• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SANELIN: momentálně píšu ze školy (personalistiky) takže asi brzo:-D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    DANAKETH: výborně - a expy jako takové přijdou kdy...? ;)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Recenze:

Vzhledem k tomu, že se nám ve finále sešlo recenzí více, než jsme předpokládali, přistoupil jsem k rozhodnutí nevybírat tři konkrétní a zbytek nehodnotit. Ohodnoceny budou všechny včas doručené recenze a to tak, že čím blíže se daná recenze blíží "původního organizačního" hodnocení, tím více exp. je hráči uděleno.

Pořadí recenzí je následující:

Patrik (Viktor Miller) - 8
    Ambeřan (F.V. Ragulin) - 7
    Vlasta (Ateron) - 6
    Vacky (R. Novotný) - 5
    Světlo (D.R. Stošovská) - 4
    Oslík (L. Poláková) -3
    Fin (R. Jičínský) - 2
    Limwen (A. Malenová) - 1

Všem pisatelům recenzí děkuji (pokud jsem na někoho zapomněl, tak ať se mi neprodleně ozve).
    Všechny hodnocené, zejména ty dotyčné, kteří se umístili na předních příčkách, bych rád požádal o zveřejnění jejich děl, aby k nim měl přístup každý, kdo by se o hře Pražská hlídka dozvědět více.

(expy získané za recenze si prosím připčťete k zisku posledních expů sami, tzn. organizace je nebude rozesílat emailem.)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SANELIN: odvážní, opilci a obecní blázni mají holt kliku:-) Rád tě na hře uvidím
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    DANAKETH: Sakra chlape, ty máš kliku - zrovna jsem se dozvěděla, že akce, kterou jsem měla mít v tu dobu - v zahraničí, padla a mě se uvolnil víkend... Doma mě sice asi zabijou, protože se v listopadu s rodinou asi nesetkám, ale co... nějak bylo, nějak bude ;)
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Mám štěstí, jeden z posledních ještě volných víkendů do konce roku.
    WINGY
    WINGY --- ---
    Hm... mrmli mrmli... Bere to z té lepší stránky - znamená to, že po Hlídce už nemusím ten rok do školy (rekonstrukce laborky)...
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    PATR1K: Ano ano, pátek - neděle.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    DANAKETH: Tzn. hra bude od pátku?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    klatě :( na předchozí termit jsem měl dovolenou, teď už mi změnu neschválí, takže to bude muset být pianko... co se dá dělat.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    DANAKETH: ja to chapu, to nemelo vyznit jako nadavani na tebe... jen ted premyslim, jak to poresit... ono to nejak pujde
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    DANAKETH: Ok a tesim se na specializace a jarni dil;-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SHANTI11: kopli mi do rozvrhu a celý se o týden posunout. Dělá mi to problémy během celého semestru. Když jsem to rozhodoval, tak jsem bohužel zapoměl zkontrolovat, jestli držím finální verzi rozvrhu přednášek. Tu teď již s konečnou platností mám.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    DANAKETH: neee... ten vikend mam jednu akci za druhou =/ =(
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Dobrý den,
    všem se velmi omlouvám, ale jsem nucen přesunout podzimní díl konání hry Pražská hlídka, na termín 6-8.12.2013.
    Je mi to opravdu líto, ale hra mi začala kolidovat se školním výkendem, který si v současné době nemohu dovolit promeškat.

děkuji Vám za pochopení

Dobrá zpráva,
    tento víkend budou uveřejněna hodnocení recenzí a recenze jako takové plus nová registrační pravidla.
    Příští týden se na webu objeví pravidla pro NOVÉ SPECIALIZACE, takže se můžete těšit na další ozvláštnění hry.

PATR1K
    PATR1K --- ---
    SCARA1989: WTF? Heleď já myslel, jako že máš morál psát reporty po deadlinu, je jasný, že člověk řeší nejdřív reálný věci a pak až zábavu.
    Nicméně to asi není diskuze sem.
    VACKY
    VACKY --- ---
    KID_MCHUTT: Jsem línej kopat a shánět bagr.

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DANAKETH: kuš! bagrem to půjde naráz a snadno ;)
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    PATR1K: Pochybuji o tom, že ty vubec nějaký "morál" máš. Právě proto, že mam morálky dost a zodpovědnosti také, řeším věci tisikrát duležitější než nějaké larpy a reporty na ně. ¨
    Velice ráda se s tebou o svoje starosti podělím, pokud máš zájem.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    SCARA1989: jojo, já jsem živ jen z vesmírné energie :-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    KID_MCHUTT: Vykopat??? to snad zvládnete sami, ne?:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam