavky a jine na SS sezonu 2012 .-)

ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    nemels byste nekdo tip kam v praze / na netu (krome obligatnich asosu a cosu) pro saty na letni svatbu, host se vsim, uzsi rodina + dodrzet teda zakladni slusny pravidla ohledne barev, etc.? zadnej kostel myslim, nekde na statku. jo + neco pres to, protoze ranni chlad a rosa... .-)
    podminka pokud mozno budget friendly .-) predem diky za projevene tipy .-)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    a tohle sem? na mestsky chillout?

LESS
    LESS --- ---
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Zdravim, shanim panske triko s nejakym zajimavym strihem v podobnem stylu, jako se zde objevuji a nedari se mi nic zajimaveho najit. Dokazali byste me nekam odkazat? Diky!
    LESS
    LESS --- ---
    AKRIS spring/summer 2012

WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    London Fashion Week - Dion Lee AW 2012 collection presentation - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=97k550ykx7k
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    znate Surface to Air?

http://www.surfacetoair.com

a ve slevach to ani nejsou takovy palky
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    tahle norska bloggerka me bavi a nejvic tim jak se ji ten minimal prolina s 80s a obcas k tomu vezme marteny

Styledevil | Faksimile.no
    http://styledevil.faksimile.no
    LEENA
    LEENA --- ---
    ZOOEY: ja jsem se vlastne rozepsala rada, protoze byt mam posledni tri roky nejnizsi prijmy ever, tak jsem daleko spokojenejsi s tim, co (malo) mam ve skrini, nez driv - rozhodne se mi potvrdilo, ze jsem "basics girl" (s par uchylnymi nebo nezvyklymi kusy k tomu) - ted mi to jen trochu nabourava tehotenstvi

repost z modniho nebe iveta pecuchova neznala jsem a zaujalo, vsechno nemusim, ale vybrala bych si

ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    LEENA: vubec ne rozkecanost, ja jsem naopakmoc rada, kdyz se tu rozproudi diskuse. zrovna jsme se o tom bavily ze to je dobre, ze je tady prostor i pro tuhle diskusi, byt prispevku je MINImalne .-) tvuj popis outfitu zni fakt dobre - zaroven mam pocit, ze je zcela ok, pze podle toho,co se rika o teologicke fakulte, tak tam jsou docela tolerantni .-)
    MUI: popravde uplne striktne asi nic takoveho nevedu .-) nicmene vyhoda je ta, ze klienti je docela siroke spektrum nebo oznaceni, a zatimco nekteri si na styl (vetsinou v podani 'cesky podnikatel = drahy hodinky, at se vidi .-] potrpi, mam i klienty, se kteryma na tu chuzku do ty hospody i jdem .-) vzhledem k tomu, ze v cesky republice se ted plosne hur shanej normalni kalhoty, co by nebyly dziny nebo skinnies, pripadne takova ta klasicka elegance, vetsinou se to rekrutuje ze zakladniho satniku holt. mno a za lepsima klientama, tak s tema sedime za stolem, takze uplatnuju styl 'tv hlasatelka' - zasednout, a bude videt jen na vrsek a hlavu .-D
    MUI: nj a tohle je proste mimo mistni realitu. pri srovnani s venkem, zde nakupovani neoblibeny bloudeni po kramech, kde jede blogger styl, pripadne nemecka restituentka .-/ ale samozrejme asi jsou vyjimky

taky sem se rozkecala, a tak odpustek z CS-SK blogu: mne se casto libi le simple... zamereni na kombinace materialu, minimalni komba, neboji se nosit pastelovy barvy... a taky to zamereni na detail...

LEENA
    LEENA --- ---
    ZOOEY: no zadny modni nebe to zase neni. trochu upgradovana uniforma. a taky je fakt, ze pracovni schuzky mam v oblasti socialnich sluzeb, byt s urady a institucemi, coz si u nas ale nevynucuje uplne prisne formalni odev a oproti treba USA tady se tady na univerzitach nejede zadny dress code, nicmene si hlidam zahalena ramena, kolena, neupnute veci (i proto, ze ucim na fakulte teologicke) - takze beru cerny kalhoty bud uzke nebo panskeho strihu s rovnou nohavici, nahoru kosile/halenka (resp. takova hedvabna bezova vec strizena jako to ruzove nize od MUI), na nohy hnedy loafers/mokasiny nebo cerny kotnikovy "perka", černá kožená kabela. malo barev, cerna+hnede/bezove/sede/zelene. malo doplnku (plugy+1).
    tenhle kus saka taky stale nemam, tak nemuzu soudit, mam pocit, ze by se hodilo, zatim jsem takove nenasla nebo bych ho nemohla zaplatit, ale nakonec si k tem svym dost basic vecem dobre vystacim s ne-uplne-basic kabatci a saky. spis se mi dost osvedcuji ty klasicky kalhoty a dobry boty a taska.
    (omlouvam se za rozkecanost)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam