• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    [DŮLEŽITÉ]
    Pokud narazíte na efekt, který má rozdílné výsledky podle toho, kdo ho udělal a je tam napsáno V každém případě: oznamte organizátorům a efekt spustíte po skončení organizátorského supportu, tak okamžitě napište report na organizační mail prazskahlidka@gmail.com.
    Obvyklé situace, které mohou nastat jsou vypsány na lístku, pokud jste splnili jednu z popsaných možností (tj. nepokoušeli jste se o něco, co není popsáno) a není tam napsáno, že se vám něco stalo, tak jste nejspíš v pořádku. Jde čistě o to, že u některých událostí je pro organizátory důležité vědět zda a která varianta nastala.
    VACKY
    VACKY --- ---
    ERFAROTH: Od kolika?
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Vlkodlaci vyhlašují další setkání!

Opět zkusíme kdo z koho, ovšem nyní nebudou mít hlavní slovo drápy, svaly či kosti. Nyní to bude klidnější než posledně, přijde řada na hlavu, a na své si přijde i náhoda:
    Dnešní klání bude mít formu hazardu. Přijďte vsadit a něco vyhrát do tanečního studia "Tančit může každý!"
    (Tělocvičná jednota Sokol Michle, Pod Stárkou 36/4, 140 00 Praha 4 - Michle).
    Hrát budeme poker a kostky.

(Výplata výher opět půjde přes účet Smečky)
    VACKY
    VACKY --- ---
    V pět hodin ráno na nádraží u bezpečnostních schránek:

Po chvíli nepřítomného zírání do prostoru a na pozadí drobného pocitu uspokojení z toho, že už je otevřeno. (mají zavřeno mezi první a třetí ranní .. ha-ha ..) ..

mi dochází strašlivá pravda..

TY SCHRÁNKY JSOU NA KLÍČ A NE NA KÓD !!! (nelze použít jako dead drop)

.. ani plakat mi nejde, jsem moc utahanej.

S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    pražským vlkodlakům, s láskou...

REINITA
    REINITA --- ---
    ASTRALIEN: hlavně zajistěte sklady okurčiček, žádná nesmí s Richter-Stošovskou uniknout!
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    Po událostech včerejšího dne bychom rádi dali na vědomí, že se naše společnost distancuje od veškerého jednání Denisy Richter-Stošovské. Ačkoliv možná zprvu nevěděla, s kým jedná, jistě si to byla schopna záhy zjistit, tudíž i my ji považujeme nadále za nedůvěryhodnou a kolaborující. Zdá se, že včera narychlo opustila Prahu, přesto po ní pátráme a prosíme o pomoc i Hlídky. Je možné, že ze skladů ALDy odcizila větší množství amuletů a proto může být nebezpečná i přes svou nízkou kategorii.

Novým jednatelem ALDy se, kvůli mým časovým dispozicím, dočasně stává Andrea Kalle, dokud se situace nevyjasní.

Aktuality můžete sledovat na http://ik-alda.czweb.org/alda.html , kde máme i základní zaváděcí ceník baterek.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    AMBERAN: ano, to je dobra pripominka, zavedeme
    diky
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    SHANTI11: Neslo by zase pouzit system "budte tam na cas", kdyz je treba priprava? U nekterych vyjezdu dava smysl prijet driv, at uz kvuli obhlednuti mista, nebo kvuli zabraneni tomu, co se ma stat.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Vždycky, ale úplně vždycky během hlídek, když někdo volá v práci na mého kolegu Viktora, mám hrozný tiky...
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Mí drazí a báječní =)
    Mám pro vás pár věcí:
    1) Prosím vás, jezděte nám na questy NA ČAS, +/- 5 minut maximálně, snažíme se tma posílat CP dřív, ale ne vždy to jde, zkuste prosím na daném místě nestepovat 15-20 předetím, než má dojít k oznámené události.

2) Pokud jste na místě, kde není možné nakreslit symbol kvůli terénu (parky a podobně), neznamená to, že po vás magický otisk v šeru nezůstal. Prosím, v takovém případě buď symboly nakreslete o kousek dál a upozorněte na to organizaci/hráče přijíždějící na místo po vás NEBO si je připravte na papír, aby si je ostatní mohli obkkreslit PŘÍPADNĚ kontaktujte organizaci, sdělte kdy a kde jste byli a my vaše symboly předáme.

3) Omlouváme se za pravidlová nedorozumění ohledně CP. Prosím, snažte se tyto věci řešit v klidu, bez zbytečné zlé krve a hádek. Snažíme se naše CP briefovat, jak nejlépe umíme, ale sami dobře víte, o jak obrovském množství informací se jedná a jak je obtížné je pojmout. Mnoho našich CPček je ve hře poprvé a musí si zapamatovat ohromnou hromadu pravidel naráz. Buďte shovívaví.
    Děkujeme!!!

Váše organizace
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Poprosím tyto sázkaře z vlkodlačí arény o čísla účtů do soukromé zprávy, abychom jim mohli poslat jejich výhry:
    Václav Polák
    Obrpták
    FIN
    FIN --- ---
    VACKY: mně střídavě a neumím to vysvětlit. tak jsem jen chtěl upozornit, že občas je řešením změna browseru :-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    FIN: Mě v chromu běží.
    FIN
    FIN --- ---
    technická pokud vám připadá, že trollmarket je prázdnej, tak zavřete Chróm a otevřete FireFox :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Odposlechnuto od pražských upírů:

Nejvyšší upír města Prahy dává ruce pryč válečných zločinců a varuje před nimi své upíry. Za informace o jejich momentálním výskytu svým Jiným platí.
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    jinak nevím jak kdo sledujete Troll market, ale zkusím využít své nucené abstinence - pokud byste na nějakou akci potřebovali řidiče s vozem, ozvěte se mi, domluvíme se.

detaily na trhu.
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    ERFAROTH: už se těším, až se vlkodlačí smečka změní v partu vymahačů a začne si obšlapávat ty, kteří se nemají k zaplacení.

vy jste vlastně ideální sázková společnost.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Poprosím všechny sázkaře ze včerejška, aby mi via soukromá zpráva poslali čísla svých účtů - výhercům zašleme co nevidět jejich výhry.

Ti, kdož sázeli a neuspěli, posléze jednotlivě požádáme (formou osobních zpráv) o zaslání vsazené částky.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Prosím ty, kteří včera na vlkodlačích arénách něco kouzlili nebo útočili v proměně a nezapsali symbol, ať kontaktují organizaci a symboly poskytnou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam