• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    THOMASMORTA: grrrah, nepřipomínej to :D
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    HEULWEN: Obávám se, že největší hmotný nepořádek napáchala akce "jdeme hledat zakopané artefakty". Pražští upíři na ni budou vzpomínat ještě dlouho:-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    HEULWEN: no necítila jsem se úplně morálně na úrovni, když jsem slibovala tvému milému, že se pokusím vám zajistit happyend, přičemž už jsem měla dost představu, jaký bude váš osud :o)
    HEULWEN
    HEULWEN --- ---
    Také musím vyjádřit obrovský dík organizátorskému týmu za neúnavné koordinování cépek, propracovaný rozvrh, příběh a trpělivé brífování nás nezkušených.
    Myslím, že být v trollovacím uskupení temných zločinců z východu a posílat Ragulinovi mrtvá zvířátka je snem každého cépka. Díky kolegové a naši milí mrtví i nesmrtelní (Helga) negři! Pěkně jsme si zakuli pikle, napáchali nepořádek a zemřeli zaslouženou mučednickou smrtí :D (Nikola Kuzněstova po zásahu kadeřnického salonu Denní hlídka: zde)
    Ač jsem se setkala se samotnými hráči až těsně před smrtí, musím jim také vyjádřit obdiv: ty ruské akcenty a procítěné charaktery nonšalantně zahrané - to je síla. Já jsem si horko těžko natrénovala pár litevských frází, ze kterých se půlka nehodila vzhledem k trochu jinému vývoji situace a půlka z té další půlky se mi v akci vykouřila z hlavy.
    Jste všichni super, díky!
    CYAN
    CYAN --- ---
    Děkuju všem za úžasnou, skvělou a výrazně boží hru :) Speciální díky:
    Ambeřanovi a Reinitě, že mě nechali o víkendech bydlet u nich
    Celé DH, NH a upírům
    Všem, kdo mi pomohli uklidňovat Anetu
    Cépkům
    Orgům
    Čičinám...
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Inu, za mě? Paráda :) Užil jsem si veškerou svou hlídkařskou aktivitu ať už v roli nebo mimo ní, jsem mo rád, že jsem holkám mohl alespoň trochu pomoct tohle rozhýbat a udržet v chodu. Bavili mě naše orgyně, bavili mě hráči, bavili mě CPčka bavil jsem se sám. Sice se mi do toho míchal reálný život, ale co se dá dělat, to asi každýmu. Fakt príma zážitek, tím spíš, že mé postavy skutečně měly komu co říct. Užil jsem si v chlupaté kůži Josefa i chladnoucí kůži mrtvoly na kopci.
    Takže díky orgyním, Smečce a všem ostatním;, mám dojem, že to fakt žilo :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SHANTI11: JANES: ELVOTHIEN: Mimochodem vám gratuluji. Povedlo se vám udělat hru, kterou bych nejraději hrál dál a když jsem dnes odcházel do Billy tak jsem měl stále na kalhotech pověšené drápy a dva gumové nože. Jen proto, že si nechci uvědomovat, že už je konec a na pár měsíců přestávám hrát. Díky vám a všem hráčům kvůli kterým mám takový pocit.
    TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    "Do háje, další srdcervoucí doják." No a teď už toho Aterona vypnu :-)
    Bylo to super, po hrozně dlouhé době jsem se konečně cítil jako fest hlídkař. Smekám svůj černý klobouk a jako v Silvovi tluču hlavou o zem před hlavní dějovou linkou. Byla dokonale uvěřitelná, představitelná, mnohorozměrná a fakt mě štve, že už to skončilo. Jmenovitě bych chtěl ještě vyzdvihnout
    Epický rituál - epic rituals are EPIC!!!
    Crazy cat ladies - naprosto boží nápad, provedení a strašná spousta super situací - mlíčko, laserové ukazovátko, píseček...
    Má nejdražší Nejtemnější - naše vyjednávání ve mně vyvolávala pocit distingovaného párového tance po minovém poli, a oproti počátečnímu strachu jsem si je opravdu užíval.
    Milostný trojúhelník NH - featuring Ondřej "Donchuán" Netušil
    Zástupkyně Nejsvětlejšího/Pravá ruka/šéfka operativy - nevím, co bych si bez té ženské počal. Jako vážně.
    Výslech Eriky Adlerové a dr. Zeleného - "Přišel za námi a naprosto zoufalý" "Aha, takže na vás vlastně vyvinul určitý citový nátlak?" "Ano" "Výborně, píšu si: vyvinul na ně nátlak..."
    A na další si třeba ještě časem vzpomenu.
    Závěrem bych se chtěl omluvit za svojí zmatenost, zapomnětlivost a tvrdý cynismus na konci týdne - určitě mám pár restů, co se budu snažit dohnat v poherním čase. Není to tím, že bych na vás kašlal nebo nechtěl držet dohody, jen už hráč padal na ústa vyčerpáním.
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    Tak se na to podívejme - Tento podzim jsem potkal: Párty, na které se většině dam dalo dívat jen do očí; vyjednávání, smlouvání, obchodování, biblický rituál, chiméru, ducha Nejkulaťoulinkatějšího, vesměs znepokojivé vize, informace, dezinformace, pomluvy, prohlášení, reakce na prohlášení, prokleté sošky, prachsprosté drby, prastaré věštby, astrální voyaeurismus, nemravné návrhy, náboženské rituály, velké nedokončené rituály, zmenšující se rituály, kurevskou zimu během toho všeho, zakázky, službičky a dluhy, pátrání, předstírání, fabulování, teoretizování, prchání, tykání, skrývání, pracovní benefity, tajemství, veřejná tajemství a mnohé další, na co si teď nevzpomenu. A to vím, že jsem se otřel jen o část toho, co se všechno dělo.
    A i když prostor ke zlepšení se vždycky najde, moc doufám, že náš orgtým nezajde na vyčerpání, jelikož vše výše zmiňované jsem si parádně užil.
    Jediné, co mi kazí náladu, je vědomí, že to všechno budu muset nějak nacpat do reportu :-D
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Tak jo, lidi, máte to mít - jdu do té koupelny brečet taky =D
    Ne, vážně - moc děkujeme. Hlavní pro ns bylo, abyste si hru užívali a když teď slyšíme, že užívali, je to neuvěřitelně dobrej pocit. Díky! =)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Chápu, že nováček, jako já, kvalitu asi pořádně neposoudí, ale co se týče NH, myslím, že tam byla sranda, dobrá atmosféra a zajímavé zvraty. Pro orgy myslím, že zaslouží pochvalu za výběr CP a questů. Myslím, že za mě jednoznačně vedou Crazy Cat Ladies (pracovní název). A pak dojem z velkého fičáku NH v sobotním rituálu. I kneel before you ladies. MORE!
    JNK
    JNK --- ---
    Smekán jak před orgyněma tak i před hráči. I z pozice CP jsem občas měl pocit, že bych si nejraději už šel lehnout a to jsme toho měli vyrázně méně. Fakt, že hráči toho měli víc a zhostili se toho je super.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Díky, bylo to supr. Díky organizátorkám, kromě jiného jsem hrozně rád za příběh. Je příjemné když se neřeší velké magické problémy spojené s Prahou, ale věci které se točí okolo světové situace. Děkuji vám za cpčka, kteří byli skvěle nabriefovaní a věděli co a jak. A samozřejmě velké díky i právě CPčkům, bez kterých by hra nefungovala.
    JANES
    JANES --- ---
    Já odcházím brečet průběžně už od včerejška od večera :) Taky děkuju :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    ELVOTHIEN: jejej, pardon :-*
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    REINITA: S dovolení jdu brečet na záchod, aby se mi kolegové nesmáli...

Děkuju :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    přidávám se k díkům za báječnou hru, kterou bych si užila ještě mnohem více, nebýt na té bláznivé služebce, ale co člověk nadělá...
    spoluhráči i protihráči byli skvělí (ač si nedělám iluze, že přijít na to, do jaké škatulky pro Evu spadají, je zcela triviální :)), věci se hýbaly, denní hlídkaři přirůstali k Evině okoralému srdci :D děkuji též jmenovitě Vlastovi, je škoda, že jsem se s Ateronem nesetkávala častěji, ale výborně se mi s ním hrálo - nebál se toho. Oba jsme dělali ve vyjednávání chyby a to je úplně v pořádku - a hlavně o to nejde, důležitá je ta zábava z toho :)
    Když už třetí Jiný v řadě reagoval na můj povzdych ohledně toho, co dělám, že tohle je pro něj příliš vysoká hra, uvědomila jsem si, že se obsah hry skutečně povedlo rozvrstvit tak, jak by to v ljukaněnkových hlídkách bylo rozvrstveno :)

a pro případ, že by to z výše uvedeného nevyplynulo, ještě zcela konkrétně děkuji Háděti, Janes a Rael (bráno abecedně :o)) za to, že umožnily tomuhle všemu ožít, získat tvar a působit na nás.
    děkuju. :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: Rozhodnout o čem? Že bych něco prošvihnul? :)
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    prosím, pokud někdo máte ještě v kapse moje "siderální ohniska" - vraťte mi je prosím na afterparty :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    FIN: mí lidé vědí, jak se dobře - a hlavně naprosto dobrovolně - rozhodnout ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam