• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    TNT
    TNT --- ---
    Rozlouceni s Nelou Marovovou bude dnes, ve stredu 24.3. od 21.30
    Kdo se chcete pripojit, piste prosim o podrobnosti
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: vypálený symbol - žádná křída, hezky napalmem :)
    FIN
    FIN --- ---
    KID_MCHUTT: démonický ebil plan. po kanónu nakonec zůstává vopálenej asfalt a mosazná velkopatrona, nikoliv symbol :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: jasně :)
    FIN
    FIN --- ---
    KID_MCHUTT: aby se do mága dalo lépe trefit kanónem? :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VACKY: no a nezapomeňte, že pro vstup do třetí hladiny je třeba reflexní vesta!
    VACKY
    VACKY --- ---
    S reflexním páskem máte v noci třikrát větší šanci, ukázal experiment - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...m-drive-nez-neosvetleny-chodec-1ze-/domaci.aspx?c=A140403_122641_domaci_jp

pobavilo :)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    PATR1K: Reporty a závěrečná resume postav prosím posílejte do konce měsíce dubna (30.4.2014)
    REINITA
    REINITA --- ---
    já jsem taková vzorňačka, že jsem dopisovala report, než jsem šla na afterparty. jak to teď píšu, ani tomu nemůžu uvěřit...
    FIN
    FIN --- ---
    PATR1K: upřímně doufám, že na konci hry snad ne. stejně org odpadne jako všichni a v pondělí to určitě hned číst nebude, takže fakt doufám, že toto pravidlo platné pro běžící hru se po závěru již neuplatňuje. protože jsem se přesně šel vyspat a report v klidu dopisoval v pondělí.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Tak jsem se chtěl kouknout, do kdy se mají posílat poslední reporty v naivní víře, že ty poslední se můžou poslat třeba až po skončení hry a vypadá to, že se měly posílat už v neděli, co? :-)
    WINGY
    WINGY --- ---
    Slíbila jsem zorganizovat jednu poherní akci: rozloučení s Nelou Márovou... Zatím veškeré organzační věci zařizuju nako hráč. Hlasujte do konce týdne... stejně tak přijímám i typy na prostor. Případně si zprávu šiřte.
    Odkaz na google: http://doodle.com/iz7dwcy2s35pu2sq
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    Ahoj!
    Jak jsem mluvila s některými včera v Elysiu, tady jsou pozvánky na Star Trek LARP.
    Je to akce spíše "pro trekkie", a zaměřená na sortu lidí trochu jiných, než jsou larpaři. Což neznamená, že si tam nezahrajete. Naopak, potřebujeme zkušené hráče, aby drželi atmosféru, řešili si své "drobné" problémy... (A víc nesmím spoilovat.)

DORIAN
    DORIAN --- ---
    Pro všechny, co si ještě pamatují moje zmatené blábolení na sobotní akci na štábu DH. Příšloví, na které jsem si vzpoměl a které opravdu reálně existovalo je

"Nosit upíry na Santorini"

a má ten samý význam, jako "Nosit dříví do lesa" a nebo "Nosit sovy do Athén"
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    PATR1K: Hmm, pamatuješ si před čím to v tom filmu zaznělo? :D
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    PATR1K: Já jsem se zas podívala do šatníku a řekla jsem si: "Ne, dneska si vezmu to modrý tričko s malým výstřihem (promiň, Paladare) a kytičkama! A v malování se vyhnu černé a tuně tvářenky!
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Právě odcházím z domu na představení, na které zvala Alake a všímám si následujících věcí:
    - nemusím kontrolovat, zda mám po kapsách šeropásky
    - nemusím kontrolovat, zda jsem nezapomněl dýku a amulety
    - stejně jsem to zkontroloval
    - žádný kus mého oblečení se nesnaží napodobit vojenskou kamufláž
    - klobouk není baret
    - můj telefon již neobsahuje osmnáctimístný kód, což mě vždycky trochu zmate
    - když mi někdo volá, nemusím přemýšlet, jak se do telefonu představím
    - můžu už psát smajlíky
    - uvědomuji si, že si pravděpodobně stejně nikdo nevšiml, že herně smajlíky nepíšu a nečekám, že si toho někdo začne všímat i po tomto postu
    - můžu se začít usmívat na všechny lidi a to i na ty, které se nesnažím podrazit
    - vzpomněl jsem si na tu scénu ze Statečného srdce: "Freedom!"
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    DANAKETH: já jen upozorňovala na tu skutečnost, že nyx nemají všickni...
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SANELIN: kdo ví, ten ví a pochopitelně v následující fázi je budu kontaktovat a případně povolávat Likvitátory Pohledávek (LiPo) :-)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    DANAKETH: to spíš kontaktuj konkrétní osoby... takhle je to... zapadne to -> pošli mejla - ten maj všichni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam