• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VACKY
    VACKY --- ---
    Tak se nám pěkně schází komentáře. Moc za ně děkujeme a když už jste to sepsali a vyplnili, tak udělat si účet na larpové databázia a kliknout hodnocení jistě nebude takový problém. :)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Ahoj, doufáme, že se Hlídky Sidestories líbili. Každopádně víme, že vše nebylo dokonalé a nevyšlo vždy tak jak jsme chtěli. Moc by nám pomohlo, kdyby jste odpověděli na pár otázek a poskytli nám takto zpětnou vazbu.

Děkujeme
    organizační tým Sidestories

Feedback Sidestories
    https://docs.google.com/forms/d/1B11MOF9rGUyAz7eSZOvvFmHCsv5pz1ug7U6VDMOBd0Q/viewform
    REINITA
    REINITA --- ---
    LIMWEN: to by se neodvážil. ;)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    REINITA: Hlavně když po tobě z toho okýnka nekřičel "Prst smrti!" jak jeden nejmenovaný Vacky na mě týden před hrou, málem jsem dostala infarkt
    REINITA
    REINITA --- ---
    CYBERKOTLIK: já mám bohatou historii s možností (ne)nasednout k cizímu člověku do auta, takže na tohle mám celkem pevný názor ;)

ELVOTHIEN: díky ;) ale já bych se klonila spíš k variantě s hvězdami vpravo, vzhledem k tomu, jak ta intenzita roste... :)

VACKY: už jsem nad tím taky přemýšlela, ale pak jsem došla k závěru, že mě oslovují jen creepové proto, že normální chlapi si hledí svého a jsou dost soudní na to, aby se až na výjimky (třeba v letadle, kde je šílená nuda a člověk udělá všechno, aby si cestování zkrátil) nedávali do řeči s cizími ženskými.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    REINITA: v Plzni takhle unesli holku, takze byt trochu paranoidni v podobnych pripadech neni na skodu:)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    REINITA: Na to mám několik teorií, v jedné figuruje ten prostý fakt, že jsi prostě pěkná ženská.
    Tu o hvězdách vpravo si nechám pro sebe :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: ze by te kreepove povazovali za stejnou krevní skupinu? :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    ELVOTHIEN: škoda, že v takovou chvíli nemůžu prostě skočit do Šera a nemuset to řešit. Všeljací krípové se se mnou dávají poslední dobou do řeči čím dál častěji...
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    REINITA: Říkáme to pořád, že Praha hraje s námi .)
    REINITA
    REINITA --- ---
    hm. zatímco já jsem neměla problém z role vyklouznout do běžného provozu, realita s tím zjevně nějaký problém má. Čekala jsem před chvílí na autobus, načež kolem mě projelo (středně dobře vypadající) auto, prudce zabrzdilo, zařadilo zpátečku, nacouvalo zpátky až ke mně, řidič stáhl okýnko a prý, jestli někam nechci hodit.
    Not funny...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    SOMBRA: Doprčic, jen zmíníš kus textu a už si to zase zpívám!!! :D
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    fotky z dějové linie "Ring Around the Rosie..."

sombrik | Hlidky_listopad2015 – rajce.net
    http://sombrik.rajce.idnes.cz/Hlidky_listopad2015
    NICCI
    NICCI --- ---
    I já bych ráda poděkovala... Děkuji.
    Myslím že všechno ostatní tu už bylo řečeno a já se tímto pod to podepisuju. Bylo to úžasný.
    Song stuck in my head ... ahh - 9GAG
    http://9gag.com/gag/anB62Zz
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Takže, po tom co jsem trochu dohnala strašlivý spánkový deficit bych i já ráda poděkovala.
    V první řadě děkuji organizátorům za to, že pro nás Sidestories vůbec udělali, že drží tenhle svět při životě i když hlavní herní zápletky si vzaly pauzu. Děkuju.
    Hned následně bych těm stejným organizátorům ráda poděkovala za to, jak skvělou hru pro nás udělali. Zápletky byly zajímavé, byly skvěle připravené a hrozně nás bavili a byla jich spousta. Děkuji taky za Vaše nasazení, z nás všech jste byli ti nejnevyspanější a pořád jste s náma řešili každou krávovinu a trávili hodiny taháním zapadlých aut v polích, klobouk dolů. Upřímně myslím, že spousta příčetných organizátorů by mě dávno odkázala na odtahovku místo shánění teréňáků...
    Dále děkuji všem CP za jejich výkony, nasazení, ochotu hrát si s náma v nelidskou denní i noční dobu i za to, že nám nedali pěstí, když jsme k nim v takovou dobu přišli, prohodili tři věty a popřáli pěkný den. (Pokračujte, my se chceme jen podívat. To bylo nějaký rychlý.. tak nic, tak se tu mějte... a tu mrtvolu si ukliďte..). Děkuju anarchistům, u kterých jsem vážně litovala, že je nemůžu umlátit tyčí.
    A nakonec samozřejmě děkuji všem spoluhráčům. Nočním hlídkařům za ochotu a nasazení i přes hrozné nevyspání a za to, že svou unavenou nejsvětlejší neumlátili, protože v neděli už mlela hrozný blbosti chvílema. Všem za zábavnou interakci a zážitky (zejména ta něděle byla výživná..).
    Závěrem bych ráda řekla, že u takhle krátké hry mi ten nedostatek spánku bavil, byla jsem ráda, že je děj nabitý a že se věci dějí pořád. V tomhle rozměru se to samozřejmmě nedá dělat dlouhodobě a ani bych to nechtěla, na druhou stranu to mělo něco do sebe. Možná bych i u delších běhů uvítala, kdyby občas nepřišla klidná noc a hlídkaři museli přemýšlet nad udržením kontroly analytiky a podobně... a zdaleka by se toho nemuselo dít tolik, jako teď po nocích.
    VACKY
    VACKY --- ---
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    CP na tom byly úplně stejně. Pro mě je to zajímavá zkušenost za kterou jsem vděčný, ale jeden víkend za rok je podle mě hranice za kterou končí zábavnost.

Nicméně, pokud o to opravdu jako hráči stojíte, můžete říct orgům, že chcete jednou za čas připravit víkendový hardcore běh - něco na způsob pekelné noci z Vrány:-)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    AMBERAN: Je fakt, že spousta lidí to nevydržela. Někteří i zdravotně. Jako ano. Souhlasím, že občas to takhle jde, ale komplet? Jestli jste to takhle vedli před několika lety, když Hlídky začínali, jste borci. Umřel bych.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam