• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    ARINIEL: Zlomte vaz a zbořte Vagon!!!
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    SHANTI11: Škoda, ale třeba to bude tak legendární, až to bude neprezentovatelné :-D
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    ARINIEL: ja bohuzel zcela jiste nemuzu, ale bude to jiste bozi party
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    SHANTI11: Příležitost vyrazit za kultůůůůrou... :-)
    Klub Vagon, 20:30 Five Leaf Clover křtí první album!!! Je Sv. Patrik, proč ho neoslavit irskou pařbou? :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Upozorňujeme, že zítra bude Šero extrémně vytíženo čtením reportů, abychom vám mohli co nejdříve rozeslat expy.
    Děkujeme za tu hromadu, která přišla, máme z ní radost!
    Každopádně tedy zítra počítejte s trochu volnějším režimem hry.
    FIN
    FIN --- ---
    Třetí ročník přednášky "Praha jinak" o historii a reáliích v Městech Pražských za posledních několik let se koná toto úterý, tedy zítra 17. března 2015 od 18:00 v Elysiu (zadní salónek). Odhadovaná délka: do 1 hodiny max. Přednáška je určena jiným bez rozdílu barev a účastníci jsou nabádáni, aby se vyvarovali veškeré nadpřirozené (i přirozené, ale rušivé) aktivity v zájmu vzdělávání a poklidného průběhu. Případné incidenty řeší přednášející se svým asistentem. Vstupné činí 35,- eur pro prvoposluchače, 15,- eur pro abonenty.

Rudolf Jičínský
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Nová rubrika!
    Jiná Pravda: Postřeh
    http://jina-pravda.blogspot.cz/2015/03/postreh.html
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    AMBERAN: Mělo by to být všude vyřešené.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Pro všechny, kdo používají BIStro:
    Bohužel mi utekla jedna chyba, která způsobuje, že některé záznamy s diakritikou, vložené či upravené v posledních dvou týdnech, nevyhledá fulltextový vyhledávač.
    Opravu jsem nasadil, další záznamy by tím neměly být postiženy. Budu hledat nějaký způsob, jak hromadně opravit ty, ve kterých se to vyskytlo doposud.
    Za komplikace se omlouvám.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Došlo k drobné úpravě a upřesnění Velké dohody Části II., Hlavy I., článku 11 a 12.
    Došlo k drobné úpravě kouzla Podrobný scan a k úpravě Krycího kouzla.
    Změny jsou vyznačeny.
    REINITA
    REINITA --- ---
    ASTRALIEN: děkuju :)
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    REINITA: já bohužel nebudu. Astra je na to příliš mrtvá. Užijte si oslavu a Reinito, všechno nejlepší!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Službukonající orgové na telefonu během akčního týdne:
    13.3. - Hádě
    14.3. - Rael
    15.3. - Hádě
    16.3. - Rael
    17.3. - Hádě
    18.3. - Rael
    19.3. - Hádě
    20.3. - Rael
    21.3. - Hádě
    22.3. - Rael
    REINITA
    REINITA --- ---
    V patek 13.3. od 19:00 v Elysiu probíhá soukromá akce. Jde o reinití (nikoli Eviny, akce je zcela neherní!) narozeniny. Pokud si budete chtít poklábosit a družit se mimo roli, jste srdečně zváni a ráda vás uvidím.

V sobotu 14.3. od 18:00 v Elysiu probíhá soukromá akce. To už nejsou reinití narozeniny, tam nechoďte ;)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Deformace elektronického věku - celý večer mi vrtá v hlavě jak to přesně vypadá ve 4. hladině. Tak jsem se to doma po zalehnutí rozhodl zkusit najít. A začal jsem to hledat na internetu, místo abych se zvedl, udělal ty dva kroky ke knihovně a otevřel Poslední Hlídku. *facepalm*
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    SILENTBOB: ukaž mi toho, který by se nad tím podivoval!
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    V pohodě, že Malenová s Koblížkem začnou válku jiných nikoho nepřekvapí, důvod není podstatný :D
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SANELIN: a tak zacala v praze valka Jinych ... dohoda padla kvuli okurcickam.... nektere veci nevysvetlis...
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    SILENTBOB:
    LIMWEN:
    :D :D tyjo... ještě že mám ty sklenice čtyři... třeba to aspoň jedna přežije...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam