• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    CYAN: alespoň v době, kdy to vznikalo, to tak bylo myšleno
    CYAN
    CYAN --- ---
    PATR1K: vím že existuje, jen že to mají hráči nemusí nutně znamenat že to má každý Jiný v Praze :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    technická - jak moc se ví, že někdo je hlídkař, případně jak moc je civil schopný spojit obličej se jménem a říct "jo, to je hlídkař XY"?
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    WOLFMIND1: Zkusím to a bylo by mi ctí
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    ARINIEL: nebo naopak nekomu hnes prstem. A pak mu kombinackama udelas pedikuru. Anarchisti by.mohli vypravet... pockat, bez jazyku vlastne nemohli... :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ARINIEL: Myslím, že pokud chceš, mládá dámo, spekulovat o hlubším významu mých slov, bude třeba osobní schůzka, kterou si můžeš domluvit u mé psycholožky Aleny Široké ;)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    WOLFMIND1: a co myslíš tím, vše má svůj čas? Jako že si musíš dobře načasovat, co už tě vytočí tak, že přejdeš k protiútoku? Nebo se sesypeš? Nebo se od toho všeho odpoutáš a bude ti všechno jedno?
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    WOLFMIND1: Vidíš? A to jsou předsudky dnešního mládí :)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    WOLFMIND1: To zní jako moudro od někoho, kdo nemá co ztratit.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ARINIEL: Tak na to dobře pamatuj, ať už se dostaneš do jakéhokoli nepříjemného postavení. Slabiny mají totiž všichni, jak říkáš a vše má svůj čas.
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    WOLFMIND1: ... každý má svoje slabiny...
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ARINIEL: Hmm, tak tohle u mě nikdy moc nefungovalo. Myslím si, že takto se dá zlomit duch jen u psychicky slabých a špatně uvažujících jedinců. ;)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    WOLFMIND1: Jsou tam i kočky. A všichni závodí na téma "Já to nebyl." Pravdaže - celé jsem to neviděla. Tolik času většinou nemívám.
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    WOLFMIND1: Nezlomí kosti, zlomí ducha... ublížit se dá milionem způsobů jenom tím, že sedíš v jedné místnosti a nehneš ani prstem...
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    SANELIN: To jsem nepotkal a potkat nechci. Jako ojedinělou výjimečnou záležitost pro pousmání je to ideální, ale trávit hodinu nad psím utrpením není úplně něco, co by se mi líbilo :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    WOLFMIND1: :D Dobrá, dobrá, píšu si... "Toto se líbí - H. Krušina."
    (Jinak jo, video je sladké. Na youtube je z podobných asi hodinová kompilace :) )
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    SANELIN: Obávám se, že budou muset hledat hodně individuální přístupy ;)
    Já jen předhodil, jak se mi to vlastně docela líbí a není tam potřeba ani nějakého násilí, magických zásahů a lámání kostiček :P
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    WOLFMIND1: Měly by to hlídky brát tedy jako návod jak na vlkodlaky? :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ARINIEL: Hynek Krušina, jméno mé. Budu očekávat nějaký ostřejší rozhovor na téma citlivost při výslechu :P
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    WOLFMIND1: Ano, jsem jedno z těch citlivých zvířátek... a věř mi, nechceš si se mnou povídat na téma, proč je to urážlivé. (Jinak to videiko je vtipný, jen v rámci hry mi příjde ponižující ;-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam