SHARINGAN: to je mozne, ale bude to taky mit svuj duvod... Aspon z meho pohledu, kdyz jednou za cas vezmu do ruky iPad moji drahe polovicky a koukam co tam ma za nove gamesy, tak i kdyz jsem fanda akcnich rubacek, tak na iPadu se tohle jednak kokotsky ovlada a druhak vsechny hry, co mi zatim prosly rukama, byly na jedno brdo a brzo zacaly nudit. Samo, ze kdyz to bude vysperkovany MetalGearSolidByDanchez original, tak se to bude hrat. Ale furt - IMO na iPad (resp. dotykove tablety) budou jeste nejakou dobu neuspesnejsi hry, ktere jsou ve sve podstate jednoduche predevsim na ovladani (jdou ovladat optimalne jednim prstem), jsou pekne graficky (a zvukove) zpracovane (spis ale cute nez gore) a jsou necim zajimave oproti tunam konkurence.
Vezmi si ty pitome angry birds. To nebyl novy napad (viz probehnuvsi diskuze v nextgenu), ale slo ciste o grafiku a zvuk. kdybys mel strilet lebky po zombies a vsechno by to krvave a realisticky explodovalo, byl by to jenom dalsi flusanec do more her...
Zkousel jsem Rage upoutavku na iPadu a je to pekne zpracovane, respect Carmacovi, ze to takhle hezky rozbehal, ale hraje se to tak kokotsky - proste FPS na tablebu je nesmysl a koneckoncu tydlety joysticky jsou na tom jenom o stupinek lip. "Zavodni simulace" s nahybanim taletu - to je vsechno hezke, kdyz si na to clovek sahne, ale kdo to zkusil, vi, ze je to uplne nakokot...