• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    FIN
    FIN --- ---
    ARGEL: navíc já se klidně nechám vyfotit jako fin v nějaké scéně či akci, ale kdyby jakýsi jiný fotil náhodou jičínského (a nedej bože pro nějaká média řízená jinou), asi by odešel bez vzpomínek a bez fotoaparátu :-)
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    ARGEL: Jo a fotky samozřejmě uvidíte, zpracovává je poměrně rychle. Nemůžu je slíbit do týdne po focení, ale budou docela rychle.

THOMASMORTA: Přišlo mi lepší, aby se mohl pohybovat zrovna tam, kde to bude zajímavé. Jako CP máš přeci jen omezené pole působnosti.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    ARGEL: pokud to znamená, že jednou uvidíme fotky, jsem pro. Je mi jasné, že toho budu možná litovat, prvního víkendu se mi částečně dokonce podaří zúčastnit. Dali nám v práci dovolenou:-)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ARGEL: Proč ho nezapojíš jako CP? Třeba by mohl dělat stážistu Lávkové.
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    Ahoj všem!

Nedávno jsem se bavila s mým kamarádem o tom, jak si tu krásně v Praze hrajeme. Byl nadšen a jako zvědavý LARPer by se chtěl na nás kouknout. To je ta méně zajímavá část tohoto dlouhého příběhu. Důležitější je, že to je velice šikovný a zapálený fotograf, tak se nabídl, že bude pobíhat s námi a fotit, co se dá.

ERGO: Je někdo proti tomu, aby kolem nás první víkend pobíhal externí fotograf?
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    SABRIEL13: Budem držet palce.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Milé hráčstvo,
    tímto dávám na vědomí, že tento běh se Denisa Lávková nebude na hře objevovat tak často jako tomu bylo v minulých bězích, neboť její hráčka skládá za dva měsíce maturitu. Není nicméně problém mě kontaktovat skrze nyx nebo fb (případně po telefonu, pokud máte číslo) a domluvit si osobní schůzku, pokud budete chtít něco piklit; stejně tak není problém mi poslat prohlášení či jiný text k vydání v Jiné pravdě.

Díky za pochopení,
    Sab alias Denisa Lávková
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Milí hráči, došlo k mnohým úpravám pravidel, která tímto doporučujeme vaší ctěné pozornosti :)

Zejména byla upravena:
    pravidla pro čerpání u VŠECH specializací
    pravidla pro Jasnovidce a Vykladače
    pravidla pro Vlkodlaky, Obrateně a Upíry

Drobná úprava se dotkla Krycího kouzla a stropových pravidel pro Mágy a Vlkodlaky, dále jsme doplnili informace do Obecných pravidel magie (sekce Akční magie).
    Přibyly také nějaké otázky a odpovědi do FAQ.

Všechny změny jsou barevně vyznačeny.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Ahoj, mame na vas takovy drobny dotaznik :) zabere 2 minuty asi :)

Side Stories: Tech Survey
    https://docs.google.com/forms/d/1dSi6dr80ANxWqrUdOQh3ruRmcG9cXg4Zd4jhV3LSnpw/viewform
    VACKY
    VACKY --- ---
    Pripominam prosim tek, kteri jeste za Sidestories nezaplatili registraci aby tak ucinili.

Vstupné na hru je 500Kč - účet 2600445512/2010 jako variabilní symbol uveďte 123456 a do zprávy pro příjemce uveďte PHSII a vaše jméno, nebo přezdívku.

Ucet je transparentni - na webu fio banky si muzete overit zda jste platili, pokud vam pamet neslouzi.
    CYAN
    CYAN --- ---
    Jinak party je v Elysiu :"D
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Myslím, že na nedělní odpolední film "Santo y Blue Demon vs Drácula y el Hombre Lobo" je třeba být mnohem méně otrlý divák, než na s vážnou tváří promítané Egyptské bohy. Každopádně zmíněný instruktážní film o řešení problémů s upíry a vlkodlaky v Mexiku velice doporučuji nejen světlým hlídkařům! Nebude tak syrový jako třeba dávný dokument o boji Světla a Tmy v Nigérii (který lze nyní shlédnout online) ale i tak...
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Vyborne... (mne si potouchle tlapicky) Tak ja si vas vsechny pisu a nekdy v tydnu mezi predposlednim a poslednim hlidkarskym vikendem zkusim mrknout, ve kterem kine to davaji.
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    I přijde Jičínský v podobě kočičí na zásah a zvolá: "Kliďte se a nechte toto vyřídit zástupce bohyně Bastet." Na tohle si vezmu popcorn.
    FIN
    FIN --- ---
    ERNEDAR: klidně na to půjdu jako Jičínský. aspoň se podíváme s kolegy na inspiraci pro nějaká ta příští zatýkání :-)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    FIN: OK. To je viable argument. Ale zbytek ohledně filmů bych řešil jinde.
    FIN
    FIN --- ---
    AMBERAN: no dyk. a hlavní hrdinové nebudou obličejově tak vymaštěný řepy, jako polovina marveláren a DCáren, protože pánové Butler a Waldau - a že mimiku mají, to je vidět už z těch trailerů. těm dvěma celkem věřím, že ji budou mít i mimo vybrané záběry.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    FIN: Vypada to jako moc pekne udelana akcni zalezitost, ve ktere se nejake postavy shodou okolnosti jmenuji jako nejaci bohove. Ale nastesti to s temi bohy jinak nema nic spolecneho, takze spokojene mohu zajit na pekne udelanou akcnarnu :-)
    FIN
    FIN --- ---
    ERNEDAR: já na to asi půjdu.
    předpoklad: jako film to bude nebetyčná píčovina.
    druhej předpoklad: slaboduchý bude všechno - interpretace egypt. mýtů, dialogy, zápletka, logika, milion herců v dalších skoro hlavních rolích.
    ALE
    třetí předpoklad: "Ugly Truth" Gerald Butler http://www.csfd.cz/tvurce/12074-gerard-butler/ je jedním z mých oblíbených herců, prostě umí hrát, vyrábět výrazy a mluvit se skvělým přízvukem. a "Jamie" Nikolaj Coster-Waldau (mimochodem méně známé, což je škoda, protože celkem fajn http://www.csfd.cz/film/235192-new-amsterdam/prehled/) je vlastně taky dobrej herec.
    =
    závěr: půjdu na na šťastně se řežoucího Butlera s Waldauem, kteří kupodivu i v traileru vypadali, že si to pořežou s gustem, což by na nenáročný oddych mohlo stačit. zbytek, jak jsem se snažil říct, je zanedbatelný, ale ti dva zkrátka *mohou* stát za to :-)
    FIN
    FIN --- ---
    FIONOR: rozhodně souhlasím: na titulních stránkách Jiné pravdy rozhodně chci vidět skoro všechny ostatní :-)
    CYAN
    CYAN --- ---
    SANELIN: platí :-P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam