• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    CYAN
    CYAN --- ---
    VLADDRACUL: Počkej si až bude "dovymalovanej" štáb
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    ARINIEL: hmm, drogy... :D
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    ARGEL: To je asi spíš pravda.... i iniciovanej začátečník by měl mít dozor, hlavně ze začátku... ale ano, některé věci se tím dost usnadní...
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    THOMASMORTA: Já slyšela, že to byl obyčejný člověk, kterému rupne v bedně. To se prostě stává a se světem Jiných to nemá moc co do činění. Jen asi to, že nám to může nahrát do karet a usnadňovat krytí těch skutečných průšvihů.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ARINIEL: Rozmlátil několik aut. Bych řekl, že to bylo nějaké nedávno iniciované štěně, které si ještě nezvyklo na svou sílu. Ale to, že se toho chytila lidská média je průser, tak už pár amnézií nepomůže.
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    THOMASMORTA: JO jo, četla jsem... jako... drogy dělas s obyčejnejma lidma strašný věci... a s Jinejma jakbysmet... a jsem zvědavá, co s tím chudákem udělali... třeba to byl obyčejnej člověk, kterýmu ruplo v bedně a chtěl se k nám přidat... a nebo to byl náš, ruplo mu v bedně a chtěl si honit triko... teda, kdyby nějaký měl... Nevim no... je to tak jak tak smutná záležitost...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ARINIEL: Jsem slyšel, že na Kladně měli hlídky pěkný průser - prý dostali veřejný pojeb za tohle:
    Naháč v Kladně skokem rozbil čelní sklo policejního auta. Tvrdil, že je vlkodlak – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...kladne-skokem-rozbil-celni-sklo-policejniho-auta-tvrdil-ze-je-vlkodlak.html
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    SANELIN: tolik k utajení světa Jiných...
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    A aby to nebylo malo... jsem narazila:
    Druhý příchod Krista je tady! Je tohle ještě normální?
    http://veeo.cz/5193_druhy-prichod-krista-je-tady-je-tohle-jeste-normalni/
    WAMPIREK
    WAMPIREK --- ---
    ERNEDAR: NOOOOOO! :D
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    ERNEDAR: k ženám... "srdíčko" ukápla mi slza :-D Ne, jasně, rozumím...
    Ale jako postava si po mě vyject mohl, protože jsem narušila váš prostor... takže v tu chvíli bych byla delikvent - ženská neženská... ;-)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Ja bych na stole opravdu byt nechtela... ale kdyz pekna holka tancuje na stole, stoji to za pohled :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    WAMPIREK: Tak tak.... Kofola... Kofola EVERYWHERE!
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    ARINIEL: Hráč není agresivní k ženám a postava zachovala dekorum pro dobré vztahy s hlídkou :-)
    WAMPIREK
    WAMPIREK --- ---
    SANELIN: Já si myslím, že v tomhle případě by jsi na tom stole být nechtěla :D ale byla by jsi o něco sladší, to je pravda ;)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Sakra... u svetlejch se tanci na stole a ja zase tvrdnu v nejakym prastenym buse...
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    ERNEDAR: :-D jsem ráda, žes to neriskoval :-D

WAMPIREK: To zvládnu, díky :-)
    WAMPIREK
    WAMPIREK --- ---
    ARINIEL: Chceš pomocnou tlapu? :D
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    ARINIEL: Někdo by tam být měl. Zkusil bych štábní telefon. Ale za včerejší akci máš palec nahoru. Jen jak šla dolu i s tím stolem, když ses do ní opřela, myslel jsem, že po tobě skočim :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam