• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    FIN: A víš, že ve slově "dieta" je písmeno T?
    FIN
    FIN --- ---
    myslíš... dieta? mrkev mrkev mrkev mrkev mrkev mrkev mrkev mrkev mrkev mrkev
    FICHO
    FICHO --- ---
    VACKY: neříkej ta slova! :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    SOMBRA: aaa .. Harmonizační dieta deja-vu! .. :D
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    VACKY:

Persian Salad :)

VACKY
    VACKY --- ---
    SOMBRA: Hail Salátová Bába! :D
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    Hráčům, s nimiž jsem se setkala: byli jste skvělí! :)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    GORDHART: Vim, znám, díky :-)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    WIZARDY: Mě to příjde dobrý a myslím, že na FB někdo zmiňoval kamaráda s 3D tiskárnou - tam se to dá udělat menší, klidně velikost těch kulatých placek - a tuším, že asi fakt za hubičku, když by se toho objednalo víc... :-)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    FIN: Házím to sem čistě proto, že se mě na to několik lidí ptalo :) Rozhodně to nebyl návrh na plošné zavádění, na to to i mě příjde poněkud nepraktické a přikláněl bych se případně také spíš k průkazkám.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: pokud by se to nacpalo do klasické kožené "knížky", ve které mají odznaky ve Státech, mohlo by to být ok, ne? Ale je fakt, že i tam od toho upouští ve prospěch plastových karet, kterými sice neotevřeš pivo a neubiješ útočníka, ale jsou lehké...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    FIN: No, jestli to slečna vyrábí na zakázku, tak nejspíš bude umět vyrobit i zmiňovanou podobu.
    FIN
    FIN --- ---
    WIZARDY: je to hrozně velký. hezké, ale nosit bych to nechtěl. kdybychom měli něco nosit, co identifikuje hlídkaře, tak klasický moderní průkaz v podobě plastové karty, prosím, který snadno strčíš do kapsy i zavěsíš na krk.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    WIZARDY: to vypada prima. A resilo by to i otazku prokazovani se hlidkaru...
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Vážené Hlídkařstvo,
    padlo několik dotazů, kde jsem sehnal svůj DH odznak (viz. foto níže), tak vám sem házím info. :)

Odznak byl vyroben na zakázku od slečny, která mívá stánek s různými odlitky na Festivalu Fantazie. Pokud si pamatuji správně, jeden odznak mě vyšel na 300 Kč.
    KONTAKT
    Web - http://tai.sg1.cz/
    Email - tai@sg1.cz

FOTO - Odznaky NH a DH
    FOTO - Porovnání velikosti
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    THOMASMORTA: a buď rád, že je to tuleň - ten většinou neváží tolik - a ne rypouš :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    THOMASMORTA: ber to tak, že některé znalosti ti budou zatajeny do doby, dokud se sám nestaneš tuleňem :)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    KID_MCHUTT: To vím a útok stylem "hupsnu na někoho a proměním se ve čtvrttunového tuleně" taky chápu, ale sakra, jako všichni proměněnci i tuleň by měl být stínochodec, nebo jak se ta jejich schopnost jmenuje.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    THOMASMORTA: tuleni neutíkají, tulení funí a zavalují!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam