• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    REINITA
    REINITA --- ---
    S4MUEL: ale vždyť to se nevylučuje. dokonce mi přijde blbé takhle "zneužívat" nelhostejnosti spoluobčanů...
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    VACKY: mně v tomhle přijde zásadnější výsledek, než co k němu vedlo.

ve skutečnosti buďme rádi za spoluobčany, kteří ještě nejsou úplně lhostejní a když vidí, jak někoho v cikánským kolečku bijou, tak to nějak řeší (byť třeba útěkem a voláním PČR).

jednou v tom kolečku můžete být vy a nemusí jít o larp...
    VACKY
    VACKY --- ---
    Tak z toho co jsem slysel ja, byl ten clovek celkem hysterickej, takze bych to s tim pranyrovanim neprehanel.
    SHERD
    SHERD --- ---
    Nastesti policiste znali slovo larp, mrtvola vysvetlovala spolu s nami a vsechno dobre dopadlo...
    Trochu jsem precenil organizaci. Nez mi doslo, ze to neni nahrany byli jsme o ulici vedle a letelo peknych par amnezii... :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FICHO: když už jsme u toho - pokud vás stopne policajt, dělejte, co vám říká. Narozdíl od vašich věcí, ty jeho "koušou".

A to, že v Praze většina stáťáků ví, o co jde, je sice plus, ale na vola nebo měšťáky můžete narazit taky. Historek s rozklepanými policajty mířícími nabitou zbraní nebo o zásahu policajtů na larpery mají ti starší z nás dost a upřímně se divím, že snad nikdy z toho nebyly zdravotní následky a snad jenom párkrát zničená výbava nebo pokuta.
    REINITA
    REINITA --- ---
    zrovna jsem sem chtěla napsat totéž. to se vážně musíme vracet do dřevních dob, kdy "larp" byl pro veřejnost sprosté slovo a hráče vyskládávala zásahovka na chodník...?
    FICHO
    FICHO --- ---
    VACKY: Ne, civilista zastavil auto, ve kterém ujel a pak volal policii.
    VACKY
    VACKY --- ---
    FICHO: A Ulovil? :)
    FICHO
    FICHO --- ---
    Postřeh ze včerejška: Až budete civilistům vysětlovat, že děláte jen divadelní scénku/městskou hru, zkuste to dělat bez zbraní v rukou. Ať pak nemusíte běhat tři bloky jako Čert.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Hráči, CPka, prosím pozor - dnes večer odjíždím za rodinou do Plzně a vracím se až v neděli.

Budu na telefonu a na mailu, ale ne tolik, kolik bych chtěla. Orgem na telefonu - jak jste si určitě všimli - je Hádě.

Pokud vám hned nezvednu telefon, nezlobte se na mě, zavolám zpátky hned, jak to bude možné.

Užívejte hry!

Rael
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jiná Pravda: Prohlášení Nejvyšší upírky města Prahy všem upírům v Praze
    http://jina-pravda.blogspot.cz/2015/03/prohlaseni-nejvyssi-upirky-mesta-prahy.html?m=1
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    ERFAROTH: Pardon, změna času: arény začínají už ve 21 hodin.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Vážení Jiní,
    rád bych vás jménem Smečky rád pozval na další kolo Vlkodlačích arén. Budou se konat zítra ve 22 hodin na stejném místě, co před tím, tedy v sokolovně v Michli (Pod Stárkou 4).
    Opět se můžete těšit na boj v různých podobách a i nějaké to pohoštění.
    J. Haluz
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Nemám slov!
    Tohle musí všichni vidět!

Jiná Pravda: Pro Jiné v Praze
    http://jina-pravda.blogspot.cz/2015/03/pro-jine-v-praze.html
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jiná Pravda: Puí! Puí! Puí! aneb teambuilding DH
    http://jina-pravda.blogspot.cz/2015/03/pui-pui-pui-aneb-teambuilding-dh.html
    FIN
    FIN --- ---
    k přednášce FIN: Účet: 206040109 - Rudolf Jičínský
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    EDIT: Službukonající orgové na telefonu během akčního týdne:
    13.3. - Hádě
    14.3. - Rael
    15.3. - Hádě
    16.3. - Rael
    17.3. - Hádě
    18.3. - Rael
    19.3. - Hádě
    20.3. - Hádě
    21.3. - Hádě

22.3. - Rael
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    ELVOTHIEN: Budeme se snažit B-)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    ARINIEL: Zlomte vaz a zbořte Vagon!!!
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    SHANTI11: Škoda, ale třeba to bude tak legendární, až to bude neprezentovatelné :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam