• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    REINITA
    REINITA --- ---
    DANAKETH: pokud dojde k pravděpodobnému vyústění, tak omluv bude potřeba asi dost :D ale uvidíme.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    REINITA: omluv netřeba, informace byla vyžádána :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    DANAKETH: Anzto Reinita tam nema v umyslu jit tancit sama a ja na DM chci taky, tak rovnez pisu sem a verejne, ze se mi tento termin bohuzel nehodi.
    REINITA
    REINITA --- ---
    DANAKETH: píšu sem a veřejně, že tento termín se mi nehodí, a omlouvám se za případné komplikace.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Vážení přátelé, vážím si vašich návrhů, ale takhle bychom se nikam moc nedostali. Navíc termín hlídek byl na larp.cz vypsaný od poloviny července (jen nepotvrzený).

Napište sem a veřejně, komu se NEHODÍ klasický přelomový víkend 28.11. - 1.12. 2013.

Bude-li se jednat alespoň o 20% stabilních hráčů PH, budu přemýšlet o změně termínu, v opačném případě se budu zuby nehty snažit držet klasický termín.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    A mezi Vánocema a silvestrem už taky jedna akce je. A jí dám přednost před hlídkama.
    WINGY
    WINGY --- ---
    Prosím... nedávejte to mezi Vánoce. Už takle rodina prská vždy, když jdu do téhle hry. Na Vánoční volno bych asi fakt musela dát přednost rodině.
    FIN
    FIN --- ---
    SHANTI11: doporučoval bych 2 ankety: 1. s 1 hlasem na osobu: který víkend totálně preferujete. 2. s více hlasy: které víkendy byste se zúčastnili (a nechať si každý zjistí, s čím mu to případně koliduje, a rozhodne se) :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Jsem pro anketu a přelomový víkend =)
    FIN
    FIN --- ---
    klidně na vánoce neodjedu, na druhou stranu jednoznačně podporuji vackyho "nevyhýbání"... jiné akce nám "svůj" termín také nepřenechají s tím, že mají tradici.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    DANAKETH: Me se libit obe data ale pravdou je ze mezi vanocnimi svatky dost lidi odjizdi.... Nechces udelat doodle ci jinou anketu pokud je to z tve strany jedno? ;-)
    TNT
    TNT --- ---
    DANAKETH:
    zkus anketu, ono se ukaze :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    DANAKETH: Ja tam moc nevidím ten problém. Navíc vyhýbat se termínem ostatním akcím za každou cenu mi přijde jako cesta do pekel.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Nechci být zbytečným pesimistou (ani mladistvým intelektuálem) ale kolem toho listopadu/prosince to fakt jde dělat jenom během toho posledního víkendu v list.
    Před tím i potom jsou akce a další volný víkend, který se mě tedy osobně nezdá vůbec jako dobrý nápad je 13-15. prosince.
    Případně jak navrhovala Raila... mezi vánocemi a silvestrem, což mě by moc nevadilo, na hory nejezdím a budu v Praze, ale nevím nevím, zda-li by se to zdálo hráčům.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    SCARA1989: souhlas, když už mám konečně tu postavu, tak jsem se na podzim celkem těšila...
    FIN
    FIN --- ---
    SCARA1989: navíc je vždycky něco, tak co :-)
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    DANAKETH: Anketa, jiný termín, ale žádne rušení :-S
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    ALFA: anketa zní fajn
    ALFA
    ALFA --- ---
    DANAKETH: Co nejaka anketa?
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    No, po prohlédnutí kalendáře, to vypadá, že podzim možná vynecháme.
    Toto datum jsem považoval dost za hotovou věc, jen jsem si to chtěl ještě ověřit.
    Je dobré, že jste se ozvali...

Prozatím tedy nemáme termín pro uvedení dalšího dílu... uvidíme, jak se to vyvrbí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam