• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    VACKY
    VACKY --- ---
    SANELIN: jde si nastavit od kdy do kdy to filtruje
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    AMBERAN: Jo, ale pokud jsem platila 16.12., tak uz to tam neni... :)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    On ten ucet je transparentni, takze pokud na https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2600445512 nemuzete najit svou platbu, tak tam asi neni :-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    SANELIN: Zatim nechci nikoho pranyrovat :) Kdo si neni jisty zda zaplatil at mi napise do posty, ja mu to rad sdelim :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    VACKY: udelejte seznam - prihlasen/zaplaceno - ano/ne ;)
    VACKY
    VACKY --- ---
    Na Sidestories II. přihlášeno 12 světlých a 9 temných. Prosím nezapomínejte platit registrační poplatek. Děkujeme :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: tak já jsem si myslela, že chystáte side stories II., ne? to mi přijde jako dostatečná příležitost na lámání mnoha lopat...
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    FIN: Ano, uz jsem objevil skryte dovednosti s kancelarskou sponkou, panvi, kladivem a klinrm... lopata urcite take nebude problem. :D
    FIN
    FIN --- ---
    LIMWEN: žádné strachy, Noční hlídko, my si s kolegou Hradilem nějak poradíme...
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Lámání lopat kdykoliv a o kohokoliv. Zn. levně!
    VACKY
    VACKY --- ---
    ISBERIUS: To si rika o nejake lamani lopaty hodne prilezitosti :)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Za Alici bych ráda dodala, že Noční hlídka Alešovi ráda pomůže zlomit spoustu lopat :-)
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    REINITA:
    AMBERAN:
    A za sebe bych chtěl říct, že Aleš je už teď nesvůj ohledně frekvence lámání lopat za dobu kdy tu Eva s Filipem nebudou :)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    REINITA: A k účasti Ragulina na hře: Z předchozích zkušeností dobře víme, že by nefungovalo, kdybych Reinitu nechával doma a sám chodil hrát. Navíc bude dost pravděpodobně v té době potřebovat mou péči a pozornost. Takže moje účast bude také velice sporadická, v podstatě na vyžádání.
    Zatím nemám žádný fancy herní důvod, ale já nějaký vymyslím ;-)
    Takže také prosím sejmout až příště, nebo fakt rychle na krátké vyžádané schůzce :-D
    REINITA
    REINITA --- ---
    k účasti Evy Schwarzkoppové na hře:
    Jak už jste asi zaznamenali (zejména členové DH, ale v tomto dílu by to zaručeně neušlo nikomu, kdo vidí aspoň trochu), pražská Nejtemnější je těhotná. Přičemž mílovými kroky aspiruje na nejhorší budoucí matku na světě a nijak ji to netrápí (pááártyyy! kokain! aspoň vínečko, když už ne vodka!).
    Nicméně protože postava není hráč a už budu během Side Stories II. taková valivější, v podstatě se hry účastnit nebudu, maximálně se tu a tam objevím na jednom ze štábů na kus herní řeči. Pokud byste ovšem s Evou chtěli něco řešit (nějaké to piklení, žádost o radu, dotaz na názor apod.), normálně se můžeme domluvit na herní schůzce. Pokud chcete Evu sejmout, prosím, odložte to na jiný běh.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    CYAN: názvy specializací se měnit nebudou ani v revidovaném překladu, don't worry ;-)
    CYAN
    CYAN --- ---
    VACKY: No právě :D myslím že mají obrateně přejmenovat na něco co není v originále označení pro vlkodlaky :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    A kdyby to někoho zajímalo a aby jste mohli včas panikařit tak na Sidestories II. je zatím přihlášeno 9 světlých a 5 temných.
    VACKY
    VACKY --- ---
    CYAN: Ve specializacích je v těch knihách už tak pěknej bordel mi přijde ..
    CYAN
    CYAN --- ---
    Hlavně se prý chystal druhé kolo překladů a budou se měnit názvy specializací :D
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    A když jsme u těch novinek, věděli jste že existuje kniha Šestá hlídka a že by měla nejspíš v březnu vyjít v češtině? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam