• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    REINITA
    REINITA --- ---
    PATR1K: nebo, protože jsem hlídkař a dělám svou práci, ho obžaluju jak jsem zvyklý.
    a ano, mám na to týden. nebo tedy míň než týden, protože před podáním obžaloby si potřebuju sednout s druhou hlídkou a zkusit se dohodnout.
    REINITA
    REINITA --- ---
    SILENTBOB: já jsem ježek a něco bych o tom věděl :o)
    Miluju čl. 6 :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    a to má Hádě z toho, že se snažila o vaši větší "právní jistotu" :D
    mně se ta šedá zóna celkem zamlouvala (dávala prostor pro různorodé náhledy a sofistikovanější úvahy), ale odteď se nemusím zabývat nějakou slušnou argumentací a omezím se na "nebuďme absurdní, ano?" :o)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    VACKY: Ale no tak :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHANTI11:

Tyjo, pomalu s tou flintou. V Praze jsou nekteri psychousi, ktery by jezdili do vezeni na ozdravny pobyty. :)

Watchmen - Rorschach (Prison fight)
    https://www.youtube.com/watch?v=oAHwnaYrk0k
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SILENTBOB: Jak budeš Inkvizici vnímat, je zcela a jenom na tobě, to ti nikdo diktovat nemůže =)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SHANTI11: takze mam vnimam inkvizi tak jak se to doted odehralo, jako rozvracenou, slepenou vec, ktera dela divne veci a je to defakto treti strana? (tak to aspon vidim ja z toho co jsem zazil, videl a pamatuji si)....
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SHANTI11: Thank you my Lady tohle jsem měl na mysli.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    TED_VAVRA: zamyslím se nad tím a dám vědět
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SILENTBOB: Nikoli, Inkvizice je samozřejmě vždycky nestranná a všichni to víme, že? =)

SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    PATR1K: Děkuji, náčelníku =) Je to přesně tak. Úmyslně si žádná překvápka schovávat nesmíš. Nicméně, pokud na zásadní překvápko narazíš poté, cos podal obžalobu, využít ho můžeš.
    TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    Dobře, rozumím. Bude existovat nějaká aktualizovaná šablona na žaloby (docela by to pomohlo), nebo si to budeme každý psát po svém? :-)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SHANTI11: to je inkvizice takto manipulovatelna?
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    ERNEDAR: máš tam napsaný, že musíš seznámit protistranu s tím co máš, když podáváš žalobu. Tzn. všechno to napiš do tý žaloby.
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SHANTI11: Jen pro upřesnění. Žaloba musí obsahovat všechny dokumenty a důkazy před tribunálem jako v ČR, nebo si můžu nechat materiál jako jobovku jako v Americe? Kdybych to řekl blbě, prosím opravte mne, nejsem právník.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    ERNEDAR: To klidně můžeš, ale Velká Dohoda nemá s právním řádem nebo zákony nic moc společného. Je to nějaký pseudo právní předpis určený pro potřeby LARPu a tak je s ním také nakládáno.
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SHANTI11: Myslim, že si kvůli tobě projdu literaturu o zákonech a posedím s nějakým fantazákem/právníkem
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    TED_VAVRA: V tomhle směru opět logicky - protistrana má být seznámena se žalobou nejpozději 48 hodin předtím, než je žaloba podána Inkvizici. Do té doby musí být protistrana rozhodnuta, zda se hájí sama nebo má Advokáta, vyskakovat si pět minut před začátkem Tribunálu, že má nového Advokáta a ten nebyl seznámen s žalobou je skoro pohrdání Inkvizicí.

Lidi, nemůžu vám dát směrnice na všechno, v téhle hře mezi sebou máte komunikovat, proboha! =)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    PATR1K: Nope, v tom máš bordel =) Je to 100mg, které si můžeš rozdělit do dvou čerpání.
    Příklad:
    Mám zásah 7.kategorie, tedy vím, že mohu jedním čerpáním nabrat 100 mg. Najdu si skupinku 5 lidí, z každého si cucnu po 20ti a je vystaráno.

Mám zásah 6. kategorie, opět mám nárok na těch samých 100 mg, ale tentokrát si to mohu rozdělit do dvou čerpání. Tedy: napřed narazím na dva lidi, cucnu si z nich 40 (z každého po dvaceti) a pak o kus dál trefím na skupinku 3 lidí, opět nasaju z každého po dvaceti, to mi dává 60, jsem na celkových 100mg ve dvou čerpáních a je vystaráno.

Logicky, je blbost aby se ty počty magů násobily, podívej se, kolik čerpání zahrnuje zásah 1. kategorie ;)

A jinak ano, jedná se o max. 20/40 mg.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    SHANTI11: jinak ještě předpokládám, že ve formulaci "1) Energii ze zásahů do 4. kategorie včetně je možné čerpat pouze po 20 Mg z 1 osoby. Energii ze zásahů od 3. do 1. kategorie, je možné čerpat po 40 Mg z 1 osoby." se myslí max. po 20, respektive 40 mg z 1 osoby.
    Já jako vím, že jsem hnidopich, ale nechtěl bych, aby se ve hře našel někdo, kdo potom bude dbát na přesnou literu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam