• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    REINITA
    REINITA --- ---
    PATR1K: jedno je prťavá agresivní blondýna (Andělo...? :o)) a druhé je průměrný kultista (Richarde...? :o)). Ani jeden se vlastně prát nechce, protože jsou v šoku z toho, že si šlápli do báboviček celkem nečekaným způsobem. Ale pak jsem tu ještě já, autor, kdo si trvá na tom, že se poperou uprostřed svíček, rituálních surovin a zamýšlené lidské oběti, aby si čtenáři užili akční a zábavné momenty :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    REINITA: Představ si třeba, že má jeden z nich ruskej přízvuk a druhej baret a nebo tak něco :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    když taky všichni bědujeme, jak nám Hlídky znesnadňují život, tak si taky musím postěžovat:
    jsem ve skluzu s románem, nakladatel je neklidný, je třeba překonat veškeré záseky atd. atd. Dopíšu se zase jednou k akční scéně. No a co udělají moje postavy? Kultivovaně se dohodnou! Svině jedny!
    (teď tu poslouchám akční muziku a snažím se si tu scénu představit jinak, ale jde mi to jako psovi pastva...)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    DANAKETH: IMUNITA NA PSYCHICKOU MAGII! :-)
    Ale jo, vydržím :-).
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    PATR1K: Nebudeš... ještě jeden večer to vydržíš
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    No, já nevím, jestli nebudu mít potřebu se po celým měsíci konečně vyspat :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    DANAKETH: dorazím po opeře - udržte párty aspoň do deseti =D
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    DANAKETH: Nevím. V pondělí mám zkoušku. O:-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    KONEC HRY

Neděle 12:00 (končí organizační support)

Afterparty 18:00 - Elyseum - Přijďte všichni a nedělejte fóry - účast takřka povinná
    FIN
    FIN --- ---
    SANELIN: jo to taky
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    FIN: btw.-ještě k tomu:
    Je fajn když voláte z neznámého čísla a hráč se ozve civilním jménem, požádat k telefonu postavu (prosím, můžu mluvit s....) a né začít hučet informace do hráče.
    (tímto se omlouvám CPku, které jsem na podzim poslala dopr... ale fakt jsem nerozklíčovala, že to nebyl civilní hovor ;) )
    Díky
    FIN
    FIN --- ---
    všem: při komunikaci telefonem...
    když chcete odezvu, tak volat - jinak neodpovím, nemám jak
    a když přesto pošlete sms (na kterou nedostanete odpověď:), tak prosím podepisovat - čísla na kartě už mám taky přecpaná :-) zejména, když se jinak mimo hlídky běžně nestýkáme :-)
    RAILA
    RAILA --- ---
    Nenašel prosím včera na Parukářce gumový nůž s rolničkou? Kuju.
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    DANAKETH: V pohodě... Mě zas dneska nabízeli směnu v Dobřanech. :-D
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    AMBERAN:
    PATR1K:
    LIMWEN:
    REINITA:

WUT?WUT?WUT?WUT?WUT?WUT?WUT?WUT?WUT?WUT?WUT?WUT?WUT?WUT?WUT?WUT?

Takže se to stává i hráčům... no to jsem rád:-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    REINITA: Uuaaa, straslive se mi to propojilo s utuzovanim psychicke odolnosti v nedeli vecer na stabuuu! "Kde jsou naše lesbičky?"
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    REINITA: a víš, že já už dneska jednou taky? :-) Hele, u Thule bych se nedivil ani jednomu.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    REINITA: Ou, tak to mi uniklo, jsou to oni, jdu utéct dřív než si to přijdou vyzvednout
    REINITA
    REINITA --- ---
    PATR1K: a safra... četla jsem "dětské lesbičky"...

LIMWEN: croiSSanty...?

(přiznávám, je to dneska dlooouhé jednání)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Právě že ne, chtějí croissanty... ale musím přiznat, že první, co mě napadlo, když jsem to uviděla, bylo "Jak mě sakra našli tady..?"
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    A chtějí dětské lebčičky a tak...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam