• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VACKY
    VACKY --- ---
    Ahoj, omluvte prosím drobný spam. :)

Sháníme hráče jednorázových CP rolí na Hlídky: Sidestories, Hra bude probíhat od pátku 25.3. večer do neděle 17.4. odpoledne. Kdo by měl v tomto termínu čas a chuť přihlašte se formulářem zde: https://docs.google.com/...14foj7kjxfE5GezPj-x5Aeyn-qUjnkTHc1uQlE7cEkaw/viewform?edit_requested=true

(není třeba být k dispozici po celou dobu, časové možnosti se vyplňují do formuláře).
    CYAN
    CYAN --- ---
    Ahoj všichni! :)

Z důvodů, které možná i někteří z vás znají, plánujeme na středu 9. 3. party v postavách. Zveme každého, těšíme se na všechny (a jestli ne, tak vám to neřekneme ;D ) Znát důvod party není vůbec podmínkou.

Kdo by měl zájem, ozvěte se mi do pošty ať mám zhruba odhad, ale přijít můžete i bez předchozího varování.

Mějte se famfárově a uvidíme se ve středu
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SHERD:
    ARGEL: omlouváme se a sypeme si popel na hlavu, na fotky jsme zkrátka zapomněli... nevím, kdy se k tomu dostanu - tenhle rýden už to nejspíš nezvládnu, ale pokusím se je co nejdříve zveřejnit
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    SHERD: Taky se mi po nich stýská...
    SHERD
    SHERD --- ---
    Tak, tuhle otázku jste asi nečekali: Prošly již fotky z běhu srpnového cenzurou?
    Nebo možná přesněji: Prošly vůbec nějaké fotky z běhu srpnového cenzurou?
    VACKY
    VACKY --- ---
    SILENTBOB: A vyprostovaci sluzba v cene ;)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Padají otázky jak to bude časově.

zatím je plán takovýto a doufám, že se nemění

Přes týden bude hra volnější/klidnější. Je v plánu více dlouhodobých linek, které vás zaměstnají.
    Budeme sledovat vaše stavy hlídkařů ve službě a tomu přizpůsobovat hru (hlavně spíš tím, že události přesuneme na jindy než že by jsme přidávali)

Víkendy budu v akčnějším stylu. (ale pořád to bude cca polovina SS1)

Časově to vídíme takto:
    po - ct: vstupy 18:00 - 24:00
    patek vstupy od 18:00 az nedele do 22:00

Samozrejmě se můžete spolehnout na analytiku hlasící zavčasu klídné noci, zajímavě časy až po červenou kontrolku na rychlovarné konvici.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Diky... Inu... vecery jsou pro mne taky dost naprd, pokud to nebudou patek+vikend ale ok... bude vic dovoleny na jine legracky. :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SANELIN: Včera jsem to řešil s Vackym. Intenzivní týden není vůbec plánován a hra nebude přes pracovní dobu. Budou se řešit víkendy a večery.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Dotaz - uz je nejak vybrany termin intenzivniho tydne, nebo se tak hrat nebude a zustanou jen vikendy?
    NICCI
    NICCI --- ---
    FIN: Potomci? Gratuluju! :)
    FIN
    FIN --- ---
    Posílám do Prahy pozdrav ze Šumavy :-)
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153246163591039.1073741973.62652166038&type=3
    (warning: cuteness overload threat!)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    VACKY: Přidáno do záhlaví.
    VACKY
    VACKY --- ---
    Nemam prava do zahlavi, tak alespon takhle :)

SIDESTORIES II. budou probíhat v termínu 25. 3. 2016 - 17. 4. 2016.

Vstupné na hru je 500Kč - účet 2600445512/2010 jako variabilní symbol uveďte 123456 a do zprávy pro příjemce uveďte PHSII a vaše jméno, nebo přezdívku.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Bylo by pro nas nepamatujici a line hledat hodit termin sidestories a cislo uctu do zahlavi? :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    VACKY: Pardon, čumákovala jsem z práce a ono se u nás moc lovit "v těch internetech" nesmí :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    SANELIN: jde si nastavit od kdy do kdy to filtruje
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    AMBERAN: Jo, ale pokud jsem platila 16.12., tak uz to tam neni... :)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    On ten ucet je transparentni, takze pokud na https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2600445512 nemuzete najit svou platbu, tak tam asi neni :-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    SANELIN: Zatim nechci nikoho pranyrovat :) Kdo si neni jisty zda zaplatil at mi napise do posty, ja mu to rad sdelim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam