• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Všem se předem omlouvám, ale dorazím později, takže pokud mě budete očekávat s holemi v rukou, tak musíte být trpěliví.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    DANAKETH: no, věděl jsem, že se to asi změní, ne převrátí naruby :-). Jako - žádná trága, která by mi trhala žíli, jen to vždycky znamená zase nový výpočty a tak.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    PATR1K: Nedramatizuj to tolik:-) Celý koncept ti to nezměnilo. O tom jednom kouzle jsme se ještě před tím, než ses ho učil a byl jsi varován.
    Damm, příště musím chtít podepsat informovaný souhlas:-D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    S4MUEL: ne roli, postavu. Respektive to, čím se zabývá, co používá a tak. Když máš dopředu promyšlené, jak chceš tu postavu vyvíjet z hlediska toho, co jí naučíš. Pro hraní role jako takové to naštěstí přílišný dopad nemá.
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    PATR1K: jak ti to může změnit roli, když se v té hře ta pravidla prakticky nepoužívají?

nebo si jen špatně překládám řeč tvého kmene?
    FIN
    FIN --- ---
    DANAKETH:
    Ambeřan
    Reinita
    Wingy
    Isberius
    Vacky
    Placka
    Patrik
    Akris
    Vlasta Peksa
    David Šebek
    Světlo
    Astralien
    Káťa
    Petr Kavan
    Mr. Ondra
    Limwen
    Kalle
    Lenka Pátková
    Alexandr
    Hádě
    Olorin
    Blizy
    Slavo Kosičan
    Pavetta
    Anja
    Choroš
    Oslík
    Samuel
    Raila
    Fin
    Alake
    VACKY
    VACKY --- ---
    Mno .. co z těch kouzel co se upravovaly kdo umí a tim pádem se ho ty změny dotýkají víc je už individuální
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    VACKY: no znáš to, když Ti jedna změna pravidel zase změní skoro celou postavu, tak Ti to zásadní přijde :-).
    Ještě, že se v tý hře moc nekouzlí :-).
    VACKY
    VACKY --- ---
    Já bych tak neplašil. Změny tam jsou, u kouzel u kterých jsou jsou podstatné, to ano, ale jinak je těch změn tak .. 10 z toho není nezbytně nutné si všechny pamatovat bych řekl. Ale možná jsem optimista. :)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    S4MUEL: :-)
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    PATR1K: oh crap...

na čtvrtinu se pravidla asi nesmrskla, co?
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    S4MUEL: je to tak. Je poměrně dost zásadních změn
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    PATR1K: ona je nová?

já bych spíš ocenil nějaký seznam hrajících (jak postav, tak hráčů).
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    DANAKETH: Šla by nová akční magie zase rozeslat v pdf jako minule? Alespoň mně by se to dost hodilo.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Wingy: Nejspíš ne. Astralien se to včera dozvěděla ode mne.
    WINGY
    WINGY --- ---
    Faktický dotaz: vědí o tom CP, nováčci a ti, kdo nemají přístup ani sem, ani na FB? Mám dojem, že dost lidí (včetně mě) čeká na odpověď na registrační email... A nevím, jestli si dolovili informaci o srazu..
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    REINITA: nějací určitě :D já to plánuju - s ohledem na to, že se tam doplácám tak kolem tý 9... ;)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    LIMWEN: párty asi bude, ale já budu odcházet cca v těch jedenáct. Mám ještě práci a potřebuji se před hlídkami trošku vyspat:-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    LIMWEN: nenechej, doraž :)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    REINITA: Já se zastrašit nenechám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam