• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    FIN: Ano, uz jsem objevil skryte dovednosti s kancelarskou sponkou, panvi, kladivem a klinrm... lopata urcite take nebude problem. :D
    FIN
    FIN --- ---
    LIMWEN: žádné strachy, Noční hlídko, my si s kolegou Hradilem nějak poradíme...
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Lámání lopat kdykoliv a o kohokoliv. Zn. levně!
    VACKY
    VACKY --- ---
    ISBERIUS: To si rika o nejake lamani lopaty hodne prilezitosti :)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Za Alici bych ráda dodala, že Noční hlídka Alešovi ráda pomůže zlomit spoustu lopat :-)
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    REINITA:
    AMBERAN:
    A za sebe bych chtěl říct, že Aleš je už teď nesvůj ohledně frekvence lámání lopat za dobu kdy tu Eva s Filipem nebudou :)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    REINITA: A k účasti Ragulina na hře: Z předchozích zkušeností dobře víme, že by nefungovalo, kdybych Reinitu nechával doma a sám chodil hrát. Navíc bude dost pravděpodobně v té době potřebovat mou péči a pozornost. Takže moje účast bude také velice sporadická, v podstatě na vyžádání.
    Zatím nemám žádný fancy herní důvod, ale já nějaký vymyslím ;-)
    Takže také prosím sejmout až příště, nebo fakt rychle na krátké vyžádané schůzce :-D
    REINITA
    REINITA --- ---
    k účasti Evy Schwarzkoppové na hře:
    Jak už jste asi zaznamenali (zejména členové DH, ale v tomto dílu by to zaručeně neušlo nikomu, kdo vidí aspoň trochu), pražská Nejtemnější je těhotná. Přičemž mílovými kroky aspiruje na nejhorší budoucí matku na světě a nijak ji to netrápí (pááártyyy! kokain! aspoň vínečko, když už ne vodka!).
    Nicméně protože postava není hráč a už budu během Side Stories II. taková valivější, v podstatě se hry účastnit nebudu, maximálně se tu a tam objevím na jednom ze štábů na kus herní řeči. Pokud byste ovšem s Evou chtěli něco řešit (nějaké to piklení, žádost o radu, dotaz na názor apod.), normálně se můžeme domluvit na herní schůzce. Pokud chcete Evu sejmout, prosím, odložte to na jiný běh.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    CYAN: názvy specializací se měnit nebudou ani v revidovaném překladu, don't worry ;-)
    CYAN
    CYAN --- ---
    VACKY: No právě :D myslím že mají obrateně přejmenovat na něco co není v originále označení pro vlkodlaky :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    A kdyby to někoho zajímalo a aby jste mohli včas panikařit tak na Sidestories II. je zatím přihlášeno 9 světlých a 5 temných.
    VACKY
    VACKY --- ---
    CYAN: Ve specializacích je v těch knihách už tak pěknej bordel mi přijde ..
    CYAN
    CYAN --- ---
    Hlavně se prý chystal druhé kolo překladů a budou se měnit názvy specializací :D
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    A když jsme u těch novinek, věděli jste že existuje kniha Šestá hlídka a že by měla nejspíš v březnu vyjít v češtině? :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    Ahoj,

Protože jsme strašný makáči tak už máme samozřejmě všechno hotovo :) a proto se můžeme zabývat takovými podružnostmi jako například:

1) Na SIDESTORIES II. můžete postupovat po kategoriích i jinak utrácet expy za učení kouzel a schopností - jedinou podmínkou je dát vědět za co a kolik expů jste utratili na sidestories@praguebynight.eu

2) Za SIDESTORIES II. si po skončení hry mohou všichni účastníci připsat 7 expů.
    REINITA
    REINITA --- ---
    SILENTBOB:

at first I was like...

a pak jsem uviděla ten termín...
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Ahoj,
    mám pro vás skvělou zprávu. Krátké vzpomínkové video na Sidestories.
    Sidestories
    http://www.youtube.com/watch?v=1xdr9loxqyM

A jelikož se blíží ty vánoce a nás velmi inspirovalo, jak se vám Sidestories líbily, rozhodli jsme se v udělat pokračování.
    V Březnu se prostě nejde spát bude se pařit a hlídkovat.

SIDESTORIES II. budou probíhat v termínu 25. 3. 2016 - 17. 4. 2016.
    Jak přesně budou fungovat akční a pasivní dny/týdny/víkendy ... vám ještě upřesníme.
    Přihlášení pro hráče. Příhlášení bude otevřeno do 1. 3. 2016.
    Vstupné na hru je 500Kč - účet 2600445512/2010 jako variabilní symbol uveďte 123456 a do zprávy pro příjemce uveďte PHSII a vaše jméno, nebo přezdívku.

Stále platí, že pokud možno, nechceme přijít do styku s organizačními informacemi ani nijak měnit a utvářet svět ve kterém běžně hrajeme, nebudeme řešit jakékoliv výzkumy, osobní tajemství a exkurzy do problémů z předchozích dílů Hlídek, tyto věci necháváme na příští řádnou hru.
    Analytické oddělení bude opět zvlášť oddělené a těší se na vás Pepa s Vladem a možná i někdo nový.
    Přesto bychom rádi, aby Sidestories II. splnili co nejlépe vaše představy.
    Připravili jsme krátký dobrovolný dotazník, který pokud chcete vyplňte a tím nás inspirujte - co by jste právě vy ve hře chtěli. (neznamená to nutně, že se nám podaří vecpat tam všechno)

A do řetice tu mám tu nejdůležitější prosbu. Pokud nejste hráči rádi vás přivítáme do řad CP. Protože čím vic CP tím víc adidas... teda tím bude Sidestories II. lepší :)
    Přihlášení pro CP

Organizovaný chaos
    Silentbob, Vacky, Vsuvka, Kuba a Calwe.
    organizační e-mail: sidestories@praguebynight.eu

p.s. za tyhle Sidestories dostanete od holek expy :-)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Už dnes večer od 18:00 v Elysiu. Těšíme se na všechny, kdo si přijdou pro kalendář nebo ho s náma alespoň přijdou zapít.

LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Kalendáře NH jsou hotové!
    V úterý 15.12. budeme v Elysiu od 18:00 zapíjet a rozdávat kalendáře. Kdo jste si nějaký objednali, můžete si ho tam vyzvednout. Kdo jste si ho neobjednali, ale chcete ho aspoň vidět, nebo si s náma dát panáka, rádi Vás uvidíme.
    Kdo v úterý nemůže a má u nás kalendář, napište mi, domluvíme si předání jindy.
    REINITA
    REINITA --- ---
    HEULWEN: dobře, vyhrálas, jdu plakat do kouta. :D můžu se utěšovat jedině tím, že holt od pohledu nevypadám, že bych si takhle přímo dala říct :o)
    HEULWEN
    HEULWEN --- ---
    REINITA: Hehe, mám ekvivalentní storku, ale ještě trochu víc creepy. Trávila jsem takhle nemoc u rodičů na vesnici, vylezla jsem ven (v papučích, šátku kolem krku, vytahaném svetru a s červeným ksichtem) podívat se na zastávku před domem, kdy mi jede autobus. Najednou projelo (hodně špatně vypadající) auto, skoro se rozpadlo, když náhle zabrzdilo, řidič zacouval ke mě. Já přišla blíž v naivní víře, že potřebuje poradit. A uvnitř sedící slizák se zeptal: "Slečno, nechtěla byste sex?"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam