• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    EYRIK: tak hodně štěstí ;-)
    EYRIK
    EYRIK --- ---
    Vážení hráči,

Po zralé úvaze jsem se z osobních i jiných důvodů rozhodl ukončit svoje členství v organizačním týmu Pražských Hlídek.

S přáním mnoha úspěchů se s Vámi loučím.

Eyrik
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Vážení hráči!
    Oficiálně oznamujeme změnu organizačního týmu larpu Pražská Hlídka. Dlouholetý hlavní org Danaketh se rozhodl z organizace odstoupit a hru tedy plně přebírá tým ve složení Hádě, Rael, Janes a Eyrik. Doufáme, že Pražské Hlídce i nadále zachováte přízeň a uvidíme se s vámi na podzimním běhu, který - jak už bylo avizováno - proběhne 21.-30.11. 2014.
    Děkujeme a těšíme se na vás!

Za nový organizační tým

Hádě
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Vážení velevážení, velmi rádi bychom poděkovali všem, kteří doposud vyplnili dotazník, vážíme si toho =) Abychom mohli získat nějaké relevantní výstupy, je třeba dotazník jednou uzavřít. =)
    Proto - pokud jste tak ještě neučinili, prosím vyplňte ho do soboty 28.6.

Děkujeme! =)
    FIN
    FIN --- ---
    CYAN: vypadá jako já: má nožičky, můj ksichtík s brejličkama a porád žvaní :-)
    CYAN
    CYAN --- ---
    SHANTI11: děkuji :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    CYAN: ano, proste povidaci quest
    CYAN
    CYAN --- ---
    jak vypadá takový informační quest? Jako sbírání informací?
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Omlouvám se za zmatky a děkuji vám za připomínky, teď už by to snad mělo běžet v pořádku. Pokud by ti, kdo vyplnili před úpravou dotazníku, měli potřebu své odpovědi upravit, prosím, jen mi to řekněte a pak směle do toho. =) Díky
    FIN
    FIN --- ---
    SHANTI11: máš to tam.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    už by to mělo fungovat, jak má plus jsme přidali možnost "Jinak"
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    FIN: dej mi minutku, zkontroluju, kde je problém, tohle měl být multiple choice, a když jsem to zkoušela, byl =D
    FIN
    FIN --- ---
    Jaký typ questů vás nejvíce baví?
    Akční
    Vyšetřování
    Politické
    Informační

tady bych potřeboval zaškrtnout asi 3 pole naráz :-) atd. prostě výrazně vylučovací metoda nabídnutých odpovědí je... problematická. pro mě :-)
    FIN
    FIN --- ---
    SHANTI11: tak jinak: takhle se mi ten dotazník nechce vyplňovat, protože prostá možnost "ano/ne" je pro mě zavádějící.

"máte zájem o osobní questy a linie?"

odpověď ano/ne nestačí. moje by zněla: "spíše ano" s poznámkou "dřív jsem si je převážně vymyslel/tak nějak definoval sám, šero pak většinou odkývalo a já to dělal. bude chtít nový org team pokračovat? anebo mi je bude vymýšlet? navíc spíše ano znamená "jo, ale nepo- se bez nich věnujte se napřed jiným hráčům, někteří to potřebují víc"

:-)

takže když bych nyní vyplnil dotazník stylem ano/ne, bude to dost zavádějící anebo na konci velká poznámka směšující mnoho malých poznámek z řady otázek. mám to i tak provést?
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    FIN: díky za připomínku, kdyžtak to prosím napiš do pole "Na závěr"
    FIN
    FIN --- ---
    SHANTI11: u řady otázek chybí možnost "jinak: vysvětlím" a pole pro poznámku
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Kdyby bylo cokoli nejasného, pište a ptejte se =) dneska zrovna nemám v práci moc co dělat, tak jsem tu pro vás ;)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Milí hráči, v rámci zlepšování hry bychom vás chtěli požádat o vyplnění krátkého dotazníku. Vám to nezabere příliš času (dle mého odhadu tak 15 minut) a nám to velmi pomůže.
    Děkujeme =)

za organizační tým

Hádě

Hlídky dotazník
    https://docs.google.com/...p1oN2bwhhf9JCj83nrPIyHeV3ZpbklU44KiJc/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link
    FIN
    FIN --- ---
    technická: jelikož někteří z vás vyjádřili vůli v dohledném budoucnu společně se mnou podnikat všelijaké akce, srazy, pokecy atd. a jelikož jsem zároveň silně sebestředný a nerad bych tu ničil křehkou duševní stabilitu některých citlivějších povah, zase jsem si jednou po letech na to založil vlastní klub: [ Finsko se nudí ]
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Zdravím, dnes jsem rozesílala expy, pokud by někomu z vás nepřišly (a poslali jste report ;) ) prosím, ozvěte se mi a nějak to vyřešíme =)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam