• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Došlo k drobné úpravě a upřesnění Velké dohody Části II., Hlavy I., článku 11 a 12.
    Došlo k drobné úpravě kouzla Podrobný scan a k úpravě Krycího kouzla.
    Změny jsou vyznačeny.
    REINITA
    REINITA --- ---
    ASTRALIEN: děkuju :)
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    REINITA: já bohužel nebudu. Astra je na to příliš mrtvá. Užijte si oslavu a Reinito, všechno nejlepší!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Službukonající orgové na telefonu během akčního týdne:
    13.3. - Hádě
    14.3. - Rael
    15.3. - Hádě
    16.3. - Rael
    17.3. - Hádě
    18.3. - Rael
    19.3. - Hádě
    20.3. - Rael
    21.3. - Hádě
    22.3. - Rael
    REINITA
    REINITA --- ---
    V patek 13.3. od 19:00 v Elysiu probíhá soukromá akce. Jde o reinití (nikoli Eviny, akce je zcela neherní!) narozeniny. Pokud si budete chtít poklábosit a družit se mimo roli, jste srdečně zváni a ráda vás uvidím.

V sobotu 14.3. od 18:00 v Elysiu probíhá soukromá akce. To už nejsou reinití narozeniny, tam nechoďte ;)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Deformace elektronického věku - celý večer mi vrtá v hlavě jak to přesně vypadá ve 4. hladině. Tak jsem se to doma po zalehnutí rozhodl zkusit najít. A začal jsem to hledat na internetu, místo abych se zvedl, udělal ty dva kroky ke knihovně a otevřel Poslední Hlídku. *facepalm*
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    SILENTBOB: ukaž mi toho, který by se nad tím podivoval!
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    V pohodě, že Malenová s Koblížkem začnou válku jiných nikoho nepřekvapí, důvod není podstatný :D
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SANELIN: a tak zacala v praze valka Jinych ... dohoda padla kvuli okurcickam.... nektere veci nevysvetlis...
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    SILENTBOB:
    LIMWEN:
    :D :D tyjo... ještě že mám ty sklenice čtyři... třeba to aspoň jedna přežije...
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Hmm, to zní jako zajímavý obchodní artikl... skoro mě to láká vyzkoušet, čí výjezdovka tam bude dřív :D
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SANELIN: ano, posleme specialni okurkovou vyjezdovku :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Mám špatnou zprávu. Stav okurčiček v mém sklepě se rapidně přiblížil nule a tudíž pro tuto sezónu mám k dispozici jen poslední 4 skleničky...
    Mám prásknout, kdy a kde budou? ;)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    A ještě jedno oznámení - počítejte s tím, že hra bude mít v pátek 13.3. volnější průběh, protože velká část hráčů i organizace bude na oslavě Reinitích narozenin.
    Organizace bude samozřejmě k dispozici na telefonu, analytické bude funkční.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    VÝŽIVOVÉ NÁHRADY PRO VLKODLAKY A UPÍRY V HLUCHÝCH TÝDNECH:
    Bylo dohodnuto, že v hluchých týdnech se PONDĚLÍ AŽ ČTVRTEK počítají z hlediska náhrad jako JEDEN den - to znamená, že vlkodlakům a upírům stačí vypít JEDNU náhradu za tyto čtyři dny.
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Doufám, že případní sousedé Elysia mají doslova hluchý týden, protože to dneska večer vypadá skoro na nácvik na afterparty. :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Malá změna - orgovna se po celou dobu hry bude nacházet na adrese Chrudimská 6, Flora.
    VACKY
    VACKY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam