• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SHERD
    SHERD --- ---
    VLADDRACUL: Jakýsi plán tu byl vyvěšen. Pokud se nezměnil, tak viz SILENTBOB
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    V kolik se v patek startuje?
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Presne, jak rika Sherd. Klid a slusnost je na miste. Ale kdyz na to budeme myslet a budeme se pokouset omezit mnozstvi vyjezdu policajtu za nasinci, nebudou treba chybet jinde a usetrime trochu benzinu placenyho z nasich dani. :)
    SHERD
    SHERD --- ---
    Hlavně když už se něco podělá, tak spolupracovat a slušně se chovat.
    Ono dříve nebo později se někdo aktivní s mobilem najde (A to vůbec není špatně!)

Připomněli jste mi vraždu Elizabeth Sue. Tam než jsme si vůbec všimli, že nás někdo sleduje, tak začal vyděšeně zdrhat. Ale policisté měli pochopení. Slovo "larp" naštěstí už není až tak neznámé.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Erm, jak uz nam nekolikrat policiste rekli, v Praze nema smysl takovouhe akci oznamovat, pouze pripadne vyrazne akcni casti na lokalnich sluzebnach.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Oznamovane, pokud vim, zrovna hlidky vzdycky byly, coz bohumzel neznamena, ze o tom vi kazdej cajt z ulice a ze pro to ma taky kazdej pochopeni...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SANELIN: Kdysi jsem od někoho slyšel/četl radu, že prý pomáhá dopředu policii oznámit, že se taková akce bude konat. V Praze znám jenom někoho u městské policie - kdybyste chtěli mohu se ho poptat, co by doporučoval.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SANELIN: to je dobrá připomínka, díky
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Ahojte,
    S prihlednutim k soucasne situaci a s tim spojenymi bezpecnostnimi opatrenimi, ktere do nas dneska prakticky od rana hrnou ve firme, chci trochu apelovat na hrace a CPka:
    V prubehu hry, se pokuste drzet na mysli to, ze obrane slozky budou haklive na blbosti a vysvetlovat policajtum, ze -si jenom hrajeme- bude pravdepodobne zase o trochu narocnejsi.
    Proto, nez zacnete nekoho nasilim cpat do auta nebo si nandavat oblicejove masky, ujistete se, ze to nejaky civil blbe nepochopi. (Ze se na vas nikdo blbe nediva s mobilem s predvolenou 158.)
    Za pripadne problemy to vazne nestoji a je lepsi trochu ohnout hru, nez si kazit realitu.

Je mi jasne, ze nemam moc pravomoci tohle po vas chtit, a ze v zapalu hry se muze stat, ze obcas neco ujede, ale verim, ze jsme rozumni dospeli lide a budeme si davat bacha, protoze chceme hrat i v budoucnu, coz jeden neuznaly policajt muze celkem snadno zmenit.

Diky a pardon za nepatrne OT vykrik.
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    Ahoj,
    Banu Gošasp bude normálně k dispozici jako obvykle. Zavolejte, domluvte si schůzku, zastavte se na čaj, kdykoli a kdokoli, komu se bude chtít užít sobě trochu RP.
    TRICIE
    TRICIE --- ---
    Ahoj,
    Mařenka se bude tuto hru sem tam vyskytovat. Pokud by jste ji chteli herne volat - neni problem. Jen se muze stat, ze vam to tipnu nebo nezvednu. V tom pripade klidek, jsem v praci a pravdepodobne vam za chvilku zavolam zpet. Squat nebude fukcni do odvolani.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Štáb Noční hlídky bude v průběhu následujícího běhu na Kampě (tady 50.0862897N, 14.4091236E). Stále také funguje štábní telefon s číslem 606 459 275. Všem hráčům i CP doporučujeme před případnou návštěvou štábu zavolat a to zejména v pracovní dny. Mohlo by se totiž stát, že jinak na štábu nikoho nezastihnete.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Pravda... Pokud bude ofiko prohlasen za -nehracskeho fotografa- -> tedy jako -ja tu vlastne vubec nejsem- tvora, nemam namitek, sice na fotkach obvykle vypadam desne, ale to uz je jeho vec. :)
    Kdyby mel byt coby hrac, tak by asi Stosovska mela podobny problem, jako Jicinsky.
    FIN
    FIN --- ---
    ARGEL: navíc já se klidně nechám vyfotit jako fin v nějaké scéně či akci, ale kdyby jakýsi jiný fotil náhodou jičínského (a nedej bože pro nějaká média řízená jinou), asi by odešel bez vzpomínek a bez fotoaparátu :-)
    SHERD
    SHERD --- ---
    ARGEL: Já jsem rozhodně pro!

(A když už mluvíme o fotkách...)
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    ARGEL: Jo a fotky samozřejmě uvidíte, zpracovává je poměrně rychle. Nemůžu je slíbit do týdne po focení, ale budou docela rychle.

THOMASMORTA: Přišlo mi lepší, aby se mohl pohybovat zrovna tam, kde to bude zajímavé. Jako CP máš přeci jen omezené pole působnosti.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    ARGEL: pokud to znamená, že jednou uvidíme fotky, jsem pro. Je mi jasné, že toho budu možná litovat, prvního víkendu se mi částečně dokonce podaří zúčastnit. Dali nám v práci dovolenou:-)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ARGEL: Proč ho nezapojíš jako CP? Třeba by mohl dělat stážistu Lávkové.
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    Ahoj všem!

Nedávno jsem se bavila s mým kamarádem o tom, jak si tu krásně v Praze hrajeme. Byl nadšen a jako zvědavý LARPer by se chtěl na nás kouknout. To je ta méně zajímavá část tohoto dlouhého příběhu. Důležitější je, že to je velice šikovný a zapálený fotograf, tak se nabídl, že bude pobíhat s námi a fotit, co se dá.

ERGO: Je někdo proti tomu, aby kolem nás první víkend pobíhal externí fotograf?
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    SABRIEL13: Budem držet palce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam