• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SABRIEL13: A když někoho zapomenou vytáhnout z agónie, stane se z něj taky zombík? Jestli jo, tak souboje s vlkodlaky budou v šeru ještě zajímavější :-)
    .
    .
    .
    A potom tam naběhne Nejvyšší se svou suitou a všechny zachrání, protože se ukázalo, že upíři se na zombíky nemění:-)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ELVOTHIEN: Ještě, že ve slově "ideas" není Z... Tímto se předem omlouvám všem pražským Jiným za případnou zombie apokalypsu v příštích bězích. (A cépka, který to budou muset hrát, lituju.)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    SABRIEL13: Pěkné, pěěěěěěěěkné :) Gives me ideas...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    WIZARDY: Teď jsem si vzpomněla, že křišťálová koule Tobiáše Korvína zásadně říká "Smrt. Všude je smrt." Po několika zkušenostech jsme zjistili, že to pro nás nic neznamená, zombíci prostě rozostřujou obraz.
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    SABRIEL13: Já ti nevím, já bych svůj život duu "Zradil&Zradová" do rukou asi nesvěřil :D Zvláště, když ve slově "zombie" je písmeno Z.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Tak se mi dnes zdál naprosto luxusní sen: Hlídky ve světě Walking Dead.
    Poznatky:
    Zombíci jsou ve všech hladinách Šera.
    Richard Novotný vyhrává v rychlosti kopání hrobů.
    Šeré dýky maskáčového dua nabyly zhruba rozměrů jedenapůlručky.
    Aleš Hradil s Anetou Radovou vymysleli novou taktiku: točí se dokola zády k sobě a střílejí elementální útoky po všem, co se hýbe. Mnohé díky za ty dva jeleny, králíka a zebru (neptejte se mně, kde se tam vzala), které jsme měli k večeři.
    Rituály je nutné provádět s co největším obsazením vnějších objektů - rozpadající se kolemjdoucí zdá se být horší než kapesníčky.
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Využiju volné chvilky a taky si udělám drobné děkovné prohlášení :)
    Jelikož své díky organizaci nedokážu nijak stručně shrnout, nechám si ho na soukromý email. Místo toho tady poděkuju všem hráčům, ať už hlídkařským kolegům, "protivníkům" nebo CPčkům, za úžasnou schopnost zůstat v roli a udržet ve mně celý měsíc téměř dokonalý pocit, že opravdu existuje nějaké skryté alternativní společenství plné kouzel a tajemství. Pořád úplně nevím, jak vydržím až do konce srpna nebýt hlídkařem, protože jsem si na to hrozně rychle zvyknul :)

A samozřejmě obrovský dík patří Ambeřanovi a Reinitě za to, že si opět vzali na krk tu naši šílenou Denní partu a pustili si nás na celý měsíc doslova až do ložnice. Jako příležitostný introvert moc dobře vím, jaké to je nemít delší dobu možnost pořádného klidu a soukromí. Doufám, že se do příštího dlouhého běhu vzpamatujete natolik, aby vám to zase začalo připadat jako docela dobrý nápad :D

A nezapomeňte! Když nejdete Vy k Pártybusu, musí Pártybus k Vám!
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    LIMWEN: Já občas odpovídám lidem s francouzským přízvukem ;-)
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    tak, tady je pár fotek - pochopitelně jen z pár událostí, u kterých jsem byla a zároveň šlo fotit

po špatných zkušenostech dodávám:
    pokud něčí uměleckou duši uráží amatérská úroveň fotografií (které slouží hráčům pro radost a nemají umělecké ambice), nechť se laskavě nedívá;
    případně mohu zavést stejný zvyk jako u Maškarády a galerie zaheslovávat, aby to ty útlocitnější, kteří "mě nechtějí poplácávat po ramenou", nemuselo trápit

sombrik | Hlidky_brezen2015 – rajce.net
    http://sombrik.rajce.idnes.cz/Hlidky_brezen2015

PS: samozřejmě jako vždy platí pravidlo, že pokud se někde sami sobě extrémně nelíbíte, tak fotku z galerie klidně sundám, to není problém :)
    napište kdyžtak do pošty :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    ELVOTHIEN: Don't you even dare think about it.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    LIMWEN: Mwhahahha... SOON
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Kolega v práci se velice zajímal, cože to hraju za divnou hru, hloupě jsem mu dala webovou adresu pražské hlídky. Včera mě začal oslovovat "Alice" a když zjistil, že to funguje, odmítá s tím přestat. Já se té ženské už asi nikdy nezbavím.
    TARRAN
    TARRAN --- ---
    Poněkud opožděně se přidám k poděkování
    Velké díky patří CPčkům a ostatním hráčům, tentokrát bez dělení na spolubojovníky a protivníky. Protože tohle dělení nebylo jasné- nebo prostě ztratilo smysl? Kdo ví. Tak či tak, všichni byli skvělí. Opravdu velká poklona rozhodně patří organizátorkám, protože připravily úžasný příběh. Krutý, bolestivý... a právě proto silný. Na konci příběhu Honza stojí uprostře města a vyděšeně se dívá na prázdná místa, kde ještě nedávno byli ti, které znal a měl rád... ví, že s tím už nic nenadělá, nezlepší, nepomůže. A hráč prostě smeká
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Na úplný závěr tu pro vás ještě máme malý bonbonek - epilog jarního běhu.
    Příjemné počtení Vám přejí
    Rael a Hádě

POVÍDKY | PRAŽSKÁ HLÍDKA.cz
    http://www.prazskahlidka.cz/uvodni-povidka
    REINITA
    REINITA --- ---
    ERNEDAR: však to říkám :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    REINITA: Ať si umře. My si šéfíka z té agonie zase zvedneme. A kdyby náhodou chtěl utéct i z agonie, well... I to se dá řešit.
    REINITA
    REINITA --- ---
    a já zas tvrdím, že interakce neskončila. Magie je magie, takže se může Šéf Sťatých sebevíc holedbat, že brzo umře. Žádné takové, to by z toho vyšel moc lacino :D
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    VACKY: Pošta, ať nespoilujem :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    DORIAN: Japato? :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    VACKY: Tak to budeš hořce zklamán... Interakce skončila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam