• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    TNT: Reporty jsem hodnotil já, Morty a Katcher a každé z našich hodnocení bylo nezávislé. Výsledky jsou průměrem těchto tří hodnocení.
    Pokud by byly nějaká podezření z pojatosti, je mi líto, ale nejsem schopen je vyvrátit, notář přítomen nebyl.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    TNT: myslím, že by se to dalo přeložit jako "nejblíže k původně hodnoceným místům" ale to už spekuluji :D

tak... jsou tu tací, kterým je každý exp dobrý :D
    TNT
    TNT --- ---
    SANELIN:
    To chápu.
    můj dotaz směřoval právě na kriteria hodnocení, tedy na to, zda "lepší"="bližší organizátorskému hodnocení". Zda to znamená "nejpodobnější recenzi, kterou napsal organizátor", nebo "nejbližší k recenzi, která byla ohodnocena jako nejlepší"

Nicméně můj zájem je čistě akademický, nijak na tyto expy neaspiruji a chovám hluboký obdiv ke komukoliv, kdo se odhodlal napsat recenzi a ještě to stihl v termínu :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    TNT:celkem jednoduché - původně měly expy být jen pro první tři, teď je to prostě tak, že každá zaslaná má nějaký ten exp a čím je lepčí, tím víc expů... tedy: v současnosti 1 - 8, kdyby jich bylo posláno 20, tak nejlepší má 20xp...
    Snad :D
    TNT
    TNT --- ---
    DANAKETH:
    To moc nevysvetluje ono kriterium "bližení se organizačnímu hodnocení" :)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    S4MUEL: Prvotním cílem bylo ohodnotit první tři nelepší recenze, ale vzhledem k tomu, že se sešlo hodně recenzí a jistě daly práci, ohodnotili jsme ve finále všechny, které dorazily.
    Rozhodně to ale nebude pravidlem a do budoucna budou nastavena odlišná kritéria na podobné "soutěže".
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    DANAKETH: nerozumím tomu bližení se organizačnímu hodnocení...?
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SANELIN: momentálně píšu ze školy (personalistiky) takže asi brzo:-D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    DANAKETH: výborně - a expy jako takové přijdou kdy...? ;)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Recenze:

Vzhledem k tomu, že se nám ve finále sešlo recenzí více, než jsme předpokládali, přistoupil jsem k rozhodnutí nevybírat tři konkrétní a zbytek nehodnotit. Ohodnoceny budou všechny včas doručené recenze a to tak, že čím blíže se daná recenze blíží "původního organizačního" hodnocení, tím více exp. je hráči uděleno.

Pořadí recenzí je následující:

Patrik (Viktor Miller) - 8
    Ambeřan (F.V. Ragulin) - 7
    Vlasta (Ateron) - 6
    Vacky (R. Novotný) - 5
    Světlo (D.R. Stošovská) - 4
    Oslík (L. Poláková) -3
    Fin (R. Jičínský) - 2
    Limwen (A. Malenová) - 1

Všem pisatelům recenzí děkuji (pokud jsem na někoho zapomněl, tak ať se mi neprodleně ozve).
    Všechny hodnocené, zejména ty dotyčné, kteří se umístili na předních příčkách, bych rád požádal o zveřejnění jejich děl, aby k nim měl přístup každý, kdo by se o hře Pražská hlídka dozvědět více.

(expy získané za recenze si prosím připčťete k zisku posledních expů sami, tzn. organizace je nebude rozesílat emailem.)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SANELIN: odvážní, opilci a obecní blázni mají holt kliku:-) Rád tě na hře uvidím
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    DANAKETH: Sakra chlape, ty máš kliku - zrovna jsem se dozvěděla, že akce, kterou jsem měla mít v tu dobu - v zahraničí, padla a mě se uvolnil víkend... Doma mě sice asi zabijou, protože se v listopadu s rodinou asi nesetkám, ale co... nějak bylo, nějak bude ;)
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Mám štěstí, jeden z posledních ještě volných víkendů do konce roku.
    WINGY
    WINGY --- ---
    Hm... mrmli mrmli... Bere to z té lepší stránky - znamená to, že po Hlídce už nemusím ten rok do školy (rekonstrukce laborky)...
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    PATR1K: Ano ano, pátek - neděle.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    DANAKETH: Tzn. hra bude od pátku?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    klatě :( na předchozí termit jsem měl dovolenou, teď už mi změnu neschválí, takže to bude muset být pianko... co se dá dělat.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    DANAKETH: ja to chapu, to nemelo vyznit jako nadavani na tebe... jen ted premyslim, jak to poresit... ono to nejak pujde
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    DANAKETH: Ok a tesim se na specializace a jarni dil;-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SHANTI11: kopli mi do rozvrhu a celý se o týden posunout. Dělá mi to problémy během celého semestru. Když jsem to rozhodoval, tak jsem bohužel zapoměl zkontrolovat, jestli držím finální verzi rozvrhu přednášek. Tu teď již s konečnou platností mám.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    DANAKETH: neee... ten vikend mam jednu akci za druhou =/ =(
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Dobrý den,
    všem se velmi omlouvám, ale jsem nucen přesunout podzimní díl konání hry Pražská hlídka, na termín 6-8.12.2013.
    Je mi to opravdu líto, ale hra mi začala kolidovat se školním výkendem, který si v současné době nemohu dovolit promeškat.

děkuji Vám za pochopení

Dobrá zpráva,
    tento víkend budou uveřejněna hodnocení recenzí a recenze jako takové plus nová registrační pravidla.
    Příští týden se na webu objeví pravidla pro NOVÉ SPECIALIZACE, takže se můžete těšit na další ozvláštnění hry.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam