• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    Příčetných externistů můžeme nabídnout několik... za patřičný poplatek samozřejmě.
    VACKY
    VACKY --- ---
    PATR1K: ja to tam klidne donesu :P
    FIN
    FIN --- ---
    REINITA: já si taky myslím, že u věcí, který se takhle (sarkasmus)jednoduše(/konec sarkasmu) sháněj, se vždycky ochotný obdarovaný najde :-)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    No jo, jsem zas něco řek, co? :-) Se tedy omlouvám a počkám na reakci někoho kompetentního.
    REINITA
    REINITA --- ---
    ale když ne, tak ne, no. :) věřím, že jeden kus navíc udáme klidně jinde a nadšení bude větší než "tak nám to doneste, jestli si na tom trváte". :o)
    REINITA
    REINITA --- ---
    FIN: taky bych řekla, že to sloveso bude "můžeme"...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    FIN: Reinita jasně řekla PŘÍČETNÉHO zástupce, tak asi chtějí využít externistu, který to splňuje:-)
    FIN
    FIN --- ---
    PATR1K: reinita vám právě oznámila dárek. to byste možná... ehm, já vím, je to odvážné, ale... se třeba mohli zvednout a stavit se?
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    REINITA: my máme dneska párty u Limwen, tak klidně můžete vyslat rychlého posla :-).
    REINITA
    REINITA --- ---
    Kalendářní Blitzparty!
    dnes od 19:00 v Elysiu budou konečně k vyzvednutí kalendáře DH. Mimo jiné jsme započítali jeden kus jako dar Noční hlídce. Prosím tedy nějakého jejího příčetného zástupce, aby se dnes večer stavil a kontraband převzal.
    Nebojte, ta párty nebude v rolích, takže ničí postava nepřijde k úhoně ;)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    REINITA: Tcho nepopíráme, jcheště chledáme. :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    SIHAJA: jinde taky obvykle nedostanou ti sázející, kteří vyhráli, své peníze? ;) myslím, že pořadatelé této akce se vyhnuli rozbitým čenichům od pražských vlkodlačích rezidentů jen díky pozitivnímu působení gentlelynxe Rudolfa :o)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    REINITA: Oui, to jsou ty tradiční akse, které jsou takchové obfiklé jindé a tady uš teď toufáme takché :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    to jsou ty vlkodlačí "nové a tradiční" akce :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    PATR1K: Jde o to, že sázky z poslední arény mám já v ruce a čekají jen na odeslání, ale z té poslední je já nemám vůbec, takže je musím vytáhnout z dotyčné osoby a spočítat.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    ERFAROTH: co se mně týče, tak já to přežiju, i když se s nima nedá dělat nic, jen mě to spíš tak jako zajímalo
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Za sázky z předposlední arény se omlouvám, to je moje chyba, že jsem to nevyřídil.
    Na ty poslední se podívám, co se s tím dá dělat.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    SILENTBOB: Eeeee... co na to říct, každý má svou slabost, že ano...
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    LIMWEN: krasné, jak jsi z toho vynechala hůlky :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    LIMWEN: Mam to chapat tak, ze ty penize nechcete?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam