• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    :) zajdeme si do kina na Gods of Egypt... Shanim dobrovolniky s mirne (no dobre, podle ukazek asi spis hodne) masochistickymi sklony a vasni pro horror in RL. >:-D
    CYAN
    CYAN --- ---
    SANELIN: promiň, někdy ti to můžu herně či neherně vynahradit a vytánout tě někam jen tak, chceš? :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Tak ted jsem skutecne smutna panda a budu tesknit o to vic, ze mi to zase utece... :'-( *sob, sob*
    CYAN
    CYAN --- ---
    FIONOR: děkuju! ♥ ten pán má naprostou pravdu a já se omlouvám, jsem lama a neumím to tak podat :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    K tomu jak se postavy dozvěděly - pobíhá kolem Aneta a zve koho potká a dodává k tomu, že můžete zvát další lidi, kdyby někoho nepotkala. Zve přesněji hlídkaře a mimo hlídky jenom ty, koho aspoň trochu zná. Hlavní účel party je prostě party, pobavit se nějak hromadně.
    Na rozhraní postavy a hráče: hráče zamrzí, když nepřijdete, ale zcela to pochopí, postavě je to upřímně jedno, protože si chce užít party.
    CYAN
    CYAN --- ---
    LIMWEN: Nejdůležitější účel party je, aby prostě byla party. Jéakékoliv jiné důvody jsou sekundární a nepodstatné. Lepší? :)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    VACKY: Nejde o to, že by byla nejsvětlejší nobl, jen to že je nejsvětlejší by mohlo způsobit, že bude její přítomnost někomu nepříjemná... a protože nevím, proč Aneta tu párty dělá a kdo tam bude, je riziko, že by má přítomnost nebyla některým hostům příjemná... a proto, když nejsem přímo pozvaná a nejsem si s Anetou tak blízká, abych věděla o co jde, přijde mi lepší tam nechodit a nechat ji a její hosty ať se dobře baví... z postavového hlediska
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    VACKY: tobě se ten příměr s Johannesburgem fakt líbí, co? :D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    A ja to shrnu jeste jinak - je to streda, tudiz si to uzijte a dejte si sklenicku i za mne, i kdybych nahodou vedela proc, moje casove moznosti mi nedovoluji se ucastnit... :(
    VACKY
    VACKY --- ---
    LIMWEN: Tyyjo, ta nejsvětlejší je nejaka nobl. :) Je to trochu zvláštní když Praha je pro NH něco jako Johannesburg pro běžnou policii. :D
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Ja bych si prisadil jeste z jineho uhlu pohledu - a jak se tedy postavy o takove party dozvedely? Visely po Praze letaky? :-)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    A je to i otázka postavy... já jako Limwen ráda přijdu na párty, i když nevím o co jde a někdo mi řekne, že může přijít kdokoli a znám pořádajícícho... totéž může udělat postava, když je třeba řadový hlídkař, i když už se trochu bojí politického či společenského faux pas... Alici ale přijde vrcholně nevhodné cpát se na tuhle párty.. když nevím proč je, nemám k dotyčnému tak blízko a nebyla bych případně jen nevítaný host, ale nevítaná nejsvětlejší, což mi přijde vážně nevhodné
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: a to já právě vůbec nevím, protože netuším, co je ta párty zač. Dost možná tam ani žádní hlídkaři nebudou a půjde o setkání anonymních veganů...
    VACKY
    VACKY --- ---
    A vylity hlidkari ty jsou na takovy party uplne lozeny :D

VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: Tak Hradil by treba mohl :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    souhlas s LIMWEN. Nejde o absenci pozvání, to není na překážku - ale je dobré vědět, na jakou párty se to vlastně cpu. Přijít někam jak zmatený Travolta je styl málokoho.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    CYAN: Je mi líto, má-li to být postavová párty, tak to že to stavíš takhle říká mé postavě, že není vhodné tam chodit... můžu to jako hráč ignorovat a uvidím, jak budu večer stíhat a jak se mi bude chtít jít pařit... jen jsem chtěla říct jak to vyznívá... většinou nebývá vhodné cpát se na nějakou párty, když nevím, proč vlastně je...
    CYAN
    CYAN --- ---
    CYAN: Protože se množí dotazy: JÁ vám účel té party NEŘEKNU :D dokonce vám nenadiktuju za kým se jít ptát! :D Buď víte, nebo si dokážete zjistit i bez mé pomoci, nebo nemáte tušení proč jdete pařit, ale je to úplně stejně jedno :D

Kdo se mě opakovaně zeptá na důvod party, bude rituálně obětován (byli tu nějací zájemci tak pozor ;) )
    VACKY
    VACKY --- ---
    Ahoj, omluvte prosím drobný spam. :)

Sháníme hráče jednorázových CP rolí na Hlídky: Sidestories, Hra bude probíhat od pátku 25.3. večer do neděle 17.4. odpoledne. Kdo by měl v tomto termínu čas a chuť přihlašte se formulářem zde: https://docs.google.com/...14foj7kjxfE5GezPj-x5Aeyn-qUjnkTHc1uQlE7cEkaw/viewform?edit_requested=true

(není třeba být k dispozici po celou dobu, časové možnosti se vyplňují do formuláře).
    CYAN
    CYAN --- ---
    Ahoj všichni! :)

Z důvodů, které možná i někteří z vás znají, plánujeme na středu 9. 3. party v postavách. Zveme každého, těšíme se na všechny (a jestli ne, tak vám to neřekneme ;D ) Znát důvod party není vůbec podmínkou.

Kdo by měl zájem, ozvěte se mi do pošty ať mám zhruba odhad, ale přijít můžete i bez předchozího varování.

Mějte se famfárově a uvidíme se ve středu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam