• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELVOTHIEN: Jo co se obeti tyce.... dva rodice, dve sestry, dva brachove, hromada neteri a synovcu..... kdybych zacal obetovavat, tak by v astralnich sferach meli takovej fofr, ze bych se priste narodil jako jedinacek, abych si z nich nedelal prdel.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELVOTHIEN: Trocha spanku se jeste obetovat da. Pricetnost uz davno ne :P

VACKY: Ja si zahraju cokoliv mi bude receno. Akorat jsem posledne slysel nejsmenovane ID mluvit o tom, ze temnych je nejak moc. (on teda mohl klidne rikat, ze jich je naopak malo, byl jsem lehce spolecensky unaven :P)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    LOBOTECH: Koho bys obětoval :-D. chceme jen tvůj spánek pricetnost :-D
    JNK
    JNK --- ---
    LOBOTECH: Zadny "guardsman's uplifting primer" netreba. Caj a kari byly urcite :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SHANTI11:
    VACKY:
    JNK: Takovehjle nabor nemaj ani imperialisti ve warhammeru, zni to prilis dobre.... cucham cucham nejakou zradu.... ze ja budu muset podepisovat nejake prohlaseni vlastni krvi, obetovat v ramci prijimaciho ritualu nekoho z rodiny, nebo tak neco? :P :D
    JNK
    JNK --- ---
    SHANTI11: Taky čaj, kari a jednou jsem snad slyšel o horké čokoládě.
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    LOBOTECH: dej se k nam, we have cookies ;)
    posta ;)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Zdravím. Co by jste poradili noobikovi, kterej se chce pridat na hrani LARPu a jedine co zna a cetl jsou romany NH,DH,ŠH? S LARPy jako takovymi moc zkusenosti nemam, ale rad bych si to zkusil jako nejake krovi.
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Včera na squashi jsem byla upozorněna na nápis SMEČKA na zádech. Když jsem se zeptala muže, proč mě na to neupozornil, tak prohlásil "Ale já myslel, že ti tam nevadí, když jsi ho nechtěla pomoct odstranit..."
    DOST dobrá PÁRTY to byla :-)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    mno... svoje skóre - kotvička na pravačce ještě stále drží, rysí tlapka na levačce zantelná, nápis na zádech už přečícst nejde... Na pravé klíční kosti je nědo od D... nevim kdo, ten dolů nejde...
    ALE BYLO TO BOŽÍÍÍÍ!!!! B-)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Mno, drhnout to kartáčem z břicha bylo zábavné, ano, ale dal ose to. Ovšem na záda jsem si musel poprosit o pomoc.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    LIMWEN: Že tys řekla řekla Ateronovi, aby Ti vlezl na záda?
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Já tady pár dnů nevlezu a nestačím se divit. Vacky chce být podle všeho náš soukromý DJ a zbytek mě chce vidět v blátě.... no co, popularita jako popularita :D
    Jinak se chci připojit k díkům za párty, byla super a mrzí mě, že jsem musela ráno do práce a nemohla se zdržet dýl... i tak jsem zaspala. Podpusová akce byla moc zábavná, ještě teď mám na zádech nějakého Bojovníka světla, na kterého si nedosáhnu.. naštěstí tam ani nevidím.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Co to melete, vořeši?
    JNK
    JNK --- ---
    FIN: Ale vzdyť intelguán je tak nádherný tvor. Jaké jiné stvoření je prekredenčně tak schopné vnímat -nějak mě nenapadají žádné paronomasie, tak si sem něco dosadťe-
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    FIN: Dobří buzeranti se vracejí.
    (Nebo jak to bylo.)
    FIN
    FIN --- ---
    JNK: hele, suteréne, nevoháněj se těma termitama nebo se ti to vrátí jako buzerant...
    JNK
    JNK --- ---
    FIN: především, když jsou všude inteleguáni.
    FIN
    FIN --- ---
    SHANTI11: jsou věty, které se neříkají :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    nic nebude, plantaznici!! =)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    ERNEDAR: Zejmena ta cast "vzdycky do toho pujdeme znovu" me zajima :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam