• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Milí hráči, Cépéčka a všichni, kdo se na Hlídkách podílíte.

Předem bychom vám chtěli poděkovat za přízeň, důvěru, kterou jste v nás vložili a nadšení, se kterým Hlídky hrajete.
    Víme, že se všichni těšíte na listopadový běh, ale bohužel vám musíme oznámit, že jsme se rozhodli Hlídky alespoň na rok přerušit. Listopadový a březnový běh se tedy konat nebudou.
    Toto rozhodnutí padlo především proto, že se potýkáme s mnoha zdravotními problémy a v současné době nejsme schopni naplno a kvalitně připravovat hru, tak, jak bychom chtěli.
    Jsme připraveni se k vám za čas vrátit s dalším dílem, pokud budete chtít. Předběžně plánujeme další Hlídky na podzim 2016.
    Neznamená to, že se na nás nemůžete obracet s organizačními dotazy, Hlídky nekončí. Pokud bude z vaší strany zájem, budeme rádi, když nenecháte své postavy usnout a budete Hlídky udržovat živé v podobě různých party, grilovaček a herních setkání.

Tohle rozhodnutí nebylo jednoduché a strašně nás to mrzí, ale chceme pro vás kvalitní hru, kterou za stávající situace nejsme schopni zajistit.

Veškeré zaplacené registrační poplatky za podzimní běh, které jsme obdrželi, vám nejpozději do dvou týdnů vrátíme.

Za organizační tým Hádě, Janes, Rael a Kuba
    CYAN
    CYAN --- ---
    Hlášení podruhé:

První hlasování rituálníků o něčem bude ukončeno 20. 10. 2015 někdy v průběhu večera. Pokud jste se ještě nepřidali do naší diskuze a toužíte po tom, můžete se přihlásit o přístup kdykoliv, ale vězte, že po ukončení anket už nebude váš hlas brát vůbec v potaz.

Děkuji za pozornost a konec hlášení :)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    VACKY: Ono ve slově "předmět" je na konci takové pěkné T :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    WIZARDY: Vstupenka je osobní předmět, ne nutně osobní předmět účastníka? :) :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    WIZARDY: Táhni a srůstej, teď to musím smkrtnout ze seznamu zrad které za ten den/večer provedu! Nespoiluj! :D
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    CYAN: Vybíráš alespoň osobní předměty jako vstupní poplatek?
    CYAN
    CYAN --- ---
    ERFAROTH: Já to nechtěla říkat, ale i to se může stát ;)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    CYAN:
    A ostatníé budou jenom proklatý...
    CYAN
    CYAN --- ---
    Což mi připomíná:

VŠEM RITUÁLNÍKŮM

Slyšeli jste už o tom, že nějaká temná pořádá sraz všech rituálníků všech frakcí, barev a tvarů?

Pokud ano, a máte zájem, pošlete mi zprávu že jste rituálník a já Vás pozvu do diskuze, kde to budem řešit.

Pokud ne, tak to slyšíte teď a postupte k bodu "Pokud ano" viz výše

Pokud nemáte zájem, tak si trhrhněte a vězte, že vám to sice nevyčítám, ale budu proklatě smutná vědma ;)

Konec hlášení
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    INSOLITUS: Copak bys čekal, že si Zradová založí firmu a jako logo si dá vlastní symbol?
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    JNK: Tohle bude ale nejaka zla zrada. Aneta ma jiny symbol.
    JNK
    JNK --- ---
    WIZARDY: To logo je skoro jako mag. symbol.

Tak aspoň víme po čem se priste dívat.
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Že Cyan dává dohromady nějaký vědmospolek jsem věděl, ale že už mají i reklamy na facebooku?

JNK
    JNK --- ---
    FIONOR: Tak az se nam mimokategorialove zacnou oblekat v tomdle, tak bude radost. {a asi jim bude i celkem vedlo}
    Vantablack - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Vantablack

Ale nejtmavsi seda...treba uhelna cerna ma absorbci nejakych 96%
    FIN
    FIN --- ---
    jo a přesně proto jezdívá zpět z prahy s tak protáhlými ksichty a vstříc kárným opatřením... :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ELVOTHIEN: na, kousni si tučňáka, mě to vždycky zvedne náladu :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam