• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    FIN
    FIN --- ---
    DANAKETH: ach jo. to je věčnej problém: pořád a vždycky je celej rok něco. a naskýtá se otázka: proč mají hlídky ustupovat jiným akcím? proč by třeba jiné akce neměly ustoupit hlídkám? proč vůbec slibuješ někomu takové věci? proč se jich nezeptáš ty "a budu dělat hlídky, slibte mi, že vy to uděláte jindy"? mám nápad: dej nám termín hezky v létě a v teple a velkoryse přenecháme jiné akci nějakej ten listopad a prosinec - jistě budou oni rádi za nějakej ten listopad či prosinec, dky se s nikým nekryjí, ne? :-(
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    DANAKETH: Arkham horror?
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    FIN: Tohle není o házení pušek do obilí, pouze respektuji dříve rezervovaný termín

AMBERAN: S tím dřívějším termínem je více problémů, mimo jiné, je tu nenulová šance, že bych také odjížděl někam pryč. Září je zase špatné, vzhledem k akcím, s kterými se nechci krýt (nebo jsem slíbil, že to neudělám) - Gothic, Arkham Horror. Navíc září se už povážlivě blíží listopadu a podzimnímu dílu.

Obávám se, že to je konečné

/vezměte také v potaz "únavu materiálu" hráči ani NPC nefungují, pokud jsou v zápřahu více než týden v kuse. Lidi by padali na ústa a množily by se chyby a konflikty. Nemyslím, že je potřeba to hnát až na takovou hranici.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    MONTYB: Jen abych uvedl svuj prispevek na pravou miru - rozhodne jsem tim nechtel rici, ze to je vhodne zvoleny termin - spis ze z te nouze je nejake vychodisko...
    FIN
    FIN --- ---
    DANAKETH: ty máš zase víceletou tradici a pravidelné konzumenty - neházel bych flintu do žita :-)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    REINITA: Spánek je pro sraby, dospělí chlastaj... Děkuji, raději hůlku :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    AMBERAN: to by byla dobrá jízda, ale rozhodně bych se tomu nebránila :)
    MONTYB
    MONTYB --- ---
    Utajený svět pražský, inspirovaný The Secret World.
    A termín byl zvolený tak, aby se ideálně nekryl, protože jsem si pamatoval termíny letních hlídek z let 2011 a 2012 jako první půlku srpna.
    A jak píše Ambeřan, tak je tam stále jeden týden mezi kempy a USP, takže je tam ta možnost uspořádat Hlídky. Nebo můžou být první zářiový týden. Je to na Danakethovi a jeho týmu, jak to jim vychází.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    DANAKETH: Kempy konci v sobotu 9.8. Utajeny svet zacina v nedeli 17.8. vecer. Tyden tam je stale k dispozici ;-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    FIN: Akce se účastnit nebudu, ale krýt v jednom termínu dvě městské akce s hodně podobnou cílovou skupinou, mi nepřipadá příliš moudré. Navíc mi přijde nefér krýt se s akcí, která si svůj termín konání zvolila dříve a právě za účelem jakési... časové exkluzivity.
    FIN
    FIN --- ---
    DANAKETH: jestli ty sám na tu akci nepůjdeš, klidně se s ní kryj :-) celej rok je furt něco :-) (logický postoj zavilého hlídkaře:)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SHANTI11: S TSW nebo jak se to jmenuje. Dělá na tom Monty a Jenůfka
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    DANAKETH: S čím se to kryje?
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Zdravím,
    všem se omlouvám, ale letní díl hry Pražská hlídka s největší pravděpodobností nebude.
    Původní zamýšlené datum bylo 16-23.8. ale krýt se s jinou pražskou městskou akcí mi nepřipadá moudré.

Ještě než začnou probíhat případné otázky, dřívější datum není možný kvůli Letním Kempům a pozdější kvůli larpu Miramos.

Děkuji za pochopení
    WINGY
    WINGY --- ---
    Já vím... já se vzásadě jen ptám, protože potřebuju odpovědět, kde budu.
    A jo, jinak si i ztěžuju... ale pšt...
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    WINGY: ano, během srpna je skutečně hodně věcí.. a během září a října a listopadu a prosince atd...
    WINGY
    WINGY --- ---
    Díky. pokouší se do srpna nacpat nějak moc věcí...
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    TED_VAVRA: Neváhám... jen si musím dát dohoromady, kdy mám čas
    TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    DANAKETH: Jestli váháš mezi víc volnými termíny, nechceš vypsat nějakou anketu nebo doodle? Protože rozvrhy už se začínají plnit...
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    DANAKETH: Jé, to bys byl moc hodný. Mně by se to taky hodilo :-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    WINGY: Zatím to ještě nemám pro myšlené, ale zamyslím se a dám co nejdříve vědět.
    WINGY
    WINGY --- ---
    Dee... máš představu o létě? (časově)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam