• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    DANAKETH: Jedině že by ještě po jedenácté byla aspoň párty....
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    DANAKETH: jo... no, zkusím se aspoň stavit.
    Tyhle akce na poslední chvíli mě vždycky potěší :-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SANELIN: věřím, že to je více než pravděpodobné, doraž
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    DANAKETH: Ráda se dostavím, nicméně mám školu oficiálně do 19:30, nevím, jak moc budou bazírovat abych tam byla až do konce, ale pokud bude alespoň malá šance, že v Elysiu budete alespoň do 21:00 tak bych se rovnou i regla ;)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    S4MUEL: Na hře dělá ještě Vojta, někdo ho zná jako hájka. Jinak se ale obracejte se vším na mě.
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    DANAKETH: a kdo je teď všechno v org teamu/npc teamu?

na koho se s čím máme obracet?
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    VACKY: Taky jsem o tom už přemýšlel, ale moc se mi to nezdá. V některých případech nemá logiku, aby se vyskytovali na štábech.

VACKY
    VACKY --- ---
    DANAKETH: nemohli by se treba registrovat taky na stabech hlidek? svetly u NH a temny u DH? nepripravime se tak o pruzeni s hernima registracema :)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    VACKY: momentálně se to řeší. Bohužel nemohu být na třech místech najednou. Záchranná varianta je registrace na orgovně, ale ještě to není definitivní.
    VACKY
    VACKY --- ---
    DANAKETH: Jak se budou v patek registrovat pripadni nehlidkari?
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Mikulášská registrace

zdravím, tento díl provedeme registraci poněkud neotřele.

Ve čtvrtek 5.12.13 od 19-ti hodin proběhne malá párty v Elyseu a tímto bych vás rád pozval na povídání o hlídkách a vlastně o všem možném.
    Rád bych se s vámi sešel a popovídal o nadcházejícím larpu. Rozhodně přibude nějaký ten výklad ke světě, novým povoláním a herní bance. Kdo bude chtít (a doporučoval bych to) může být už ve čtvrtek zaregistrován.
    Následně se celý krám jistě zvrhne v mikulášskou párty a bude spousta prostoru pro volnou zábavu.

V pátek bude začínat hra jako taková. Mám v plánu jí odstartovat někdy mezi devátou-desátou hodinou večerní.
    Je ale poměrně důležité, aby ti, kdož se neregistrovali na čtvrteční párty očekávali příchod registračního organizačního komanda přímo na štáb. Čas příchodu upřesníme a sdělíme ho šéfům (bude to mezi 18-20h).
    V pátek doladímě nějaké drobnosti a dovysvětlíme vše potřebné.

zdraví

Danaketh
    FIN
    FIN --- ---
    LIMWEN: není zač :-)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    FIN: Mně šlo o princip a pozvednutí nálady... díky za pomoc.
    FIN
    FIN --- ---
    DORIAN: snažím se simulovat pozornost a pochopení :-)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    FIN: Člověče, ty taky umíš zkazit náladu... Já už jsem se radoval, kolik času svého života jsem ušetřil, že jsem to jenom proklikával a ty mi pak řekneš 15 minut... :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    FIN
    FIN --- ---
    LIMWEN: tuto diskusi jsem úhrnem četl asi 15 minut a ne, rozhodně by to nestačilo na půl toho dotazníku.
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    DANAKETH: Neber to jako utok, vyčítání či něco takového.. Neutočím na styl tvé práce. To že tento díl hrát nebudu je hlavně dáno tím, že nevím jakým způsobem chci v této hře pokračovat, nevím jestli si chci nechat dosavadní postavu, apod. A mnoho jiných i světských starostí.
    Pro mě byl dotazník jen poslední hřebíček do rakve. Ne ten první.

Takže ne, já tě tu nekritizuji, chápu proč to je potřeba a neodsuzuji to. Jen na to nemám čas, nervy a ani myšlenky v následujích xyz měsících. A mrzí mě to.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Já nad dotazníkem strávila spoustu času a pravda je, že některé otázky jsem asi nedala podle představ (ale ani já ani postava nejsme dokonalé a neumíme uspokojivě odpovědět na všechno), takže rozumím tomu, že s ním mnozí mají problémy. Začínám mít ale pociit, že kdyby čas věnovaný diskuzi o tom a kritice věnovali všichni vyplňování, půlka by už byla hotová. Chci tím říct, že bych sice některé věci formulovala jinak a k některým požadavkům bych měla výhrady. Na druhou stranu si uvědomuju, proč to organizace dělá a že si sama přidělává spoustu práce, aby se pokusila nám udělat lepší hru. Přijde mi fér se snažit jim v tom pomoct tím, že každý vyplníme jeden dotazník, když oni jsou ochotní jich třicet číst a vyvodit z nich nějaké výsledky, než si stěžovat a kritizovat.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SCARA1989: A podle čeho tak soudíš? Když by se to řeklo dopředu, tak by to problém nebyl.
    Pokud se tu ve větší míře začnou objevovat hráči stojící mimo hlídky, potřebuji o nich vědět víc, abych pro ně mohl dělat hru. Nevím, jestli si ten rozdíl uvědomuješ, ale ta nehlídkařská sféra není jednoduchá a v budoucnu ani jednoduchá nebude.

Takže ano... máš pravdu, ale v létě by nesměly padnout plány na rozšíření hry (nebo by nesměly naplňovány).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam