• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Včera na squashi jsem byla upozorněna na nápis SMEČKA na zádech. Když jsem se zeptala muže, proč mě na to neupozornil, tak prohlásil "Ale já myslel, že ti tam nevadí, když jsi ho nechtěla pomoct odstranit..."
    DOST dobrá PÁRTY to byla :-)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    mno... svoje skóre - kotvička na pravačce ještě stále drží, rysí tlapka na levačce zantelná, nápis na zádech už přečícst nejde... Na pravé klíční kosti je nědo od D... nevim kdo, ten dolů nejde...
    ALE BYLO TO BOŽÍÍÍÍ!!!! B-)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Mno, drhnout to kartáčem z břicha bylo zábavné, ano, ale dal ose to. Ovšem na záda jsem si musel poprosit o pomoc.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    LIMWEN: Že tys řekla řekla Ateronovi, aby Ti vlezl na záda?
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Já tady pár dnů nevlezu a nestačím se divit. Vacky chce být podle všeho náš soukromý DJ a zbytek mě chce vidět v blátě.... no co, popularita jako popularita :D
    Jinak se chci připojit k díkům za párty, byla super a mrzí mě, že jsem musela ráno do práce a nemohla se zdržet dýl... i tak jsem zaspala. Podpusová akce byla moc zábavná, ještě teď mám na zádech nějakého Bojovníka světla, na kterého si nedosáhnu.. naštěstí tam ani nevidím.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Co to melete, vořeši?
    JNK
    JNK --- ---
    FIN: Ale vzdyť intelguán je tak nádherný tvor. Jaké jiné stvoření je prekredenčně tak schopné vnímat -nějak mě nenapadají žádné paronomasie, tak si sem něco dosadťe-
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    FIN: Dobří buzeranti se vracejí.
    (Nebo jak to bylo.)
    FIN
    FIN --- ---
    JNK: hele, suteréne, nevoháněj se těma termitama nebo se ti to vrátí jako buzerant...
    JNK
    JNK --- ---
    FIN: především, když jsou všude inteleguáni.
    FIN
    FIN --- ---
    SHANTI11: jsou věty, které se neříkají :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    nic nebude, plantaznici!! =)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    ERNEDAR: Zejmena ta cast "vzdycky do toho pujdeme znovu" me zajima :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Toz dobra party to byla :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Ja se pridam, taky moc dekuju za krasny vecer! Bylo to bozi =)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Díky za super párty. I když mám spoustu útržků v mlze, tak to bylo fajn :)
    JANES
    JANES --- ---
    Ja take vsem moc dekuji! Byla to paradni afterparty, prislo vas strasne moc, takze i me mrzi, ze jsem nemohla mluvit se vsema. Ale nevadi, snad si to vynahradime jindy, na historky jsem strasne zvedava :)
    Diky!
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Všem strašně moc děkuji za skvělou párty. Bylo ti boží, skvělé, úžasné, nepromluvila jsem zdaleka se všemi, se kterými bych chtěla, a určitě jsem neslyšela všechny historky, které bych slyšet chtěla, ale nevadí.
    I tak jsem moc ráda, že jste dorazili v tak hojném počtu.

A co se podpisové akce týče: všechno šlo dolů, jenom zločinci a Eva se drželi zuby nehty. Speciálně Nikola Kuznětsova - ta se ještě nepustila!
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SABRIEL13: Ucis se, mlady padawane. :D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    VLADDRACUL: děkuji, Mistře :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam