Takže, po tom co jsem trochu dohnala strašlivý spánkový deficit bych i já ráda poděkovala.
V první řadě děkuji organizátorům za to, že pro nás Sidestories vůbec udělali, že drží tenhle svět při životě i když hlavní herní zápletky si vzaly pauzu. Děkuju.
Hned následně bych těm stejným organizátorům ráda poděkovala za to, jak skvělou hru pro nás udělali. Zápletky byly zajímavé, byly skvěle připravené a hrozně nás bavili a byla jich spousta. Děkuji taky za Vaše nasazení, z nás všech jste byli ti nejnevyspanější a pořád jste s náma řešili každou krávovinu a trávili hodiny taháním zapadlých aut v polích, klobouk dolů. Upřímně myslím, že spousta příčetných organizátorů by mě dávno odkázala na odtahovku místo shánění teréňáků...
Dále děkuji všem CP za jejich výkony, nasazení, ochotu hrát si s náma v nelidskou denní i noční dobu i za to, že nám nedali pěstí, když jsme k nim v takovou dobu přišli, prohodili tři věty a popřáli pěkný den. (Pokračujte, my se chceme jen podívat. To bylo nějaký rychlý.. tak nic, tak se tu mějte... a tu mrtvolu si ukliďte..). Děkuju anarchistům, u kterých jsem vážně litovala, že je nemůžu umlátit tyčí.
A nakonec samozřejmě děkuji všem spoluhráčům. Nočním hlídkařům za ochotu a nasazení i přes hrozné nevyspání a za to, že svou unavenou nejsvětlejší neumlátili, protože v neděli už mlela hrozný blbosti chvílema. Všem za zábavnou interakci a zážitky (zejména ta něděle byla výživná..).
Závěrem bych ráda řekla, že u takhle krátké hry mi ten nedostatek spánku bavil, byla jsem ráda, že je děj nabitý a že se věci dějí pořád. V tomhle rozměru se to samozřejmmě nedá dělat dlouhodobě a ani bych to nechtěla, na druhou stranu to mělo něco do sebe. Možná bych i u delších běhů uvítala, kdyby občas nepřišla klidná noc a hlídkaři museli přemýšlet nad udržením kontroly analytiky a podobně... a zdaleka by se toho nemuselo dít tolik, jako teď po nocích.