• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    FIN
    FIN --- ---
    technická: nenávidím SMS romány. takže pokud někdo chcete komunikovat o něčem, co předpokládá výměnu názorů a dat, prostě mi zavolejte - nečekejte, že budu posílat smsky sem a tam. nenávidím tento vysoce nepraktický způsob komunikace, když stačí prohodit pár slov a domluvit se, pročež nečekejte odpovědi, čekali byste je marně. děkuji za pochopení. když to nezvedám, tak a) jsem v práci a nemohu, neboť nějak komunikuji ohledně z práce - zavolejte později, do schránky nespadnete, mám ji ofc vypnutou NEBO b) jsem v práci v hlídce a někde běhám/stojím - platí to co v předchozím případě.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Reakce na prohlášení DH Praha
    Prohlášení, se kterým vystoupila DH Praha, je v přímém rozporu s nařízením nejvyšší inkviziční rady sídlem v Amsterdamu.
    DH Praha se nabízením útočistě pro hledané zločince vystavuje nebezpečí jednak protiakce ze strany Amsterdamu, jednak ztráty podpory ze strany světového vedení DH.
    Zároveň tímto ohrozila hladký průběh procesů.

Dozor pověřený nejvyšší inkviziční radou, zde zastoupen Johnem P. Proustem a Ruslanou F. Majevskou, se tímto oficiálně vyjadřuje, že neschvaluje akce, ke kterým se DH Praha uchýlila a bude nadále pokračovat v pronásledování minských zločinců.

Veškeré členy DH Praha, kteří se stále cítí vázáni povinností k výkonu své práce tímto vyzývám, aby nedbali nařízení, která budou v přímém rozporu s pronásledováním minských zločinců.

John Philip Prouste
    řečený Vandragaron
    Představený DH Londýn
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Sázky ze včerejších arén:
    poprosil bych o čísla účtů do SZ:
    Anke
    Rörschach
    Mařenka
    Hradil
    Nováková
    Pošleme jim jejich výhry.
    FIN
    FIN --- ---
    PATR1K:
    začátek tiskové konference a máme tu první dotaz...
    novinářka: "Opravdu jste řekla tohle?"
    nejtemnější: "Ano."
    novinářka: "A jak přesně to myslíte?"
    nejtemnější: "Ráda dala na vědomost, že jsem připravena poskytnout azyl všem, světlým či temným, kteří jsou stíháni za skutky, jež NEjsou zločinem proti Velké dohodě. Kontaktujte přímo mne nebo některého z mých hlídkařů a zaručím vám bezpečí."
    novinářka: "A které to jsou?"
    nejtemnější: "Ty, které sama dohoda neuvádí. Znění dohody naleznete na www... ... Děkuji vám za pozornost, služební povinnosti volají."
    konec tiskové konference
    REINITA
    REINITA --- ---
    PATR1K: to si dokážu představit :D

no zvážím to :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    REINITA: taky si ráda seženu foťák a bloček a vůbec :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    REINITA: klidně udělej, já si nějaký otázky připravím :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    S4MUEL: mohla bych udělat i tiskovou konferenci, akorát máme jenom jednu novinářku :D
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    REINITA: všiml jsem si, že dokonce i Ústa Sauronova o tom na FB něco zmiňovala...

sice tomu nerozumím, ale asi je to velký!
    REINITA
    REINITA --- ---
    S4MUEL: spamuju to všude, kde se dá ;)
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    REINITA: kvituji, že se oznámení objevují i na fóru!
    REINITA
    REINITA --- ---
    Prohlášení představené DH Praha

Drazí Jiní, temní i světlí,

není patrně v Evropě nikdo z nás, koho by se události v Minsku nějak nedotkly a neovlivnily ho.

Nyní nastává čas obnovy a znovunastolení pořádku.
    Bezprecedentní situace si jistě žádá bezprecedentní kroky. Avšak i v horlivosti a dobré víře je třeba mít na paměti hranice, které byly nastoleny před mnoha staletími.

Proto bych ráda dala na vědomost, že jsem připravena poskytnout azyl všem, světlým či temným, kteří jsou stíháni za skutky, jež nejsou zločinem proti Velké dohodě. Kontaktujte přímo mne nebo některého z mých hlídkařů a zaručím vám bezpečí. Velká dohoda je to jediné, co nás všechny spojuje a chrání, a již z toho důvodu je třeba ji respektovat.

S pozdravem

Eva Schwarzkoppová
    Nejtemnější Denní hlídky Praha
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA
    REINITA --- ---
    meanwhile at Daywatch HQ:

TRICIE
    TRICIE --- ---
    Neherní sdělení: Dnes, v pátek a v sobotu mám denní směny v práci. K dispozici jsem jedině na telefonu. Od 19:30 - 20:00 budu k dispozici, do 24:00 (v sobotu bez omezení do nočních hodin). Díky za pochopení. Katka / Mařenka
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    ERFAROTH: I na měření síly a mrštnosti dojde.

Ema
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    THOMASMORTA: Ještě doplním, pokud máte čas, napište podrobně, co předcházelo spuštění efektu - je to důležitá zpětná vazba. Konec hlášení:-)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Přijímat návštěvníky budeme od 21:15.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    [DŮLEŽITÉ]
    Pokud narazíte na efekt, který má rozdílné výsledky podle toho, kdo ho udělal a je tam napsáno V každém případě: oznamte organizátorům a efekt spustíte po skončení organizátorského supportu, tak okamžitě napište report na organizační mail prazskahlidka@gmail.com.
    Obvyklé situace, které mohou nastat jsou vypsány na lístku, pokud jste splnili jednu z popsaných možností (tj. nepokoušeli jste se o něco, co není popsáno) a není tam napsáno, že se vám něco stalo, tak jste nejspíš v pořádku. Jde čistě o to, že u některých událostí je pro organizátory důležité vědět zda a která varianta nastala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam