Zapluto zpátky do reality (s krajní nechutí), dohnány povinosti a i já se přidávám k poděkováním.
Díky moc slečnám organizátorkám, podařilo se jim postavit skvělý příběh, deset dní našlapaných akcí, kdy jsem se každé odpoledne vracel do hry, naprosto nedočkavý, jak to vlastně bude pokračovat. Hlavní příběh byl vynikající, najít si náhled na Minsk a "válečné zločince" nebylo jednoduché, zkusit si prosadit to co považujete za správné ještě těžší a zjistit, jestli to vlastně bylo správně- nemožné.
Vedlejší linky, ať už organizační, nebo vzniklé mezi hráči- geniální, co vlastně všechno vyjmenovat? Epické rituály a duchové (kostýmová CP byla vůbec super, ať už chyméry, duchové, nebo vlkodlaci), upíři- opilí, střízlivě piklící i brečící upírky, přítulné vědmy a vědmičky s kočkami i bez nich, epesní vlkodlaci a jejich šamanka a arény, navážení se do Hradila, štábní romantika (hráč se bavil, Müttermüller měl hroznou chuť to celé seřvat na jednu hromadu) a spousta dalšího. Takže bych chtěl poděkovat organizátorkám, CPčkům, spolubojovníkům z NH, spojencům odjinuď i nepřátelům (snad poprvé jsem měl pocit, že DH není hlavní nepřítel) a hlavně nováčkům, co se přidali do světa, který pro ně není jednoduchý a vydrželi.