• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    prosím, pokud někdo máte ještě v kapse moje "siderální ohniska" - vraťte mi je prosím na afterparty :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    FIN: mí lidé vědí, jak se dobře - a hlavně naprosto dobrovolně - rozhodnout ;)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Necháme vás po hře vydechnout, přesto by nás ale potěšilo, kdybyste byli ochotni věnovat nám a hře ještě chvilku času.
    Pokud budete mít chuť a čas, napište pro nás recenzi na larpové databázi.
    Nebude nijak expově hodnocená, ale rozhodně stojíme o váš názor a o vaše dojmy.
    Slibujeme, že si všechno poctivě a svědomitě přečteme.

Ohromně se na vás a vaše historky těšíme na after party.

Rael+Hádě+Janes
    FIN
    FIN --- ---
    Rudolf Jičínský ve chvíli, kdy Nejtemnější prohlašuje, že - citujeme doslova - "nechává čistě na každém ze svých lidí, jak se rozhodne"...
    Fotogalerie: Zraněný rys zůstal ve veterinární ordinaci dva týdny.
    http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=domaci&foto1=KHR46eb60_rys.jpg
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Díky orgům, díky hráčům a díky CPčkům za hru.
    Díky smečce, Vlčici, Šamance, Ali, Cat, Jiřímu, Josefovi, Markusovi, Dimovi a Viktorovi, byli jste skvělí!
    Těším se zase na příště!
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    Připojím se do dlouhé řady, která bude určitě ještě pokračovat, díků a gratulací.
    Díky orgům - stačilo nám nahodit udičku a pak už to bylo na nás, což nám vyhovovalo. Takže myslím, že ač cépka, tak jsme si hru užili plnohodnotně... Máte můj nehynoucí obdiv, jak jste všechno zvládly, velké gratulace, vyvěsíme kytky, fakt skvělej týden
    Z pohledu Smečky jsem si to dost užila, ať už fungování mezi námi vlky, nebo interakce - konkrétně s DH - moc se mi líbily rozporuplné reakce na naši partičku... Takže děkuji Smečce!!!!!!!!
    Jmenovitě Šamance, Haluzovi, Cat a Ali, Emě, Jiřímu, Markusovi a nejnovějším členům Dimovi a Viktorovi - byli jste skvělí...
    A díky hráčům - jen tak dál :-*
    Myslím, že za Smečku můžu prohlásit, že se velmi rádi připojíme i příště a nebojte - arény budou B-)
    DEJVY
    DEJVY --- ---
    Taky se připojím, eště to pak udělám osobně, těšte se :-D nicméně, smekám klobouk až na podlahu, děkuju moc, nehorázně sem si to užil, btw. mam to už skoro dopsaný, jo je to tak, donutili ste mě poslat report :-)
    FIN
    FIN --- ---
    musím všem poděkovat za vynikající hru
    a rád bych k tomu řekl pár slov:
    díky orgům
    díky CP/NPCs
    a díky hráčům.
    zejména musím poděkovat nováčkům. byli jste dost dobří. tento svět není spravedlivý a otevřený, je semi-reálný. a v takovém světě být nový není jednoduché - staré páky svačí a už mají svoje. vy přistupujete do vlaku, z nějž se dá snadno vypadnout. a brek nikdo neocení. řada z vás přistoupila, nevypadla, nezačala brečet a našla si svou startovní pozici. velice si toho cením - protože tím jste se stali reálnými. stay on it.
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    SHANTI11: Díky za snad první Hlídky (a to včetně těch úplně prvních!), které nekončím naštvaný nebo zklamaný. Zvládly jste to na výbornou!

A velký dík také patří celé Denní Hlídce, u které jsem si to celé velice užil. Jsem rád, že jsem změnil barvu :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHANTI11: Díky hracum za super hru, diky cepkum za super vykony a diky organizatorum za velkou miru autonomie CP postav - bylo to strasne znat a rozhodne se to vyplatilo.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    SHANTI11: Diky moc za velmi, velmi povedenou hru :-)
    SHERD
    SHERD --- ---
    Vzhledem k tomu, že nejspíš během afterparty budu mít PJ povinnosti, tak se loučim tady. Byl jsem vyslán jako špeh za pár mých známých, abych zjistil, jaký to tu je. A můj dojem: PERFEKTNI. Příští běh nejspíš dotáhnu pár magorů ochotných hrát CP.
    Takže tímto říkám ahoj všem. Jestli se dostavim na afterparty, bude to velká náhoda.
    Report pošlu a prosím o přizvání do klubu, kam se postujou hlášky. To si velmi rád přečtu.
    Sherd, pro věšinu známý jako "Čert".
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Reporty prosím posílejte do 31.1. 2015. Budeme se na ně těšit!!! =)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Vážení velevážení! Oznamujeme, že v tuto chvíli KONČÍ PODZIMNÍ BĚH HRY PRAŽSKÁ HLÍDKA - NA VÝCHODNÍ FRONTĚ KLID.
    Dohrávejte, co je třeba dohrávat, dořešte, co je třeba dořešit, ale končí organizační support.
    Pokud máte na orgy jakékoli dotazy, prosím, směřujte je na mail, pokusíme se vám co nejrychleji odpovědět.
    DĚKUJEME VÁM, BYLI JSTE SKVĚLÍ! UVIDÍME SE V PÁTEK NA AFTERPARTY V ELYSIU!!!
    JANES
    JANES --- ---
    Vlkodlaci vyhlašují další arénu!!!

Přijďte si opět zkusit, kdo z koho! A kdo nebude chtít poměřovat síly, může si alespoň vsadit!
    Od 21:00 v tanečním studiu "Tančit může každý!"
    (Tělocvičná jednota Sokol Michle, Pod Stárkou 36/4, 140 00 Praha 4 - Michle)
    FIN
    FIN --- ---
    technická: nenávidím SMS romány. takže pokud někdo chcete komunikovat o něčem, co předpokládá výměnu názorů a dat, prostě mi zavolejte - nečekejte, že budu posílat smsky sem a tam. nenávidím tento vysoce nepraktický způsob komunikace, když stačí prohodit pár slov a domluvit se, pročež nečekejte odpovědi, čekali byste je marně. děkuji za pochopení. když to nezvedám, tak a) jsem v práci a nemohu, neboť nějak komunikuji ohledně z práce - zavolejte později, do schránky nespadnete, mám ji ofc vypnutou NEBO b) jsem v práci v hlídce a někde běhám/stojím - platí to co v předchozím případě.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Reakce na prohlášení DH Praha
    Prohlášení, se kterým vystoupila DH Praha, je v přímém rozporu s nařízením nejvyšší inkviziční rady sídlem v Amsterdamu.
    DH Praha se nabízením útočistě pro hledané zločince vystavuje nebezpečí jednak protiakce ze strany Amsterdamu, jednak ztráty podpory ze strany světového vedení DH.
    Zároveň tímto ohrozila hladký průběh procesů.

Dozor pověřený nejvyšší inkviziční radou, zde zastoupen Johnem P. Proustem a Ruslanou F. Majevskou, se tímto oficiálně vyjadřuje, že neschvaluje akce, ke kterým se DH Praha uchýlila a bude nadále pokračovat v pronásledování minských zločinců.

Veškeré členy DH Praha, kteří se stále cítí vázáni povinností k výkonu své práce tímto vyzývám, aby nedbali nařízení, která budou v přímém rozporu s pronásledováním minských zločinců.

John Philip Prouste
    řečený Vandragaron
    Představený DH Londýn
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Sázky ze včerejších arén:
    poprosil bych o čísla účtů do SZ:
    Anke
    Rörschach
    Mařenka
    Hradil
    Nováková