• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    REINITA
    REINITA --- ---
    PATR1K: pokud uběhne od nějakého takového masakru týden a ty se to během něj jako hlídkař nedozvíš, je něco setsakra špatně s analytickým oddělením :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    REINITA: já mluvil o případu, kdy už týden uběhne, a pak se to teprve jako hlídkař dozvím.
    REINITA: jak to bylo předtím si už nepamatuju. Navíc moje postava by neřešila, jak to je podle Dohody a někomu takovýmu by nabančila tak jako tak :-). Jako jo - řešíme tady (řekněme) krajní případy, ale prostě mě to zajímalo.
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: kreativní pick up line, to si musím zapamatovat :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    obecně mi nepřipadá, že by se tam zavádělo cokoli nového.
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: Já bych se ho teda nejdřív zeptal jestli nemá oheň a .. jo, povolení. :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    PATR1K: nebo, protože jsem hlídkař a dělám svou práci, ho obžaluju jak jsem zvyklý.
    a ano, mám na to týden. nebo tedy míň než týden, protože před podáním obžaloby si potřebuju sednout s druhou hlídkou a zkusit se dohodnout.
    REINITA
    REINITA --- ---
    SILENTBOB: já jsem ježek a něco bych o tom věděl :o)
    Miluju čl. 6 :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    a to má Hádě z toho, že se snažila o vaši větší "právní jistotu" :D
    mně se ta šedá zóna celkem zamlouvala (dávala prostor pro různorodé náhledy a sofistikovanější úvahy), ale odteď se nemusím zabývat nějakou slušnou argumentací a omezím se na "nebuďme absurdní, ano?" :o)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    VACKY: Ale no tak :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHANTI11:

Tyjo, pomalu s tou flintou. V Praze jsou nekteri psychousi, ktery by jezdili do vezeni na ozdravny pobyty. :)

Watchmen - Rorschach (Prison fight)
    https://www.youtube.com/watch?v=oAHwnaYrk0k
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SILENTBOB: Jak budeš Inkvizici vnímat, je zcela a jenom na tobě, to ti nikdo diktovat nemůže =)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SHANTI11: takze mam vnimam inkvizi tak jak se to doted odehralo, jako rozvracenou, slepenou vec, ktera dela divne veci a je to defakto treti strana? (tak to aspon vidim ja z toho co jsem zazil, videl a pamatuji si)....
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SHANTI11: Thank you my Lady tohle jsem měl na mysli.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    TED_VAVRA: zamyslím se nad tím a dám vědět
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SILENTBOB: Nikoli, Inkvizice je samozřejmě vždycky nestranná a všichni to víme, že? =)

SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    PATR1K: Děkuji, náčelníku =) Je to přesně tak. Úmyslně si žádná překvápka schovávat nesmíš. Nicméně, pokud na zásadní překvápko narazíš poté, cos podal obžalobu, využít ho můžeš.
    TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    Dobře, rozumím. Bude existovat nějaká aktualizovaná šablona na žaloby (docela by to pomohlo), nebo si to budeme každý psát po svém? :-)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SHANTI11: to je inkvizice takto manipulovatelna?
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    ERNEDAR: máš tam napsaný, že musíš seznámit protistranu s tím co máš, když podáváš žalobu. Tzn. všechno to napiš do tý žaloby.
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SHANTI11: Jen pro upřesnění. Žaloba musí obsahovat všechny dokumenty a důkazy před tribunálem jako v ČR, nebo si můžu nechat materiál jako jobovku jako v Americe? Kdybych to řekl blbě, prosím opravte mne, nejsem právník.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    ERNEDAR: To klidně můžeš, ale Velká Dohoda nemá s právním řádem nebo zákony nic moc společného. Je to nějaký pseudo právní předpis určený pro potřeby LARPu a tak je s ním také nakládáno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam