• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    A rádio Pražská Hlídka se dnes stále ještě neloučí =)
    Připomínám, že deadline pro zaplacení reg. poplatku vyprší tento pátek, tak si to prosím ohlídejte.
    Děkujeme =)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Po dnešku by všichni přihlášení hráči měli mít funkční přístupy na stránky a bankovní účty. Pokud máte s tímto nějaký problém, prosím, co nejrychleji se nám ozvěte (na orgmail), napravíme to =)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Vážení velevážení, chystám se objednat větší množství těchto šeřítek, pokud máte někdo zájem, ozvěte se mi prosím do pošty.
    Reflexní náramek - 40 cm | Reflexní pásky na ruku/reflexní vesty
    http://www.idsys.cz/...exni/reflexni-naramky/snap-bez-potisku-40-cm/reflexni-naramek-3x40-s451186830

Jsou to delší pásky (40 cm), tedy lépe drží na kabátě =) 100 ks budu brát zcela jistě, neb se tyhle potvůrky rády ztrácejí, takže vás jedno vyjde na krásných 20 Kč =)
    TRICIE
    TRICIE --- ---
    JOp, kdo zapomnel v Blues sklepe nejake svrsky - jsou tam k dispozici. Barman netusil, zda tam uz nebyly predtim, nez jsme prisli.
    TRICIE
    TRICIE --- ---
    Byla to parada, vsem moc dekuju za ucast na vecirku - byli jste skveli. Fotky budou az tak koncem tydne ;-) Kdo nechce aby se jeho zverejnovaly tak at mi napise ;)
    CYAN
    CYAN --- ---
    SHANTI11: jaj, ještě že to sem píšeš :"D
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Připomínám, že tuto středu 5.11. proběhne v zadním salonku Elysia první hlídkařská sedánka pro nové i stávající hráče. Začínáme v 19::00 a budeme se na vás těšit =)
    FIN
    FIN --- ---
    KID_MCHUTT: je v chuchli. a to jako na beton.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SHANTI11: jen popírej, popírej, stejně všichni ví, jak to bylo a je! :P
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Vážení velevážení,
    rádi bychom po včerejší párty uvedli pár věcí na pravou míru, než se rozjede staré dobré "jedna pani povídala":
    1) Druhá Praha, kterou tady Charistarch na jaře otevřel, je uzavřená! Ten průchod za sebou Charistarch zase pečlivě zavřel, takže NEBYLO A NENÍ MOŽNÉ se tam dostat.

2) Charistarch není v Praze. Zmizel krátce poté, co otevřel a zase zavřel Druhou Prahu a od té doby o něm nikdo nic neslyšel.

Děkuji za pozornost. =)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    VACKY: Netuší, dlouho v Praze nebyli...
    VACKY
    VACKY --- ---
    JANES: Pijou CP vodku? :)
    JANES
    JANES --- ---
    Na dnešním večírku se bude vyskytovat několik CP. Jak si s nimi budete povídat, jaké informace se vám podaří z nich dostat, je čistě na vás. Nicméně pokud nějaká postava řekne: "Netuším, dlouho jsem v Praze nebyl." nebo "Tento večer se o tom nechci bavit." respektujte prosím, že na dané téma nebo danou otázku vám postava neodpoví, protože CP odpověď neví. Je to čistě herní mechanismus. Děkujeme.
    TRICIE
    TRICIE --- ---
    Pripominam,ze dnes v 19:00 je upiri vecirek v Blues sklepe.Tesime se na vas.:-)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!

Jen pro připomenutí - preferovaný způsob komunikace je po mailu.
    Já chápu, že je jednodušší psát na FB nebo nyxu, ale skutečně budeme mnohem raději, když budete svoje dotazy zasílat na organizační mail.

Potřebujeme tomu dát nějaký řád a hezky tu spolupráci učesat ;)

Víte, že jsme tu pro Vás, že na Vás myslíme a že odpovídáme hned, jak můžeme.

Za ORG tým Rael
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Máme pro vás ještě jednu důležitou zprávu - vzhledem k tomu, že máme relativně hodně nováčků a také je potřeba ujasnit, jak věci na hře fungují, chystáme pro vás tři hlídkařské sedánky.
    Proběhnou v termínech 5.11. (středa), 11.11. (úterý) a 17.11. (pondělí) v Elysiu.
    Přijďte, určitě se dozvíte hromadu zajímavých věcí! =)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Vážení velevážení! Připomínám, že na konci října uzavíráme registraci (ted yza dva týdny). Kdo jste tak ještě neučinil, pošlete nám přihlášku ;)
    Těšíme se na vás!
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    ELVOTHIEN: A já si říkal, proč mi to nedává smysl :)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    ERNEDAR: Jak říkáš :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam