• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    CYAN
    CYAN --- ---
    SANELIN: platí :-P
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    ERNEDAR: člověk se občas potřebuje něčemu pořádně zasmát
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SANELIN: Pokud chceš jít na tohle tak opravdu jsi masochista.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    :) zajdeme si do kina na Gods of Egypt... Shanim dobrovolniky s mirne (no dobre, podle ukazek asi spis hodne) masochistickymi sklony a vasni pro horror in RL. >:-D
    CYAN
    CYAN --- ---
    SANELIN: promiň, někdy ti to můžu herně či neherně vynahradit a vytánout tě někam jen tak, chceš? :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Tak ted jsem skutecne smutna panda a budu tesknit o to vic, ze mi to zase utece... :'-( *sob, sob*
    CYAN
    CYAN --- ---
    FIONOR: děkuju! ♥ ten pán má naprostou pravdu a já se omlouvám, jsem lama a neumím to tak podat :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    K tomu jak se postavy dozvěděly - pobíhá kolem Aneta a zve koho potká a dodává k tomu, že můžete zvát další lidi, kdyby někoho nepotkala. Zve přesněji hlídkaře a mimo hlídky jenom ty, koho aspoň trochu zná. Hlavní účel party je prostě party, pobavit se nějak hromadně.
    Na rozhraní postavy a hráče: hráče zamrzí, když nepřijdete, ale zcela to pochopí, postavě je to upřímně jedno, protože si chce užít party.
    CYAN
    CYAN --- ---
    LIMWEN: Nejdůležitější účel party je, aby prostě byla party. Jéakékoliv jiné důvody jsou sekundární a nepodstatné. Lepší? :)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    VACKY: Nejde o to, že by byla nejsvětlejší nobl, jen to že je nejsvětlejší by mohlo způsobit, že bude její přítomnost někomu nepříjemná... a protože nevím, proč Aneta tu párty dělá a kdo tam bude, je riziko, že by má přítomnost nebyla některým hostům příjemná... a proto, když nejsem přímo pozvaná a nejsem si s Anetou tak blízká, abych věděla o co jde, přijde mi lepší tam nechodit a nechat ji a její hosty ať se dobře baví... z postavového hlediska
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    VACKY: tobě se ten příměr s Johannesburgem fakt líbí, co? :D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    A ja to shrnu jeste jinak - je to streda, tudiz si to uzijte a dejte si sklenicku i za mne, i kdybych nahodou vedela proc, moje casove moznosti mi nedovoluji se ucastnit... :(
    VACKY
    VACKY --- ---
    LIMWEN: Tyyjo, ta nejsvětlejší je nejaka nobl. :) Je to trochu zvláštní když Praha je pro NH něco jako Johannesburg pro běžnou policii. :D
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Ja bych si prisadil jeste z jineho uhlu pohledu - a jak se tedy postavy o takove party dozvedely? Visely po Praze letaky? :-)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    A je to i otázka postavy... já jako Limwen ráda přijdu na párty, i když nevím o co jde a někdo mi řekne, že může přijít kdokoli a znám pořádajícícho... totéž může udělat postava, když je třeba řadový hlídkař, i když už se trochu bojí politického či společenského faux pas... Alici ale přijde vrcholně nevhodné cpát se na tuhle párty.. když nevím proč je, nemám k dotyčnému tak blízko a nebyla bych případně jen nevítaný host, ale nevítaná nejsvětlejší, což mi přijde vážně nevhodné
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: a to já právě vůbec nevím, protože netuším, co je ta párty zač. Dost možná tam ani žádní hlídkaři nebudou a půjde o setkání anonymních veganů...
    VACKY
    VACKY --- ---
    A vylity hlidkari ty jsou na takovy party uplne lozeny :D

VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: Tak Hradil by treba mohl :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    souhlas s LIMWEN. Nejde o absenci pozvání, to není na překážku - ale je dobré vědět, na jakou párty se to vlastně cpu. Přijít někam jak zmatený Travolta je styl málokoho.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    CYAN: Je mi líto, má-li to být postavová párty, tak to že to stavíš takhle říká mé postavě, že není vhodné tam chodit... můžu to jako hráč ignorovat a uvidím, jak budu večer stíhat a jak se mi bude chtít jít pařit... jen jsem chtěla říct jak to vyznívá... většinou nebývá vhodné cpát se na nějakou párty, když nevím, proč vlastně je...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam