• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Nechci být zbytečným pesimistou (ani mladistvým intelektuálem) ale kolem toho listopadu/prosince to fakt jde dělat jenom během toho posledního víkendu v list.
    Před tím i potom jsou akce a další volný víkend, který se mě tedy osobně nezdá vůbec jako dobrý nápad je 13-15. prosince.
    Případně jak navrhovala Raila... mezi vánocemi a silvestrem, což mě by moc nevadilo, na hory nejezdím a budu v Praze, ale nevím nevím, zda-li by se to zdálo hráčům.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    SCARA1989: souhlas, když už mám konečně tu postavu, tak jsem se na podzim celkem těšila...
    FIN
    FIN --- ---
    SCARA1989: navíc je vždycky něco, tak co :-)
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    DANAKETH: Anketa, jiný termín, ale žádne rušení :-S
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    ALFA: anketa zní fajn
    ALFA
    ALFA --- ---
    DANAKETH: Co nejaka anketa?
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    No, po prohlédnutí kalendáře, to vypadá, že podzim možná vynecháme.
    Toto datum jsem považoval dost za hotovou věc, jen jsem si to chtěl ještě ověřit.
    Je dobré, že jste se ozvali...

Prozatím tedy nemáme termín pro uvedení dalšího dílu... uvidíme, jak se to vyvrbí.
    REINITA
    REINITA --- ---
    RAILA: já bych se taky ráda zúčastila Dance Macabre.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    RAILA: což o to, já bych rád, ale už jsem byl na betě i na normal běhu, takže mě asi nepustí :-)
    FIN
    FIN --- ---
    mně se nekryje nic. já mám v deníčku takovéto datum, co si ho starý sklerotik nikdy nepamatuje jo, hlídky... hlídky... a pak ještě... co ještě ono je ještě něco jiného? pche, jedna věc stačí, už tu si s obtížemi zapamatuji... udělám si poznámku... hergot, takovej ten bloček, kam si píšu, kdy co je, kde je? nemůžu si vzpomenout...
    RAILA
    RAILA --- ---
    Přátelé, hlídkaři a jiné existence:)
    Na přelomu listopadu a prosince je poslední běh Dance Macabre, úplně poslední. Je tu kromě mě ještě někdo, kdo se chce účastnit? A samozřejmě se ptám proto, že se to zoufale kryje..
    WINGY
    WINGY --- ---
    Jako hráč panu Fritzovi a jeho sekretářce uděluji jedničku s hvězdičkou... :-). (i když představení se orgnizátora pro mě bylo poněkud nestandardní :D .) A vůbec je Thule banda roztomilá... Viktorii k tomu radši nenechám se vyjadřovat...
    VACKY
    VACKY --- ---
    ALFA: MOAR THULE!! \0
    ALFA
    ALFA --- ---
    I já se připojím s poděkováním - když jsem kývla na CPkování, počítala jsem s tím, že budu někde hodiny čekat, až se organizační kolečka roztočí a hráči rozhoupou k akci, jak už tak většinou bývá. Inu, je málo míst, kde by se mi čekalo tak příjemně jako u DH, ale doufám, že jsme se strýčkem Fritzem nezklamali ani při návštěvách štábu Světlých ;)

Zkuste prosím dát dohromady nějaký feedback a nezapomeňte, čím dřív a hlasitěji se ozvete, tím máme větší šanci s tím něco udělat.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KALE_VAN_THEER: asi v ní nebyl koblížek :)
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    DORIAN: Letáčky šli mimo mně, ale škoda, že nám na to Koblížek neskočil a neotevřel nám tu krabičku:D
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    KALE_VAN_THEER: Kdyby jen to :) Delat prusvihy, ale hlavne nutit ostatni k delani prusvihu (a to dokonce natolik, ze pak vznikli letacky... :))
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    IRIAELL: Taktéž vám děkuju, CPkování s váma bylo nezapomenutelný:)

DORIAN: Dělat průsery a pak se tiše chechtat u Temných na štábu?:)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Pripojim se ke vseobecnemu nadsenemu podekovani. Uz jsem zapomnel, co to znamena Cpkarit :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DANAKETH: no právě proto - všichni Chalupníčci, které znám, jsou slušní lidé - klaďáci a naprosto neúchylní pánové a dámy - až na tohohle, teda...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam