• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Prosím vás, byla bych raději, kdyby se to zbytečně nerozdmychávalo - ono to utichne, pan autor se zaměří na jiná, pro svět jistě ohromně důležitá témata (viz seznam jeho předchozí tvorby), vzhledem ke sdílení mezi fantazáky na fb už jsme svoji reklamu zadarmo taky dostali... a teď bud enejlepší, když na něj nikdo nebude reagovat a nebude tak hnát vodu na jeho mlýn ;)
    SHERD
    SHERD --- ---
    VLADDRACUL: Hmm, tak už chápu, proč je prázdná :-(. Taková škoda.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SHERD: hmm, chteji platbu clenskeho prispevku, na to jim kaslu
    SHERD
    SHERD --- ---
    VLADDRACUL: To netvrdím. Ovšem když vidim tu prázdnou diskusi, tak mě svrbí prsty. :D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SHERD: ty ses malo hadal sam se sebou? :D
    SHERD
    SHERD --- ---
    I... can't... breathe...
    Autor článku má na svědomí asi pět minut rušení o přednášce dušenými záchvaty smíchu a pochechtávání nejspíš ještě tak na hodinu.
    Nezapojíme se pod článkem do diskuse? ;-)
    FICHO
    FICHO --- ---
    Naštěstí si tu rtuální magii nepřečetli dopodrobna, pak by přišli na krásky jako je krvavá oběť :D
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SILENTBOB: se divím, že nekomentovali sháňku po krevnich náhradách. Nebo už po nich není taková poptávka:-)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    ERNEDAR: Konečně první člověk co ocenil TROLLMARKET :D
    NICCI
    NICCI --- ---
    Můžu si do historie postavy napsat že Nikola se teď věnuje výuce satanstů žejo? :D
    JINYBEZCENZURY
    JINYBEZCENZURY --- ---
    Přisáhám, že v tomhle jsem naprosto nevinně :D
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    FICHO: Myslím, že Bob s Vackym neměli s jiným bez cenzury nic společného. Jen tak btw.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    ERNEDAR: Tak já to otevírala na mobilu, načetl se mi jen ten Nikoly
    FICHO
    FICHO --- ---
    Ten článek je tak skvělej že podezřívám Vackyho nebo Boba, že jim nestačilo rozpoutávat shitstorm na Jiném bez Cenzry a tak pro Protiproud napsali tenhle článek :D
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SANELIN: Ty první dva jsou od Patrika Nováka. V těch jsem dokonce stál jako baterka :-D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    ERNEDAR: wow... tak to je mazec... nejvetsi for je, ze ten ritual je od -svetle- :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Na skupině už to proběhlo, třeba se někdo pobaví i tady. Jsme slavní dámy a pánově a reklamu máme pro hlídky zdarma.
    Jo a bacha.
    Jsme prý okultisti: http://protiproud.parlamentnilisty.cz/...v-tom-nevidi-nic-spatneho-vychova-adeptu-tmy-je-v-kurzu.htm

BEHOLD!
    FIN
    FIN --- ---
    LIMWEN: zkusím ksichtoknihu, potřebuju poslat link :-)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    kolege Gerazim nepoužívá nyx, zkus fb (Tomáš Chalupa) nebo telefon (který jistě najdeš v bistru)
    FIN
    FIN --- ---
    kolega gerazim, může se mi ozvat do pošty? (nevybavuji si id)
    VACKY
    VACKY --- ---
    Díky za příjemnou afterparty a teď zpátky k mému kolovrátkování. :)

Připomínám se s prosbou o vyplnění feedbacku a hodnocení, případně komentáře na larpové databázi. Důležité jsou pro nás _obě_ ta hodnocení, každé z jiného důvodu. Feedback je pro nás pro zlepšení a larpová databáze je komunikace ven k ostatním potenciálním hráčům a cépkům o tom jak je hra dobrá/špatná a co od ní mohou očekávat. Feedback (podle počtu vyplnění) považujete za menší otravu vyplnit, ale náročnost vyplnění hodnocení na larpové databázi je jako při nákupu, nebo objednání jídla po internetu - tedy nic co by vás nějak extrémně zdrželo.

Předem díky a zde odkaz na odkazy [ SILENTBOB @ Pražská Hlídka ]
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Pro ty co nebyly na afterparty:

32 postav
    29 CP

182 ritualu celkem za 30436 magů
    141 cerpani celkem za 3652 (i s anarchisty)

Podvojné účetnictví:
    došlo k úmrtí třech postav
    došlo k oživení třech postav

Bylo napsáno 20 článků v Jiné pravdě.
    Vznikl a zanikl Jiný bez cenzury... jehož počin nás velmi potěšil a hře dal mnohé... prosím 5 vteřin ticha...
    Bylo napsano nepocitane komentaru k clankům v obou obcasnicich.

Odhady:
    Priblizne 52 questu
    s 73 CP Roli
    a 44 lokací

Zameteno:
    Jezis + jeho crew
    Anarchisti

Pozůstatky:
    Nechali jsme tu ve hře, samozřejmě se souhlsem, nějaké dárečky.
    mecenášku paní Alinou Karpovou
    Strejdu Igor Sergejevič Gribojedov a jeho krásnou asistentku Annuška Nikolajevna Semplejarova
    a rozpadající se vedení upírů.

Poděkovaní:
    Děkujeme světlým za jejich poctivé vyplňování elektronických píchaček.
    Temným za to, že zvládli vyplnit doodla, podle kterého se dalo orientovat.

Specialně JJovi za elektronicky system zridel a cerpani
    Vsem CPckum nejen za jejich svelé výkony a nasazení, ale i za nápady a pomoct s vymýšlením questů
    a předně Vsem hráčům za jejich pěněž...teda nasazení do hry a vytrvalost, se kterou přežili ty tří týdny a víkend.

A jako vy těšíme se na podzimní běh v roli hráčů...
    18. 11. 2016 – 27. 11. 2016
    Pražská Hlídka XV: Kdo seje vítr, sklízí bouři
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Jsem rad ze nekdo si zapamatoval a nakoenc i pochopil p.s. z naseho uvodniho postu na nyx k temto sidestories :)
    ([ SILENTBOB @ Pražská Hlídka ]

Katyusha (full version) AMV - Girls und Panzer OST
    https://www.youtube.com/watch?v=rIY36UbDbQQ
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    FIN: pobodat se da i druhou rukou. Nebo prichystej pod schody par vhodne umistenych cepeli ;)
    FIN
    FIN --- ---
    technický dotaz: pokud bude zítra celkem hezky, což by i mohlo, může někdo hodit práci za hlavu a vyrazit někam se courat, případně na výlet? (do pošty, prosím)
    FIN
    FIN --- ---
    VLADDRACUL: že? :-) já chápu, že ty bys ho pobodal, ale mě bolí trochu zápěstí, tak halt schody :-)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    XTREE: Hmm, kdyz mame dabla, znamena to ze vede k nam na stab? to by se totiz mohlo stat :D
    XTREE
    XTREE --- ---
    VLADDRACUL: zajimalo by me jak to souvisi s tim, ze snadna cesta vede do pekla.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    FIN: jednoduche reseni je totiz casto to spravne.:D
    FIN
    FIN --- ---
    IWOOLORIN: aha. ani nevím proč, ale tak nějak automaticky mi na mysl přišlo to jednodušší řešení...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam