• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    NICCI
    NICCI --- ---
    I já bych ráda poděkovala... Děkuji.
    Myslím že všechno ostatní tu už bylo řečeno a já se tímto pod to podepisuju. Bylo to úžasný.
    Song stuck in my head ... ahh - 9GAG
    http://9gag.com/gag/anB62Zz
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Takže, po tom co jsem trochu dohnala strašlivý spánkový deficit bych i já ráda poděkovala.
    V první řadě děkuji organizátorům za to, že pro nás Sidestories vůbec udělali, že drží tenhle svět při životě i když hlavní herní zápletky si vzaly pauzu. Děkuju.
    Hned následně bych těm stejným organizátorům ráda poděkovala za to, jak skvělou hru pro nás udělali. Zápletky byly zajímavé, byly skvěle připravené a hrozně nás bavili a byla jich spousta. Děkuji taky za Vaše nasazení, z nás všech jste byli ti nejnevyspanější a pořád jste s náma řešili každou krávovinu a trávili hodiny taháním zapadlých aut v polích, klobouk dolů. Upřímně myslím, že spousta příčetných organizátorů by mě dávno odkázala na odtahovku místo shánění teréňáků...
    Dále děkuji všem CP za jejich výkony, nasazení, ochotu hrát si s náma v nelidskou denní i noční dobu i za to, že nám nedali pěstí, když jsme k nim v takovou dobu přišli, prohodili tři věty a popřáli pěkný den. (Pokračujte, my se chceme jen podívat. To bylo nějaký rychlý.. tak nic, tak se tu mějte... a tu mrtvolu si ukliďte..). Děkuju anarchistům, u kterých jsem vážně litovala, že je nemůžu umlátit tyčí.
    A nakonec samozřejmě děkuji všem spoluhráčům. Nočním hlídkařům za ochotu a nasazení i přes hrozné nevyspání a za to, že svou unavenou nejsvětlejší neumlátili, protože v neděli už mlela hrozný blbosti chvílema. Všem za zábavnou interakci a zážitky (zejména ta něděle byla výživná..).
    Závěrem bych ráda řekla, že u takhle krátké hry mi ten nedostatek spánku bavil, byla jsem ráda, že je děj nabitý a že se věci dějí pořád. V tomhle rozměru se to samozřejmmě nedá dělat dlouhodobě a ani bych to nechtěla, na druhou stranu to mělo něco do sebe. Možná bych i u delších běhů uvítala, kdyby občas nepřišla klidná noc a hlídkaři museli přemýšlet nad udržením kontroly analytiky a podobně... a zdaleka by se toho nemuselo dít tolik, jako teď po nocích.
    VACKY
    VACKY --- ---
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    CP na tom byly úplně stejně. Pro mě je to zajímavá zkušenost za kterou jsem vděčný, ale jeden víkend za rok je podle mě hranice za kterou končí zábavnost.

Nicméně, pokud o to opravdu jako hráči stojíte, můžete říct orgům, že chcete jednou za čas připravit víkendový hardcore běh - něco na způsob pekelné noci z Vrány:-)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    AMBERAN: Je fakt, že spousta lidí to nevydržela. Někteří i zdravotně. Jako ano. Souhlasím, že občas to takhle jde, ale komplet? Jestli jste to takhle vedli před několika lety, když Hlídky začínali, jste borci. Umřel bych.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    ERNEDAR: No ty jsi taky ten výjezd v neděli v osm ráno ne zaspal :-)

Chápu a beru názor těch, kteří píši, že je to takhle bavilo. Ostatne mě svým způsobem taky. Výsledek ovšem byl, že v neděli dopoledne ráda denních hlidkaru prostě nefungovala nebo vůbec nenastoupila, a další jsme neměli.
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    AMBERAN: Popravdě se k Isberiovi přidávám. Včera jsem měl taky dost, ale poslední spánek proběhl v sobotu dopoledne... Pravda... Byl by delší, kdyby mi nevolal Radosta...
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    VACKY: A kdo za to asi může, co?
    VACKY
    VACKY --- ---
    tady to vypadá jak na schuzi insomniaku :D
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    ISBERIUS: No, ja bych byl treba mnohem radeji, kdybys v prubehu trochu spal a fungoval i v nedeli ;-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    (jinými slovy, asi se navzájem nepřesvědčíme :))
    REINITA
    REINITA --- ---
    ISBERIUS: asi už jsem z těch akcí sandmanovského typu trochu vyrostla, no...
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    REINITA: No mě sebe místy taky bylo líto, ale prostě to má něco do sebe...
    SHERD
    SHERD --- ---
    ISBERIUS: Moje slova. Zjistil jsem aspoň, že pod spánkovou deprivací zvládám velení ještě hůř než obvykle. :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    ISBERIUS: když jsem tě místy viděla, tak mi tě bylo líto :-p
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    REINITA: Mě třeba málo spánku docela bavilo, ale dýl než ten víkend bych to nedal...
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    prosim zaslání všech video a foto materiálů, které se mohou zveřejnit - nejlépe do středy večer (2.12.)
    na sidestories@praguebynight.eu

(nejlepe pres uschovnu nebo wetransfer - apod)

Dekujeme a nebudete litovat
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    VACKY: Škoda. To je v Brně Fénixcon. :( (Ale chápu, že jindy, než večer před volným dnem, to nemá smysl.)
    VACKY
    VACKY --- ---
    VACKY: ehm .. jakože pátek 4.12. Měl bych v hlavě vypnout ty dva "spolehlivce" Vlada s Pepou :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    Afterparty!

V pátek od 19:00 v Elysiu. Všechny vřele zveme, to znamená i CP. :) Akce bude nekuřácká.

A prosím kdo měl něco půjčeného (placky, šeřítka atp.) tak nám to přineste. Kdo to v pátek nedává, nechávejte nám půjčené věci v Elysiu u barmanů, dáme jim tam na ně nějakou bednu ať nás nezbijou. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam