• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    FIN: tím spíš... :-P :-D
    FIN
    FIN --- ---
    PATR1K: je to dost tichošlápek a málokým se nechá vidět :-)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Tak ať se hlavně registruje :-)
    FIN
    FIN --- ---
    kolega सफेद - na jaře bude projíždět Prahou
    FIN
    FIN --- ---
    (když to tady lidi teď tak intenzivně čtou, tak) TECHNICKÉ OZNÁMENÍ!!!

Přednáška z historie
    Praha jinak 2011 - 2013
    se bude konat pravděpodobně hned první večer jarní etapy hry
    později po registraci v Elysiu
    (předp. začátek cca 20. až 21. hodina)

Přednášející:
    Rudolf Jičínský, tč. přísl. DH Praha

Obsah lekce:
    Historie významných jiných jevů a událostí v Praze 2011 – 2013
    s přihlédnutím k některým specifickým subtématům, zejména:
    vývoji a změnám v hierarchii významných jiných výkonných struktur
    vývoji a trhu s celoevropsky žádanými jinými komoditami

Podmínky:
    vstupné v ceně 35 EUR
    přístup jiným bez rozdílu koloratury
    konfrontace jiná než formou ústní diskuse a to PO lekci nebude trpěna
    (rušitelé budou upozorněni personálem, neodbytní rušitelé vyneseni přednášejícím)

Informujte se předem, sledujte, zájemci mě mohou předběžně kontaktovat zde pod uvedeným ID anebo na nyx.cz pod ID Fin. Na nyx.cz založím dočasné téma pro tyto účely, zájemcům, kteří mě kontaktují, poskytnu přístup.
    (Zřízení accountu na nyx.cz je směšně jednoduché, námitky se zamítají předem, důvod: praktičtější a lépe spravovatelné rozhraní než ksichtokniha.)

Možnosti:
    Novým rezidentům měst Pražských lekce napomůže se orientovat v celkové situaci a dané sociální situaci a ujasnit si, kdo je kdo a co je co a jak a proč.
    Stálým/starším rezidentům měst Pražských lekce napomůže si připomenout a utřídit to, co už pozapomněli a v čem mají chaos.

Potenciální zájemce zve
    Rudolf Jičínský vr.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AMBERAN: tsss, píšu si velký temný puntík!
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    KID_MCHUTT, KID_MCHUTT: Not sure if trolling or plain supid ;-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DORIAN: pche. to se všichni chytnou za ruce a za zpěvu sprostonárodních písní spáchají za čím přišli. Úspěch zaručen - obzvlášť, je-li přítomen někdo s kamerou.
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    SCARA1989: Obzvláště když se sejdou dva rituály na jednom místě :)
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    KID_MCHUTT: Leč je logické, co píšeš, pravděpodobnost uspěchu je krapet nižší..
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SCARA1989: nebylo by to poprvé ani naposledy, DI se blahé paměti párkrát s něčím krylo a taky se to dalo. Stačí koukat kolem sebe a neunáhlovat se v rozhodování (čopa čopa čopa co vidím a má placku)
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    FIN: Myslím si, že pointa je v tom, že pokud by to krylo s Outdoor akcí, tak to není problém, ale Montyho Akce je také Pražská a několik lidí z hlídek už přislíbilo učast. Tak by to bylo tak, že by ti tu po dobu obou akcí běhali dvě skupiny, každá k jiné akce a když by hráč nekoukal na označení, tak by sestřelil hráče z jiné hry? Trochu chaos, nemyslíš?
    FIN
    FIN --- ---
    MONTYB: já ne. mě vůbec nezajímá, co - a hlavně že - se celej rok děje x desítek akcí, a tudíž vlastně nikdy není volný žádný termín. (a pak máme zkoušková, semestry, dovolené, dovolené s rodinami atd. - jéje, celej další jeden vesmír časových rozměrů a faktorů.) protože mě zajímaj hlídky. nevidím jedinej důvod, proč by měl věčně ustupovat jinejm akcím, vyjma důvodů - 2 - výsostně logických:
    a) těch termínů, kdy si sám jede na dovolenou vyhodit z kopejtka
    b) těch termínů, které enormně zajímají 50, spíš 60 a více % hráčů (což asi jsou ambereinití kempy, že jo, kam vobčas i starý fotři zajedou někdy aspoň na víkend)

je to asi jako bych jako já začal prudit s tím, kdy se během roku hlídky krejou s rockovejma koncetama a fesťákama, jazzovejma pořadama a festivalama a dny, týdny čtení a poezie atd. což zase zajímá celej život mě, a chtěl, aby se hlídky konaly výhradně v období, kdy nejsou důležitá čtení, programy, akce, pásma atd...

život/výběr je halt otázkou priorit a mě fakt sere, když pak musím někde na přelomu listopadu a prosince mrznout, protože "v létě někdo jinej něco dělal". to radši půlku akcí v létě v teple, kdy je sranda a člověk někde klátí nohama v parku, než 100 % akcí v hnusný smožný prochcaný podzimě, kdy se mi na 70 % akcí kvůli namrzajícímu dešti v ksichtě vlastně občas moc nechce :-)
    JENUFKA
    JENUFKA --- ---
    Termín Montym nebyl vybrán náhodně. Směřuje to po konci kempů. Úmyslně.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SHANTI11: nad tím červencem se zamyslím, ale vidím tam několik problémů, například Stalker, na kterého CHCI jet, protože to je moje dovolená:-)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Možná jsem kapku mimo mísu, ale... už víme, proč Danaketh nemůže použít jiný termín. To beru. Proč teda nemůže mít jiný termnín Monty? Pokud jsem to pochopila správně, tak vybral trochu náhodně a předpokládal, že se s hlídkama mine. A neříkejte mi, že je to jen proto, že si vybral dřív... to je hloupost. Hledejme řešení dřív než přistoupíme ke gestům v podobě rušení larpů.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Řeší se letní díl, jaro by mělo proběhnout normálně... a poslední týden v srpnu nejde, to už se řešilo o pár příspěvků níže.
    RAILA
    RAILA --- ---
    Jako počkejte? To jako nebude jarní díl nebo jako co?:) Nehledě na to, že srpen má i poslední týden..
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    SHANTI11: Tak kdyby to bylo spis zpocatku cervence, treba prvni tyden, tak se to i s temi kempy nejak posolichalo.
    MONTYB
    MONTYB --- ---
    Já chci poděkovat Danakethovi, že se k tomu postavil tak, jak se k tomu postavil. Termín jsem si zabral první a moc Danakethovi veřejně děkuji, že je ochotný to akceptovat.
    Můj další nápad je, že by tedy podzimní Hlídky mohly být týdenní, ale to je opět na Danakethovi.
    A za sebe říkám, že nepředpokládám v dalších bězích krytí se s Hlídkami.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    riskuju, že mě rozcupujete, ale léto není jen srpen...co třeba červenec? (Chápu, že třeba Ambeřan s Reinitou budou mít spoustu práce na kempy, taky to samozřejmě není ideální řešení...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam