• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    REINITA
    REINITA --- ---
    ELVOTHIEN: domluvíme se na předávce nějak jinak, nezoufej :) a brzy se uzdrav.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    REINITA: Smutná panda a nemocná... užijte si to.
    VACKY
    VACKY --- ---
    LIMWEN:
    TED_VAVRA:

Mám pro vás ideální party kostým :)

TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    Jojo, přijdem a převezmem. Dohormady se v nás snad najde dostatek příčetnosti, abyste nám ho dali :-)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    No tak děti...
    Patrik má pravdu, máme párty u mě, což vlastně nabízí skvělou příležitost ve vhodnou dobu přesunout párty do Elysia a při té příležitosti si kalendář převzít. Já osobně se na něj moc těším.
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: je to řehole, já vím :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: Jsem to tam chtel donyst, vypit je a vratit se a ty tohle .. kazisvetko. :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: nedoneseš, ty budeš pařit s námi :o)
    REINITA
    REINITA --- ---
    PATR1K: neboj, za mě opravdu no hard feelings :)
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    Příčetných externistů můžeme nabídnout několik... za patřičný poplatek samozřejmě.
    VACKY
    VACKY --- ---
    PATR1K: ja to tam klidne donesu :P
    FIN
    FIN --- ---
    REINITA: já si taky myslím, že u věcí, který se takhle (sarkasmus)jednoduše(/konec sarkasmu) sháněj, se vždycky ochotný obdarovaný najde :-)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    No jo, jsem zas něco řek, co? :-) Se tedy omlouvám a počkám na reakci někoho kompetentního.
    REINITA
    REINITA --- ---
    ale když ne, tak ne, no. :) věřím, že jeden kus navíc udáme klidně jinde a nadšení bude větší než "tak nám to doneste, jestli si na tom trváte". :o)
    REINITA
    REINITA --- ---
    FIN: taky bych řekla, že to sloveso bude "můžeme"...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    FIN: Reinita jasně řekla PŘÍČETNÉHO zástupce, tak asi chtějí využít externistu, který to splňuje:-)
    FIN
    FIN --- ---
    PATR1K: reinita vám právě oznámila dárek. to byste možná... ehm, já vím, je to odvážné, ale... se třeba mohli zvednout a stavit se?
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    REINITA: my máme dneska párty u Limwen, tak klidně můžete vyslat rychlého posla :-).
    REINITA
    REINITA --- ---
    Kalendářní Blitzparty!
    dnes od 19:00 v Elysiu budou konečně k vyzvednutí kalendáře DH. Mimo jiné jsme započítali jeden kus jako dar Noční hlídce. Prosím tedy nějakého jejího příčetného zástupce, aby se dnes večer stavil a kontraband převzal.
    Nebojte, ta párty nebude v rolích, takže ničí postava nepřijde k úhoně ;)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    REINITA: Tcho nepopíráme, jcheště chledáme. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam