• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    POZOR HLÁŠENÍ!!!!

V pátek - 18.11. - proběhne v Elyziu Velká Irská Párty - V.I.P. - Kdo si pamatuje Vlčici, fajn, ale o té to nebude. Vlčice má dva starší bratry - jednoho znáte (a možná dorazí i ten druhý a možná nebude sám) a kdo ne, může ho poznat. Liam vás určitě taky rád uvidí :-)
    Jinými slovy - přijďte hezky poirsku zahájit Hlídky, zelená barva výhodou, ale není nutností.

KONEC HLÁŠENÍ!!!!!!!!!!!
    FICHO
    FICHO --- ---
    Děkuji :)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    FICHO: Dej vedet, jestli prijdes ;-)
    JNK
    JNK --- ---
    FICHO: Z hlavy - respondez, s'il vous plait.
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    FICHO: Z Wiki: In the context of social invitations, RSVP is a process for a response from the invited person or people. It is an initialism derived from the French phrase Répondez s'il vous plaît meaning "Please respond" or literally, "Reply if you please".
    FICHO
    FICHO --- ---
    SOMBRA: RSVP?
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    SOMBRA: a pokud míníte dorazit, nezapomeňte prosím na RSVP :)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Na vědomost se dává, že štáb NH pro následující běh bude v klubovně PbN, Na Pěšinách 23/50. Stále funguje štábní telefon s číslem 606 459 275.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Prosím všechny, kdo si pořídili ve hře Patrončata, aby se mi ozvali na email, jeslti chtějí nějaký update svého patronského pouta. Ideálně mi k tomu rovnou napište poslední info, které jste k tomu ode mne dostali a jak dlouho vaše patronské pouto trvá.
    Díky.
    VACKY
    VACKY --- ---
    IWOOLORIN: neboj, vypolstrujeme ti pokoj :)
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    SOMBRA: My sanity and several others dislike this :)
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    SOMBRA: vodku nikoliv :) ...je hezké že myslíš na všechno :)
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    pozvánka

SERPENT
    SERPENT --- ---
    WINGY: Ano, počítá se s tím. Je to relativně drsná upíří schonost.

Also, mail nebo pošta prosím :)
    WINGY
    WINGY --- ---
    Je účelem (/počítá se s tím), že umlátí-li ted někoho upír packama, nepůjde zvednout jinak, než lékařským rituálem, že?
    SERPENT
    SERPENT --- ---
    Milí hráči,
    Už nějakou dobu tady byla taková drobná pravidlová nejasnost. Tak jsme se jí rozhodli ujasnit, aby během hry nedocházelo k nepříjemným nedorozuměním. Kdybyste proti následujícímu opatření měli nějaké výhrady či připomínky, nepište to prosím sem do diskuze, pište to buď na email, nebo mně do pošty.
    Konkrétně jde o magické mlácení. Tedy o následující kouzla: Karabáč Šaabův, Elementální útok, Upíří magický boj, Dýka z Šera.

Útoky za použití těchto kouzel se pro potřeby štítů, bariér apod. plošně považují za kouzla II. stupně (Um).
    Jde hlavně o fungování Mágova štítu, tedy aby se po každém útoku nemuselo hlásit absurdní množství informací nebo aby naopak obránce nemusel tahat v hlavě, který stupeň útočných kouzel zraňuje za kolik, a podle toho počítat.
    Například mág při použití Karabáče Šaabova III. stupně hlásí jen "Za pět ohněm!" a obránce ví, že ho zasáhlo kouzlo II. stupně a podle toho si započítá poškození svého štítu.

U upířího Magického boje dosud nebyl element, proto je tímto dáno na vědomí, že se jedná o útoky elementem smrti.

SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SHANTI11: A prosím, medailonky na mail :) Nikoli na nyx, nikoli na fb, na mail :) Děkuji
    Pokud někdo zásadně nestíhá, napište mi a domluvíme se.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Škálování výjezdů
    Vzhledem k trvajícím nejasnostem ohledně barevného škálování výjezdů jsme se rozhodli vám to trochu uvést na pravou míru. Podotýkáme, že barvičky výjezdů jsou ORIENTAČNÍ, všechno závisí na vás a na tom, jak budete na výjezdu jednat.
    I na zeleném výjezdu se vám může stát, že vaše postava umře, protože se otočí zády k vlkodlakovi (protože je to usmolená 7. kategorie, co by se mohlo stát) a bude zaníceně telefonovat, zatímco ho vlkodlak umlátí s jednou pařátkou za zády.

Nicméně:
    ZELENÝ VÝJEZD je takový výjezd, který bez problému zvládnou vyřešit i nováčci a postavy na nízkých kategoriích.

ORANŽOVÝ VÝJEZD je takový výjezd, na nějž by měli vyjíždět již zkušenější Hlídkaři nebo nováčci s dozorem zkušenějších kolegů.

ČERVENÝ VÝJEZD je takový výjezd, který se může zvrhnout v opravdu velký průšvih a je potenciálně velmi nebezpečný. Tam jezdí šajby.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SHANTI11: platí i pro úpravu stávajících medailonků
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Zlatíčka, vy nechcete své medailonky na stránky? Vaše fotky mám, tak vás tam klidně nahážu i bez popisu, ale je to škoda :) Kdo chce nějaké to povídání o své postavě na webu, pošlete mi to prosím do zítřejšího večera, pak už nebude čas to tam přidávat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam