• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    FIN
    FIN --- ---
    oznámení:

Přednáška Praha jinak, která je věnována historii pražského dění na několika jiných rovinách v posledních letech, proběhne v Elysiu ve středu při registraci přibližně od 18:00 - 18:20 hodin (tedy po registraci a jak stihnu dorazit z práce). Je určena všem jiným bez ohledu na rasu, pohlaví a barvu, nadpřirozené aktivity se pro pohodlí účastníků *striktně* zapovídají. Vstupné: 35 EUR pro nové/prvoposluchače, 15 EUR pro opakující. Možno hradit předem i na místě na účet: 206040109.

Rudolf Jičínský
    přednášející

vysvětlení: proč ne zadarmo? to nejjednodušší vysvětlení je, že je v tom moje práce. hoden jest dělník mzdy své (bible). to druhé je, že co je zadarmo, toho si lidi nevážej. proto vstupné skromné, aby si to každý mohl dovolit, ale ne žádné.

blbne banka / nemáte ještě účet? není nutno platit předem a někomu se to nemusí povést ani na místě - a proto... budu vám věřit, že doplatíte pak. inzerát oznamující přednášku obsahuje číslo mého účtu - při platbě každý uvede do variabilního symbolu své jméno a předmět "za přednášku" a je to. kdo bude spoléhat na rysí zapomnětlivost, mohl by pak dostat výchovný rysí štulec.

a zde je link na banku
    [ FIN @ Pražská Hlídka ]
    a několik dalších důležitých poznámek
    FIN
    FIN --- ---
    VACKY: herní. jako obvykle. podrobnosti budou následovat...
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Tak se nám to přiblížilo, čili je dobré zopakovat nějaké věci:

Štáb Denní hlídky je jako obvykle na adrese Slavíkova 11. Telefon na štáb je 606855813.

Aby všechno fungovalo i k naší spokojenosti (protože štáb je zároveň náš byt a domov, a protože nemalou spotřebu vodky je třeba odněkud financovat), prosíme vás (hráče i CP) o přečtení a dodržování následujících pravidel a doporučení:
    1) I když počítáme s intenzivní, takřka nepřetržitou přítomností na štábu, nikdy neuškodí předem zatelefonovat na štábní telefon a ověřit si, jestli je na štábu někdo, kdo se vám může věnovat (nebo jestli tam vůbec někdo je).
    2) Když uslyšíte Pohádky z mechu a kapradí (https://www.youtube.com/watch?v=1K7UhLctj7I), jděte prosím domů. Je to taková naše nenásilná cesta, jak vám naznačit, že párty sice nikdy nekončí, ale tahle bude pokračovat až zítra.
    3) Na štábu na stole stojí taková nezaměnitelná sklenice, do které lze vhazovat příspěvky na provoz štábu, což znamená převážně na vodku a dobroty okolo. Peníze do ní vhazují hráči, nikoli postavy. Neříkáme tím, že od vás chceme zaplatit každého panáka, přeci jen dbáme nějakého toho pohostinství. Nicméně v minulosti se kupříkladu stalo, že se za večer vypilo osm litrů vodky a ve sklenici se nesešlo téměř nic. Víkendový běh je krátký, pokud přispět chcete a můžete, neodkládejte to prosím na příští návštěvu.
    4) Samozřejmě pokud přijdete a přinesete s sebou lahev vodky, přivítáme to s nadšením, a má to i pěkný herní aspekt. (Jen prosíme, noste vodku pitelnou. Na čištění lihovek už máme prostředků dost.)
    5) Alkohol do vás nikdo nelije trychtýřem. Pokud nechcete pít, nepijte. Pokud vám záleží na tom, aby si vaše postava nezadala (zvažte, zda je to třeba), bokem požádejte o řidičskou vodku, ale dělejte to nenápadně, a nepokoušejte se nás řidičskou vodkou přepít (bude vám špatně).
    6) Časování:
    Čtvrtek - štáb, pokud nebude řečeno jinak, bude otevřený cca od 16:30.
    Pátek - štáb bude v zásadě otevřený stále, přes den příliš neočekáváme aktivitu, takže spís piánko.
    Sobota - štáb bude otevřený stále
    Neděle - štáb bude otevřený stále až do konce hry či než nás to přestane bavit
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHANTI11: Prednaska bude herni, nebo neherni?
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Připomínám, že ve středu 26.8. od 17:00 proběhne v Elysiu registrace. Hned po ní, cca od 18:00 začne Finova přednáška o minulých herních událostech v Praze.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Pro všechny hráče, CP a organizátory:
    Štáb noční hlídky pro letní běh je v klubovně na adrese Bělehradská 51, Praha 2. Dozvoníte se na nás přes zvonek "Skauti", pokusíme se tam mít i nějakou herní cedulku. Prosím na společné chodbě nehlučte, ani ve dne. Předpokládáme přítomnost po celou dobu hry.
    NH je možné kontaktovat telefonicky na čísle 606459275 - toto je číslo na štáb NH, kde to vezme službu konající hlídkař.
    Dále je možno využívat mail nocnihlidkapraha@gmail.com
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Připomínám, že v úterý 18.8. od 19:00 proběhne v salonku Elysia briefovací sedánka zaměřená na Velkou Dohodu. Doražte, určitě to bude stát za to :)

V pátek 21.8., taktéž od 19:00 se na vás budeme v Elysiu těšit na hlídkařské before party :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SHERD: každopádně verze 0.2 už vypadá mnohem funkční a plynulejší. mám k ní ještě pár nápadů a nějaké výtky, ale to bych probral až osobně. Existuje nějaký changelog od ostatních?
    REINITA
    REINITA --- ---
    tak jo, už padlo i slovo "nativně". Nemám jinou možnost.
    Posílám obrázek těm, kteří nemají nejmenší tušení, co se tu právě probírá ;)

JNK
    JNK --- ---
    PATR1K: ne nativne co vim :) Islandwood je recompile objective-c na xap mezitim co ta android vec je jen wrapper.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    JNK: dá se to převézt i z android verze
    JNK
    JNK --- ---
    PATR1K: budes ochotny to pak prevest i na WP az MS vyda islandwood? :)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Já to před časem programoval pro iOS a není to úplně triviální úloha :-)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    SHERD: To je hodně krutý... :-D
    Nevím, jestli mám tak chytrý telefon a jestli bych to využila, ale je to suprovej nápad, držím palce :-)
    SHERD
    SHERD --- ---
    S Nicci a Ernedarem jsem už mluvil a mám nemalý seznam objevených nejasností a pár dost brutálních bugů.
    Díky jak jim, tak všem, kdo mi již dříve byli nápomocni s pravidly.
    Největší průšvihy jsem už odstranil a sepisuji cosi jako návod k použití. Chcete-li testovat, pošlete mi do zpráv svůj mail (Má to něco přes 1MB a z nějakého důvodu Nyx protestoval, když jsem se to pokoušel odeslat přes něj.)
    Jinak zítra odjíždím mimo dosah techniky, takže se vám kdyžtak budu věnovat koncem týdne.
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    SHERD: Sem s tim :)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    SHERD: Posli :-)
    NICCI
    NICCI --- ---
    SHERD: Jasný! Paráda sem s tím :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SHERD: Sem s tim. Klidně ti pomůžu.
    SHERD
    SHERD --- ---
    Tak jo. S některými z vás už jsem mluvil (a tahal z vás rozumy ohledně pravidel.) Asi je čas to ohlásit veřejně: Během července jsem se rozhodl po večerech učit Javu a programování pro Android. Výsledkem bude aplikace pro chytré telefony, která hlídá, kolik má postava v PH zrovna energie. Po úvodním dotazníku na schopnosti postavy bude sama počítat slevy za sesílání, regeneraci apod. Říkám jí Magulačka :-)
    (Ne, není hlasově ovládaná. To fakt nedám. Sesílat/lézt do šera/lézt z šera/čerpat/cokoliv se bude pomocí tlačítek.)
    Věřím, že se blížím ke konci a že to cca za týden, možná dřív, bude použitelné.
    Měl by někdo zájem o betatest?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam