• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Padlo tady několik dotazů na reporty ze Sidestories.
    Jak už bylo zočátku řešeno, za Sidestories neobdržíte žádné expy, nicméně pokud nám chcete napsat klasický report o tom, co se vaší postavě na Sidestories stalo, jakým způsobem ji události ovlivnily apod., velice rádi si vaše reporty přečteme.
    Posílejte nám je prosím na orgmail prazskahlidka@gmail.com, a to do 31.12. 2015.
    Díky :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    Hoďte nám prosím hodnocení a komentář na larpovou databázi:

Česko-slovenská larpová databáze - Pražská Hlídka: Sidestories
    http://larpovadatabaze.cz/larp/prazska-hlidka-sidestories/40600

Ruce vám neupadnou a jestli se ta hra třeba náhodou povedla, tak by třeba zase mohli přibýt další spoluhráči co si tam o tom přečtou. :)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    JNK: JJ, myslím, že jsi vyhrál soutěž o největší počet ztracených šeřítek během víkendu:-)
    JNK
    JNK --- ---
    Jen drobna zadost - pokud budete v Praze nachazet seritka, prosim vracet je na adresu chudaka vlkodlaka, ktery po Praze trousi jedno za druhem.
    THALATA
    THALATA --- ---
    Chci poděkovat všem hráčům, cpkam a hlavně organizátorům za skvělé zážitky, uzila jsem si to jako nikdy předtím. Spánku pro mě bylo nakonec tak akorát a noční akce a pohotovost tomu dodaly nový rozměr. Dekuju
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    VLADDRACUL: pánové povídali, že ji vyhlásí, jen co se vyspí :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    mimochodem, bude nejaka afterparty?
    CYAN
    CYAN --- ---
    Ten moment, kdy se vzbudíte po krásných pěti hodinách spánku, jediní lidé na štábu krom vás spí a divíte se, že vás nevzbudili. A pak se dozvíte:
    "No, my jsme tě chtěli budit, ale Lávková říkala, že jsi fakt vypadala nemocně, tak ať tě necháme. Vzbudíme jenom v případě nouze."
    Škoda, že "v případě nouze" už nebyl nikdo, kdo by mě mohl vzburcovat :D

Bylo to super, díky hráčům z Fantastic6/4 a CP hlavně ze sklepa, ale i ostatním :) miluju vás a nenávidím.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    FIONOR: neboj, pri tvem telefonatu jsem byl uz asi dve hodiny vzhuru po pul hodinovem spanku ;)
    SHERD
    SHERD --- ---
    Původně jsem tu chtěl popsat svůj pohled na tenhle víkend. Pak se poněkud rozrostl, tak jsem ho raději rovnou poslal orgům. Takže jen ve zkratce: Díky orgům, díky hráčům, díky CP. Byl to zatraceně intenzivní zážitek a kvůli takovým hraju larpy a RPG.
    A co se spaní týče... Čas byl najednou velmi omezeným zdrojem stejně jako lidi a energie. Začal jsem zvažovat, že si někde načerpám, protože jsem se ani jako "Chodící baterka", kterou moje postava je, nestíhal doregenerovat. Začal jsem panikařit, protože toho na mě bylo moc. Bojoval jsem s vlastní leností a únavou, jak by asi "skutečný" vytížený hlídkař v terénu měl. Akce bylo dost a pořád se něco dělo a tak prostě nebylo možné si dát nohy nahoru... Nebo si najít půl hodiny na sepsání hlášení.
    Chtěl bych to na delším běhu? Proboha, ne! Z toho bych se nejspíš zhroutil a nejen já jako hráč, ale co teprve organizace. Jsem rád za to, že na tomto krátkém běhu to bylo? Ano.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Popravde jsem za hnuti pro stejne maly spanek. Asi jsem na to prilis zvykly, ale prineslo do hry novy a celkem prijemny rozmer. Organizatorum jsem dekoval v poste, tak uz jen podekuji hracum a cpkum, byli jste super. A co blbnu, jeste jednou diky organizatorum :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Ano ano. Chceme vědět, do kdy chcete mít reporty. Z tohohle bez problémů a se zaujetím. V tuhle chvili jsem 30 hodin na nohou... Just one word: WORTHED!
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Btw. do kdy se maji posilat reporty? :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Toz dobre to bylo, diky vsem :-)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Myslím, že na krátké hře je lepší extrém příliš akce, než exrém příliš málo akce. Ještě lepší je samozřejmě vyvážit to tak akorát, ale to se zkrátka občas nepovede...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Taky chci všem moc poděkovat za hru, bylo to velmi intenzivní a i když jsem CP, v některých momentech jsem se vnímala spíš jako hráč pro kterého jsou připravené věci k řešení :)
    Přidám se ale k hnutí za více spánku o Hlídkách, myslím, že bychom si to někteří ještě více užili, kdybychom nemuseli mít sirky mezi víčky. :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Kluci,byla to parada. Jsem mrtva a chcipla...ale i pres prisernou chripku jsem si to uzila uplne strasne moc. Poklona CPckum, ze to s nama i v ty kose preckaly. Diky za kriipanii - akorat projizdim v plzni kolem namesti a slysim pres hluk je podivnou tahavou melodii... ;)
    Byli jste bajecni.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Děkuji za suprové sidestories. Doufám, že se na ně dostane i na jaře, ačkoli příště už by bylo milé nechat lidem alespoň pár hodin na spánek.
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    Děkuju za pěknou hru! Děkuju za Ježíše!
    I když jsem se účastnila tak na 1/2, bylo to super!
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    #foreverAlone

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam