• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    REINITA
    REINITA --- ---
    TRICIE: "dost bylo prasáren, zakopeme ji"? :)
    TRICIE
    TRICIE --- ---
    Draco: Nejvyšší to čte a hrozivě lupe klouby na rukách a skřípe zuby :-P :D

Jo, kopání, to byla akce... ;-)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    THOMASMORTA: Tak to se skoro stalo ne? Jsem slyšel že se vykopala nějaká šlapka...
    VACKY
    VACKY --- ---
    THOMASMORTA: ty mas celkem vesely napady :) navrhnu te na post náměstka pro blbosti v opilosti! :D
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SABRIEL13: Už to vidím: Tým DH vykopal na Divoké Šárce mrtvolu. Po bližším ohledání se zjistilo, že nešlo o žádného Jiného a při jeho zabití nedošlo k porušení Velké Dohody. Následně mrtvolu opět zakopali, aby se tak nevměšovali do práce lidské policie a neohrozili tak utajení světa Jiných.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    THOMASMORTA: A v každém vydání novin bude aktuální stav klání :)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    VACKY: To je nějaká nová sportovní hra? Hlídkařská kopaná?
    Hra pro dva týmy: Opilý inkvizitor rozhodčí někam zakope lichý počet míčů, rozešle naprosto nicneříkající fotografie míst a tým, který první vykope něco, co se dá prodat, vyhrál?
    VACKY
    VACKY --- ---
    HA! Temný minioni dotahujou světlý miniony. :)
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    VACKY:
    -Das si poldeci vodky?
    -Nie, nechcem miesat.
    -A co si mal?
    -Deci.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    PATR1K: ale to už tady asi málokdo pamatuje.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    ERFAROTH: to dělal hlavně Maršík...
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    REINITA: A nevím, kde skončila vědmička Sára, asi se vrátila do Plzně. :D Tak se na jednom zásahu taky chtěla svlíkat.

CYAN: Musím opravit. Karlovy Vary byly přejmenovány: https://www.youtube.com/watch?v=mBM5tEN10II

REINITA
    REINITA --- ---
    LIMWEN: jak píše Wizardy, lawyered :D
    (pokud si to přečteš ještě jednou, zjistíš, že tam dokonce zmiňuji svlečené dámy z řad NH. Ale jde o to, u koho takové párty jsou, ne kdo jsou členky jaké hlídky. Jak sis jistě všimla, takové kastovní a druhistické závěry jsou mimo naši rozlišovací způsobilost již mnoho let. Temný, Světlý, Inkvizitor... vždyť je to jedno ;))
    VACKY
    VACKY --- ---
    S4MUEL: Aidane, doval aidnovici a pojd se bavit taky :)
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    že vás to po těch letech ještě baví...
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    LIMWEN: Takže mají dostatek děvčat, ale to ještě neznamená, že to jde v kombinaci s tím tolik vychvalovaným nedostatkem spodního prádla. To je , myslím, to důležité..

Takže jako náborová akce by byla nejlepší strip párty. Pokud vím, tak upíři už něco takovýho udělali.
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    LIMWEN: Ale Reinita nikdy netvrdila, že máme tolik dívek v Hlídce. Od začátku píše "na štábu" ;)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    REINITA: Jste se nepochlubili, že ty všechny vstoupily do hlídky, to byla asi velká sklenářská párty :-D Mluvila jsem o hlídkařích, porovnávání seznamu návštěv mě nudí už jen při pomyšlení, že bych s tím začala ;-)
    CYAN
    CYAN --- ---
    REINITA: nezapomeň Karlu Karlovnu z Karlových Varů :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    LIMWEN: ještě třeba Sakeena mi přijde celkem jako děvče. Gratuluji, další mimokategoriál, který tě bude mít velmi rád :DDD
    a vědma Terezka. Upírka Anička. Fakt mám pokračovat? Začíná mě to nudit :-p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam