přidávám se k díkům za báječnou hru, kterou bych si užila ještě mnohem více, nebýt na té bláznivé služebce, ale co člověk nadělá...
spoluhráči i protihráči byli skvělí (ač si nedělám iluze, že přijít na to, do jaké škatulky pro Evu spadají, je zcela triviální :)), věci se hýbaly, denní hlídkaři přirůstali k Evině okoralému srdci :D děkuji též jmenovitě Vlastovi, je škoda, že jsem se s Ateronem nesetkávala častěji, ale výborně se mi s ním hrálo - nebál se toho. Oba jsme dělali ve vyjednávání chyby a to je úplně v pořádku - a hlavně o to nejde, důležitá je ta zábava z toho :)
Když už třetí Jiný v řadě reagoval na můj povzdych ohledně toho, co dělám, že tohle je pro něj příliš vysoká hra, uvědomila jsem si, že se obsah hry skutečně povedlo rozvrstvit tak, jak by to v ljukaněnkových hlídkách bylo rozvrstveno :)
a pro případ, že by to z výše uvedeného nevyplynulo, ještě zcela konkrétně děkuji Háděti, Janes a Rael (bráno abecedně :o)) za to, že umožnily tomuhle všemu ožít, získat tvar a působit na nás.
děkuju. :)